рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модна форма брів в 2018 році: фото, техніки виконання

  1. Головні тенденції
  2. Як скорегувати і нафарбувати брови в домашніх умовах
  3. Олівець і тіні
  4. корекція депіляцією
  5. фарбування
  6. Недоліки домашньої корекції
  7. нові методи

Сучасна жінка стежить за тенденціями в одязі та макіяжі. Модна форма брів в 2018 році - природна, з плавними вигинами. Для створення ідеальних брів дівчата користуються косметичними засобами, пристосуваннями для видалення волосків, виконують процедуру татуажу.

Головні тенденції

У тренді - натуральні, доглянуті брови. Необхідно піти від ідеально промальованих стрілок з чіткими лініями. Актуальною є природна форма і густота брів. Недолік густоти допоможе заповнити татуаж. Також для домальовування пропонується використовувати олівець і тіні.

Особливу виразність особі надають пофарбовані брови. Уважно поставтеся до вибору барвника. Якщо ви ставитеся до холодного кольоротипу, підійдуть темно-сірі відтінки. Смаглявим дівчатам рекомендуються кольори темного шоколаду. Шатенкам і рудим краще використовувати каштанові відтінки з золотистим відливом. Для додання природного виду роблять мелірування.

У 2018 році через моди йдуть чітко окреслені кути. Нижня частина може бути загострена, а верхня - мати закруглений вигляд, кінчики зістригали мінімально.

Як скорегувати і нафарбувати брови в домашніх умовах

Корекція передбачає усунення недоліків без зміни природної форми. Серед загальних рекомендацій:

  • підбір форми, підтримання її корекцією;
  • фарбування в кольори, відповідні цветотіпу;
  • видалення вибиваються волосків.

Олівець і тіні

Зробити брови більш чіткими, яскравими допоможе фарбування. Для цього використовують олівці і тіні. Промальовування починають після ретельного розчісування. Олівцем малюють відсутні волоски. Краще брати два відтінки тіней і наносити їх тонким пензлем, починаючи з нижньої сторони, рухаючись вправо. Особливо гарними виходять брови при спільному використанні олівця і тіней. Помітивши сильно відросло волосок, видаліть його. Це дозволить довго підтримувати потрібну форму. На останньому етапі застосовують спеціальні гелі, якими закріплюють волоски.

корекція депіляцією

Перед процедурою необхідно зняти косметику, трохи розпарити шкіру, приклавши теплий рушник на 10 хвилин. Далі шкіру обробляють дезинфікуючим складом і розчісують волоски у напрямку росту.

При депіляції воском нагріте склад наносять невеликими порціями, щоб не змінити форму, а лише підкоригувати її. Заздалегідь рекомендується промальовувати форму і наносити віск, не заходячи за лінії. Далі різким рухом знімають смужки. На шкіру наносять крем для пом'якшення і загоєння. Якщо користуються пінцетом, видаляють вибиваються волоски в нижній частині брів.

фарбування

Для підтримки актуальною форми і кольору брів застосовуються різні методи виконання, в тому числі фарбування. Фарбу можна нанести в домашніх умовах, строго дотримуючись інструкції. Іноді вдаються до фарбування декількох волосків в більш світлий відтінок.

Недоліки домашньої корекції

Відсутність професійних навичок і складність оцінки результату з боку призводять до різних проблем.

  • Після використання в домашніх умовах воску брови можуть вийти різними за формою, ширині.
  • Нерідко, починаючи видаляти вибилися волоски, жінки так «захоплюються», що одна брова стає тоншою або рідше інший.
  • Застосування фарби вимагає акуратності, дотримання інструкції. Найчастіше фарбуються не тільки волоски, але і шкіра - виходить неакуратний вигляд.

нові методи

Сьогодні багато хто воліє робити татуаж брів, який довго тримається, виглядає природно і натурально за умови звернення до професіоналів. новинкою є волоскові метод , З його допомогою брів надають природний вигляд. Майстер виконує штрихи по лінії зростання волосків. Індивідуальна промальовування дозволяє створити потрібну форму, яка збережеться тривалий час.

Татуаж слід виконувати в професійних салонах, де строго дотримується технологія, використовується спеціальне обладнання і безпечні барвники.

Пігмент вводиться під шкіру на невелику глибину. При правильному виконанні виходять гарні брови потрібної форми, які виглядають натурально. Гарного результату досягають при дотриманні правил догляду.

Для досягнення тривалого ефекту слід:

  • Через 2 години після процедури промити шкіру водою з антибактеріальним милом.
  • На суху шкіру нанести мазь «Депантенол» або «Бепантен» (курс 7-10 днів). У перші 4 дні мазь наносять після обробки «хлоргексидину» кожні 2-3 години. У наступні 4-6 днів обробку виконують 3-4 рази на день.
  • Місце татуажу вранці і ввечері необхідно промивати водою з антибактеріальним милом. Це дозволить не допустити утворення скоринки, яка може зіпсувати роботу.

Якщо догляд правильний, то на 3-й або 4-й день на місці перманенту починає сходити шкіра, не скоринка. Вночі шкіра може сильно підсохнути, в такому випадку на 30 хвилин потрібно тонким шаром нанести косметичний вазелін.

У період загоєння не допускайте розпарювання, розчісування, не тріть татуаж перекисом водню і складами, що містять спирт. На 10 днів утримайтеся від відвідування лазні, сауни, солярію.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com