рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЛАЗЕРНОЕ ВИДАЛЕННЯ татуаж

  1. ЛАЗЕРНОЕ ВИДАЛЕННЯ татуаж Проводиться Q-switch NDyag лазером компанії Медікалазер Україна-Німеччина,...
  2. Що ж робити, щоб цього уникнути?
  3. Лазерне видалення татуажу брів
  4. Який же колір видаляється нашим лазером?
  5. Чи існують інші способи корекції неякісного перманентного макіяжу?
  6. Які ж плюси і мінуси лазерного видалення перманентного макіяжу?
  7. Як доглядати за зоною, з якої видалений неякісний татуаж?
  8. фотографії робіт

ЛАЗЕРНОЕ ВИДАЛЕННЯ татуаж

Проводиться Q-switch NDyag лазером компанії Медікалазер Україна-Німеччина, спеціально розробленим для видалення татуажу, який не пошкоджує шкіру і не залишає рубців після видалення пігменту.

Метод заснований на руйнуванні пігментів будь-яких відтінків до найдрібніших частинок, які виводяться з організму шляхом природного обміну.

Звільніть свою шкіру від старого або неякісного перманентного макіяжу. Сучасні методики дозволяють зробити це швидко і безпечно.

Лазерне видалення татуажу губ, особливості

  • Видалення татуажу губ стало можливим повністю, до чистої шкіри, завдяки сучасним лазерним технологіям.
  • Кількість процедур 3-6.
  • Варто пам'ятати, що пігмент може поміняти колір.
  • Шкіра губ набрякає більше, ніж інші ділянки шкіри, і вимагає більш якісного знеболювання.

Чому після видалення лазером татуаж губ і брів іноді темніє?

1. Тому що дуже часто використовуються пігменти для перманентного макіяжу складаються з холодних і теплих компонентів. Теплі видаляються довжиною хвилі 532 нм за 1-2 процедури, а холодні тисяча шістьдесят чотири за 3-6. В результаті після першого відвідування в шкірі залишається холодний синій, сірий або чорний пігмент, який раніше з червоним разом давав коричневий або бoрдовий колір.

2. Друга причина - це використання для цього не призначених ND Yag лазерів, які використовують для видалення судин. Вони мають довжину хвилі 532 нм, яка добре поглинається гемоглобіном крові, і не придатні для видалення квітів, що містять холодні пігменти.

Що ж робити, щоб цього уникнути?

Все дуже просто! Почати потрібно з видалення холодного пігменту і, регулярно контролюючи його залишок, приступити до видалення червоного в самий останній момент.

Наші фахівці з багаторічним досвідом роботи підберуть оптимальні курс і параметри, щоб в найкоротші терміни і максимально ефективно без побічних реакцій повернути Вам натуральність.

Лазерне видалення татуажу брів

Є майже безболісною процедурою з використанням місцевих анестетиків. Татуаж брів червоного кольору видаляється з першого разу, в той час, як над видаленням холодних відтінків доведеться попрацювати. На ефективність і швидкість видалення впливають кілька факторів:

-колір;

-кількість і якість пігменту;

-глибина залягання: чим глибше залягає пігмент, тим гірше він піддається видаленню.

Який же колір видаляється нашим лазером?

  • чорний
  • синій
  • зелений
  • червоний
  • рожевий
  • коричневий

Які кольори не видаляються лазером для видалення перманентного макіяжу

  • білий
  • жовтий
  • бежевий
  • Відсутність ефекту щодо цих квітів обумовлено схожістю з кольором шкіри і необхідно для виключення ушкоджень

Чи існують інші способи корекції неякісного перманентного макіяжу?

Найпоширенішими способами корекції тату-макіяжу, не рахуючи вище описаних, і видалення татуажу лазером є корекція кольору нанесенням нового. Але слід пам'ятати, що вони допоможуть тільки в тому випадку, коли перманентний макіяж можливо виправити, що татуаж блідий або злегка нерівний. Але тим не менше виправлений застарілий рожевий або синій колір брови буде завжди домінувати і через деякий час проглядатися крізь новий перманент. Важливий рада! Уникайте корекції бежевим пігментом, тому що шкіра змінює колір на протязі року, а пігмент - немає. Крім того, це єдиний колір, який не бачить жоден лазер для видалення перманентного макіяжу. Але не впадайте у відчай, тому що за допомогою тату Ремувер можна видалити навіть бежевий пігмент, але вартість такої процедури більше, а період відновлення довше. Все ж методом вибору на сьогодні залишається лазерне видалення татуажу Дніпропетровськ, лазером нового покоління Q-switch ND Yag, доопрацьованого спеціально для видалення татуювань, гарантовано не залишає рубців.

