рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція татуажу брів

Зазвичай першу корекцію татуажу призначають на 28-30 день після проведення перманентного макіяжу. Це як раз той термін, протягом якого шкіра проходить повний цикл оновлення. Перед майстром буде наочна картина з проведення тієї роботи, яка йому належить: чітко буде видно невідповідність кольору або пропущені ділянки шкіри, на які потрібно нанести додаткові штрихи або тон.

1. Корекцію татуажу призначають не тільки через прогалини і незначних неточностей, а також через те, що організм у кожної людини різний, і непередбачувано може відреагувати на зовнішній вплив на шкіру. Бувають випадки, що при високій опірності організму, нанесений пігмент може «виштовхнути» на поверхню шкіри.

2. Навіть після ідеально проведеного татуажу, буває так, що в очі кидаються відсутні пару штрихів, які потрібно нанести для завершення образу. Особливо це помічають візажисти, саме їм потрібно довірити таку тонку роботу.

3. Частіше корекція потрібна, щоб вирівняти тон, тому що після того як шкіра повністю загоїться, деякі частини малюнка може відрізнятися від основного фону брів. Майстру досить буде зафарбувати або промальовувати світлі ділянки.

4. Також буває необхідно домалювати тільки кінчики брів, або зробити більш густим підставу брів; буквально кілька ліній іноді здатні виправити картину.

5. Якщо в області брів промальовані зайві лінії або неправильно нанесена растушевка, корекція невідповідного результату перманентного макіяжу проводиться за допомогою лазера. Він дозволяє видалити частину татуажу або кілька штрихів. Через деякий час можна буде внести новий шар пігменту.

де лікувати


Зазвичай першу корекцію татуажу призначають на 28-30 день після проведення перманентного макіяжу.

Відразу після сеансу з нанесення перманентного макіяжу майстер обробляє брови спеціальним антисептиком. Далі до остаточного процесу загоєння за бровами доведеться доглядати самостійно, і від того, наскільки серйозним буде ставлення до догляду, залежить краса брів і здоров'я жінки. В іншому випадку, можна отримати небезпечні ускладнення.

Після перманентного макіяжу брів важливо дотримуватися таких правил:

1. До повного загоєння шкіри не можна приймати сонячні ванни і відвідувати солярій. Інакше можна отримати опік і вся робота по створенню доглянутих брів піде нанівець, до того ж ще й лікувати шкіру доведеться. Якщо процедура була зроблена влітку, потрібно надягати головний убір так, щоб сонце не попадало на область брів.

2. Не можна відвідувати басейни, сауни, купатися в будь-яких водоймах перший місяць після процедури татуажу.

3. Потрібно намагатися якомога менше зволожувати шкіру в області брів.

4. Брови можна обробляти лосьйонами або скрабами, навіть якщо засохла скоринка дуже дратує. Коли шкіра повністю регенерується, скоринка відпаде сама по собі, допомагати їй не потрібно.

5. Також варто на якийсь час відмовитися від кремів, масок і гелів. Шкіра і так травмована, вона під час загоєння лікування не сприйме.

6. Після вмивання брови можна терти рушником або руками, краще це місце акуратно промокнути паперовою серветкою.

7. А ось що обов'язково необхідно, так це наносити спеціальну лікувальну мазь на шкіру в зоні брів. Зазвичай це мазі попереджають запалення, або мазі від опіків. У будь-якому випадку майстер порекомендує цілий список засобів, це може бути «Гідрокартізоновая мазь», «Солкосерил», «Рятувальник», «Актовегін» та інші.

Якщо дотримуватися всіх рекомендацій і консультуватися зі своїм майстром, процес загоєння брів буде необтяжливим і час пролетить непомітно. В середньому брови після перманентного макіяжу гояться за 3 - 4 тижні.

Необхідно враховувати також, що в середньому татуаж брів тримається 2 роки, а найпоширеніший, волоскові метод нанесення татуажу, вимагає корекції вже через10-12 місяців, особливо для жінок, які проживають в жаркому кліматі.


  • Краса очей

    Мікроблейдінг брів

    Сучасна косметологія пропонує жінкам різноманітні техніки стійкого макіяжу. Одна з новітніх методик - мікроблейдінг брів ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com