рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі засоби для брів, на думку редакції PEOPLETALK

Брови - найважливіша частина образу будь-якої дівчини. Адже їх красива форма може повністю змінити твій погляд і перетворити обличчя. І чим густіше, тим краще - повір нам! Вже багато сезонів поспіль мода на густі і широкі брови не сходять з кращих подіумів світу. Однак не всі можуть похвалитися бровами а-ля Лілі Коллінз (26). Тому доводиться задовольнятися тим, чим тебе нагородила природа, і коригувати їх форму за допомогою різних засобів. Сьогодні ми спеціально для тебе зробили підбірку своїх улюблених засобів для брів, якими ми користуємося вже не перший рік. Перевірено редакцією PEOPLETALK!

Лаура Джугелія, головний редактор

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo - 2484 р.

У мене дуже світлі і тонкі брови, а я завжди мріяла про темних бровах, як у Кара Делевінь. Тому раз на тиждень підфарбовувала їх фарбою, поки дівчинки з Brow Bar не подарована мені ось це засіб і не показали, як правильно його наносити. Тепер я без нього як без рук!

Олена Бекіш, випусковий редактор

Bobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair - 1650 р.

Туш для брів Natural Brow Shaper & Hair Touch Up. Якщо ти, як і я, ледащо в макіяжі та вранці можеш присвятити йому тільки п'ять хвилин, то туш для брів Bobbi Brown підійде тобі ідеально. Досить один раз провести щіточкою - і брови Софії Вергара тобі забезпечені!

Віра Косова, арт-директор

Chanel Crayon Sourcils - 1750 р.

Цим олівцем я користуюся недавно, але точно знаю, що розлучуся з ним нескоро. Завдяки своїй пудровий текстурою він дуже ніжний і в той же час стійкий. Ідеально підходить для того, щоб швидко підкреслити природну лінію брів.

Наталя Павликова, директор по рекламі

Estée Lauder Volumizing Brow Tint (1500 р. ) і Bobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair (1650 р.)

Вони обидві хороші, не течуть, добре профарбовують і дуже довго не закінчуються.

Ельнара Мехраліева, редактор відділу краси

MAC Brow Set - 990 р.

Оскільки у мене густі і темні брови, без цього продукту я не уявляю свого життя. Я користуюся безбарвним відтінком. Великий плюс гелю - він досить економічний і легкий у застосуванні. Чи не склеює брови, але відмінно тримає форму!

Маніца Хашба, редактор відділу спорт

Estée Lauder Volumizing Brow Tint - 1500 р.

Відомий стиліст-перукар і візажист Олена Ясенково порадила мені туш для брів Volumizing Brow Tint від Estée Lauder, і я їй дуже вдячна. Тому що ця туш - справжня знахідка. За допомогою неї можна додати необхідний відтінок і форму брів. Дуже зручна щіточка, що важливо. А ще гель не змащується і довго тримається.

Ната Хашба, редактор відділу психологія

Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil - 2420 р.

Моя улюблена знахідка - олівець Bobbi Brown. Стійкий, зручний і компактний. Чи не створює ефект нафарбованих брів, зате ідеально підкреслює і коригує форму.

Гюльшан Мамедова, редактор відділу стилю життя

Benefit Gimme Brow - 1830 р.

Мій досвід з тушшю для брів навряд чи можна назвати успішним. Але так було тільки спочатку, поки я користувалася коштами, які склеюють брови, а при знятті макіяжу скочуються в клейкі грудочки. Все змінилося, коли я знайшла туш для брів від марки Benefit. У цього засобу дуже зручна крихітна пензлик, яка акуратно прокрасіт навіть найменші волоски. При цьому щіточка добре розчісує і фіксує брови, робить колір трохи насиченим і додає ефект густоти.

Анастасія Чупіна, редактор відділу спецпроектів

NARS - 1849 р.

Я ненавиджу олівець для брів, тому що жінки з намальованими бровами мене лякали з дитинства. Найкраще, що могли придумати сучасні візажисти, - це туш для брів. Вперше я побачила, як дівчина фарбує брови тушшю, у фільмі «Секс у великому місті». Мені тоді так сподобалася ця ідея, що я відразу ж почала шукати таку туш і незабаром знайшла - NARS.

Зоя Молчанова, редактор відділу ексклюзив

Maybelline Brow Drama - 439 р.

Якщо потрібно швидко підкреслити брови, я використовую саме цю туш. Мені підходить світло-коричневий відтінок. Незважаючи на невелику ціну, це сама справжня знахідка - брови не злипаються, туш не обсипається, а форма і колір тримаються цілий день! Те що потрібно для природного макіяжу!

Анна Балояна, редактор відділу новин

Essence Make Me Brow - 270 р.

Туш для брів Make Me Brow від Essence - це абсолютно те ж саме, що і Gimme Brow від Benefit, тільки коштує сущі копійки. Це маленьке диво і кольору додасть, і утримає твої брови на місці, і навіть додасть їм візуального обсягу.

Ольга Кірдяева, асистент редакції

L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit - 880 р.

Користуюся цим набором зрідка, щоб злегка скорегувати форму і додати кольору. Вибір припав саме на нього, тому що колір підходить до мого природному темно-русявого. У наборі тіні, віск, щіточка для поділу, пензлик для нанесення і ще пінцет. Воском майже не користуюся, але тіні сподобалися. Абсолютно натуральний відтінок.

Дарина Ведменская, стиліст

Gosh Defining Brow Gel - 970 р.

Мої брови - моя гордість! Тому за ними я доглядаю особливо педантично. По-перше, регулярно використовую Арганова масло, а по-друге, взагалі їх не коректую і не мучу. Ще я використовую ось цей чудовий гель для брів від Gosh, він мені підходить, прекрасно фіксує і надає легкий відтінок брів. Представлений в декількох кольорах, тому ти з легкістю зможеш вибрати найбільш підходящий відтінок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com