Які ж плюси і мінуси лазерного видалення перманентного макіяжу?

  • Майже 100% видалення всіх відтінків пігменту (на 99,9%).
  • Алергічна реакція відсутня.
  • Метод простий і ефективний.
  • Безпека.
  • Вартість процедури невелика, кількість сеансів невелике.

Що ж стосується недоліків, то найбільший - це період загоєння, який після першої процедури складе від 1 до 2 тижнів, хворобливість видалення на губах.

Ще один недолік - не видаляється білий і бежевий пігменти.

Також потрібно пам'ятати, що за один сеанс можна обробляти ділянку шкіри більше 10-15 квадратних сантиметрів.

Видаляти пігменти, які розташовані глибоко, потрібно поступово, так як можлива поява шрамів.

Як доглядати за зоною, з якої видалений неякісний татуаж?

Набряки і почервоніння зникнуть, якщо прикладати холод. Якщо з'явився біль після видалення татуажу, що буває при видаленні без попередньої анестезії, то наносяться місцеві анестезуючі препарати при відсутності алергії. Обов'язково наносяться антисептики на ділянку віддаленого татуажу. Потрібно пам'ятати, що не можна видаляти скоринки, щоб не сталося, уникати контакту з водою, виконувати рекомендації фахівця. До повного загоєння необхідно виключити відвідування лазень, саун, басейнів і водоймищ. Протягом місяця після видалення перманентного макіяжу не перебувати на сонці і використовувати крем з фізичним світлофільтром. В процесі загоєння не застосовувати засоби для пілінгу і освітлюючі косметичні засоби.

фотографії робіт

Пацієнтка 28 років. до

Після першого сеансу

Після 4 сеансу

Кожна жінка в будь-який час і в будь-якому місці бажає залишатися красивою, неперевершеною і прекрасною. І що тільки не роблять красуні, щоб підкреслити свої достоїнства і завжди бути на висоті! І ось: перманентний макіяж! Збираємо інформацію, шукаємо салон і хорошого майстра, проходимо процедуру і ... Здавалося б, справа в капелюсі. Перший час все чудово, але пігмент має властивість вимиватися зі шкіри нерівномірно, і залишається небажаний відтінок. Неприваблива форма - не завжди головна причина бажання позбутися від татуажу. Колір змінюється з часом. У таких ситуаціях виникає бажання якомога швидше видалити татуаж, і тут вам допоможе Q-Switch лазер.

На жаль, неякісний перманентний макіяж іноді намагаються перекрити новими шарами барвника, а ще гірше бежевим кольором, тут лазер безсилий, але не впадайте у відчай, на допомогу приходить корекція Ремувер. Бувають ситуації, коли нові барвники не виправляють образ, а лише погіршують ситуацію, а бежевий пігмент поводиться непередбачувано. У цій ситуації не обійтися без лазерного видалення перманентного макіяжу Дніпропетровськ.

Яскравість старого пігменту впливає на результат процедури. Обійтися без лазерного видалення перманенту Дніпропетровськ, використовуючи перекриття, можна лише тоді, коли залишки пігменту бліді. Чим яскравіше пігмент - тим менше шансів створити новий образ, при цьому не використовуючи лазерну методику видалення татуажу.
Бувають випадки, коли форма попереднього татуажу, не дивлячись на перекриття, проявляється знову. Це виглядає, як брудна пляма, і є далеко не естетичним. Що ж робити? Вихід є - лазерне видалення перманентного макіяжу Дніпропетровськ.

Лазерний промінь з легкістю проникає вглиб шкіри на 4-5 мм. Відбувається термічна реакція, в результаті якої руйнуються капсули кристалізованого пігменту, розсипаючись на дрібні частки. Пігмент після процедури лазерного видалення татуажу Дніпропетровськ протягом 15-20 днів виводиться поступово з організму завдяки фагоцитозу. При такій процедурі використовується неодимовий лазер з довжиною хвилі 1064 нм і 540 нм. Поєднання різних довжин хвиль дозволяє видаляти татуаж Дніпропетровськ абсолютно будь-якого кольору без рубців!

Ціни на лазерне видалення тату жа

Що ж робити, щоб цього уникнути?
Чи існують інші способи корекції неякісного перманентного макіяжу?
Які ж плюси і мінуси лазерного видалення перманентного макіяжу?
Як доглядати за зоною, з якої видалений неякісний татуаж?
Чому після видалення лазером татуаж губ і брів іноді темніє?
Що ж робити, щоб цього уникнути?
Який же колір видаляється нашим лазером?
Які ж плюси і мінуси лазерного видалення перманентного макіяжу?
Як доглядати за зоною, з якої видалений неякісний татуаж?
Що ж робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com