рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція татуажу брів: навіщо потрібна, коли робити, ціни

  1. Навіщо потрібна корекція?
  2. Коли її слід робити?
  3. Ціна питання

Татуаж брів - це процедура хоч і дозволяє виглядати гарніше, але для шкіри ранима в прямому сенсі Татуаж брів - це процедура хоч і дозволяє виглядати гарніше, але для шкіри ранима в прямому сенсі. Після нанесення татуажу утворюються мікроранки, які поступово гояться.

Вже на наступний день після татуажу на бровах з'являться скоринки, які категорично не рекомендується здирати: через 6-14 днів вони відпадуть самі, і тоді враження про татуаже може змінитися в кращу або гіршу сторону.

Ці скоринки виконують і захисну функцію: вони тримаються стільки, скільки гояться мікрорани, а тому скоринки перешкоджають проникненню інфекцій і зараження.

Перші кілька днів пігмент завжди виглядає набагато яскравіше, тому брови здаються більш темними, різкими. Потім, коли йдуть скоринки, і пігмент стає менш інтенсивним. І тільки тоді можна судити про те, чи подобається результат.

Але якісним татуаж брів робити за одну процедуру (без корекції) вдається вкрай рідко. У переважній більшості випадків корекція необхідна, і це анітрохи не говорить про те, що майстер спрацював погано: це практично обов'язкова процедура, яка допомагає довести татуаж до досконалості.

Самі майстри рекомендують приходити на корекцію. Навіть якщо клієнтки спочатку не бачать в цьому необхідності, на корекцію варто прийти.

Навіщо потрібна корекція?

Корекція після татуажу виконує дві функції:

  • на ній змінюється форма брів, заповнюються прогалини в пігментація, які під час першої процедури можна було не помітити через мікроранок;
  • вводиться більш насичений пігмент, якщо після першого разу він виявився занадто світлим - це може бути як помилка або перестраховка майстра (оскільки зі світлого татуажу темний зробити простіше, ніж навпаки), так і індивідуальна особливість шкіри до сприйняття пігменту.

Тепер зрозуміло, навіщо потрібно робити корекцію.

Якщо після першої процедури, коли зійдуть скоринки, явно видно прогалини і недоліки, не варто відразу шукати іншого майстра: корекція може все виправити. Виняток - якщо форма брів вийшла явно не та, про яку домовлялися, або якщо одна з брів дуже сильно відрізняється від іншої.

Виняток - якщо форма брів вийшла явно не та, про яку домовлялися, або якщо одна з брів дуже сильно відрізняється від іншої

Але це буває рідко, і якщо крім спілкування з майстром вивчати і його портфоліо, уникнути розчарування буде нескладно: по фотографіях можна судити про професіоналізм.

А ось якщо після корекції зійдуть скоринки, і залишаться явно не зафарбовані ділянки, тоді дійсно варто пошукати іншого фахівця.

Коли її слід робити?

Корекцію татуажу брів проводять через чотири-п'ять тижнів після основної процедури. Чому через стільки часу? За цей проміжок клітини шкіри на тій ділянці, де проводився татуаж, встигають повністю відновитися, і можна продовжувати роботу, не побоюючись утворення шрамів.

Це важливо враховувати при плануванні татуажу. Саме тому сам татуаж рекомендується робити в листопаді-грудні: тоді корекція доведеться на січень-лютий, коли сонце буде також не особливо активно.

Корекція брів триває набагато швидше, ніж сам татуаж, і однієї процедури зазвичай достатньо. У рідкісних випадках потрібні дві - тоді друга проводиться ще через чотири тижні, коли шкіра відновиться.

Скільки буде потрібно процедур корекції татуажу, буде видно в процесі роботи. Весь цей час варто уникати яскравого сонця і носити сонцезахисні окуляри, які прикривають брови.

Для підтримки форми і інтенсивності татуажу необхідно повторювати процедуру раз в 6-12 місяців.

Краще робити корекцію на п'ятницю - як і після татуажу, залишаться скоринки, а це не найпривабливіша деталь в образі.

Краще робити корекцію на п'ятницю - як і після татуажу, залишаться скоринки, а це не найпривабливіша деталь в образі

Уже через кілька днів - за вихідні - вони стануть менш помітними, і в понеділок можна буде йти на роботу, не побоюючись за обговорення своєї зовнішності. Ще через кілька днів брови будуть ідеальними, а через два-три роки (4-6 процедур) татуаж залишиться назавжди.

Ціна питання

Вартість корекції брів завжди дешевше, ніж ціна татуажу, оскільки обсяг роботи менше. Ціна може називатися відразу за корекцію, а може визначатися за фактом, в залежності від витрачених часу, зусиль і пігменту.

Адже одна справа, коли необхідно просто додати інтенсивність кольору, а інша - коли треба буде довести волоскові татуаж до досконалості: в такому випадку варто готуватися до того, що корекцію будуть робити довго, і ціна її буде досить висока.

Якщо ціна призначається за процедуру, вона починається від 500 рублів. Корекція завжди коштує дешевше самого татуажу. Але це якщо робити першу і, в разі потреби, другу (скільки скаже майстер) - через 1-2 місяці після основної процедури.

Потім відбувається оновлення татуажу, необхідно робити ретельне промальовування брів, і ціна на таку послугу - це, по суті, ціна татуажу «з нуля».

Скільки це коштує - залежить і від обсягу роботи, і від цінової політики майстра. Але не завжди дорого - значить добре. Можна робити хороші брови за 4000 рублів, а можна зробити невдалі за 10000.

Навіщо потрібна корекція?
Коли її слід робити?
Навіщо потрібна корекція?
Коли її слід робити?
Чому через стільки часу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com