рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Косметичний татуаж в Маріуполі

Перманентний макіяж - дозволить Вам заощадити час і косметику, зробити обличчя більш виразним і завжди залишатися красивою Перманентний макіяж - дозволить Вам заощадити час і косметику, зробити обличчя більш виразним і завжди залишатися красивою. На відміну від декоративної косметики татуаж не змиваються водою і не боїться високих температур, він завжди на місці і зберігає Вашу привабливість в будь-який час дня і ночі, в перебігу декількох років.

Ця процедура проводиться під місцевою анестезією за допомогою спеціальної машинки з використанням одноразової голки і спеціальних пігментів. Наш косметолог використовує для роботи високошвидкісний апарат останнього покоління для роботи саме по обличчю і сертифіковані фарбувальні пігменти європейських виробників. Якість пігменту є важливим критерієм поряд з професіоналізмом майстра. Так як ця процедура робиться на тривалий період часу, не забувайте, що ні якісні пігменти сумнівного походження з часом змінюють колір, і щоб Ваші брови не стали проявлятися наприклад червоним кольором, а губи синіти, необхідно вибрати професійного майстра, який працює на якісних матеріалах.

Коли потрібна корекція

Найчастіше татуаж робиться в кілька прийомів: основна процедура і корекція. Як би не був досвідчений майстер, не можна виключити можливість корекції, особливо якщо майстер працює татуажном пігментами. Якщо ви зробили татуаж, але після процедури ви незадоволені результатом, слід почекати 1-2 місяці і йти на корекцію. Не варто йти раніше, тому що епідерміс повинен бути повністю відновлений. Час відновлення залежить від віку - чим старша людина, тим довше заживає шкіра після татуажу.

Майже будь-який татуаж вимагає коригування, і це не означає, що вам попався поганий майстер. Можливо, у вас відмінний імунітет, і організм намагається виштовхнути все чужорідне, що потрапляє в організм, а можливо, у вас збільшений лимфоотток, і пігмент вимивається відразу після процедур. Або ж у вас дуже тонка шкіра, і потрібний шар для татуажу розташований дуже близько, а кровоносні судини з кров'ю вимивають фарбу. Майстер перманентного макіяжу не може заздалегідь знати всіх індивідуальних особливостей кожного клієнта, але виконавши основну процедуру, він вже буде знати, як діяти на корекції.

У чому відмінність між татуажем і татуюванням?

По-перше, в пігментах. Татуажном фарби зроблені на основі натуральних, гіпоалергенних компонентів і мають більш коротку фарбувальну молекулу, яка з часом розщеплюється і виводиться з організму.

По-друге, при татуаже використовуються спеціалізовані апарати для особи і пігмент забивається на меншу глибину, тобто мінімально травмуються тканини, практично відсутні набряклість після процедури.

Як доглядати за татуажем

- щодня два, три рази в день змащувати «вазеліном»

- дати корочок зійти самостійно - ні в якому разі не обдирати їх.

- до повного загоєння виключити лазні, сауни, солярії.

- не можна мити і терти мочалкою, не користуватися скрабами і освітлюючими кремами.

- виключити потрапляння бруду, але не можна заклеювати татуаж.

- Чи не чесати

- при татуаже губ виключити контакт з гарячими напоями в перші дні ..

Якщо обсяг губ клієнта, більш стандартного або був збільшений філерами, то вартість татуажу губ може бути вище.

УВАГА! ВИПРАВЛЕННЯ невдало АБО змінити колір З ЧАСОМ татуаж, А ТАКОЖ КОРЕКЦІЯ небажаних ФОРМИ +200 грн до вартості татуажу .Крім того при виправленні татуаж процес може тривати більше КОРЕКЦІЇ!

Татуаж губ 890 грн. Татуаж брів 770 грн. Татуаж очей 870 + знеболюючий гель 50 грн. Місцева анестезія 50-70 грн. Татуаж брів з волоскові ефектом 1120 грн.

У чому відмінність між татуажем і татуюванням?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com