рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів: підбираємо форму

  1. підбираємо форму
  2. Корекція брів ниткою
  3. "За та проти"

Поділитися статтею:

Поділитися статтею:

Щоб зробити брови красивими, потрібно слідувати декільком простигши правилам. Наприклад, вибір кольору залежить від відтінку вашого волосся. Брови не повинні вибиватися із загальної колірної гами. Вибрати форму брів складніше: вона залежить від багатьох параметрів.

підбираємо форму

Визначити місце початку, кінця і найвищого місця брови легко за допомогою звичайного олівця. Для цього потрібно з'єднати прямою лінією (докласти олівець) деякі точки на обличчі: * щоб визначити місце початку брови, з'єднайте внутрішню точку очі і крило носа з відповідної сторони; * Для визначення найвищої точки з'єднайте крило носа і центр очі (там, де знаходиться зіниця); * Кінцева (зовнішня) точка брови визначається прямий між зовнішнім краєм ока і крилом носа. форма брови залежить від форми особи конкретної людини. Наприклад, на овальному обличчі добре виглядають дугоподібні брови. На квадратному - підняті і подовжені (вони не повинні виходити за лінію очі більше, ніж на 2 мм), на круглому - теж подовжені і злегка закруглені до кінця. Для трикутного обличчя підійдуть брови, розташовані трохи далі від перенісся, ніж слід. Правильно підібравши форму брів, можна змінити свій образ: візуально особа буде виглядати по-іншому. Скажімо, якщо Ви хочете приміряти амплуа жінки-вамп, зробіть брови низькими і зменшите відстань між ними. Щоб підібрати форму брів, багато візажисти використовують метод «проб». Вони накладають грим на природні брови людини і поверх них малюють інші, експериментуючи з формою і навіть кольором. Якщо ж Ви вирішили підкоригувати форму брів самостійно, не забудьте враховувати свій вік і особливості рис обличчя. Стилісти вважають, що, наприклад, дугоподібні брові- «ниточки» роблять обличчя старше, а рівні - візуально звужують очі. Брови, вигнуті лише злегка, здатні «перетворити» прямокутне обличчя в овальне.

Корекція брів ниткою

Незважаючи на те, що метод корекції брів за допомогою звичайної нитки досить простий, для того, щоб його використовувати, необхідна певна вправність. Все, що Вам потрібно - звичайна бавовняна нитка: синтетична буде електризуватися, а шовкова зісковзувати. У салонах краси використовують особливу косметичну нитку. Вона складаються з безлічі найтонших капронових ниток, які легко захоплюють потрібні волоски і різко їх виривають при натягу. Довжина нитки повинна бути близько 50 см (не менш). Кінці її потрібно зв'язати і закрутити так, щоб утворилися петлі, в які вставляються вказівні і великі пальці. «Конструкція» повинна працювати таким чином, щоб, коли пальці на одній стороні стискаються, петлі на інший збільшувалися. Тільки в цьому випадку петля, в якій знаходяться непотрібні волоски, буде звужуватися і висмикувати їх. Зазвичай спочатку вищипують внутренню сторону брови, після чого переходять до зовнішньої. Цим способом можна видалити волосся на будь-якій частині тіла. Особливо він зручний, коли потрібно видалити так званий пушок, який пінцетом підчепити досить складно. До таких зон можна віднести місце над верхньою губою, на підборідді і між бровами.

"За та проти"

Багато вищипують брови пінцетом. Це простіше, але не завжди ефективніше і швидше. Візажисти радять робити це ниткою, і ось чому: * немає ризику занести інфекцію у маленькій ранці, що залишилася на місці, де ріс волосок, як при корекції пінцетом; * Ниткою ви не ризикуєте пошкодити волосяну цибулину і, отже, виключаєте можливість появи врослих волосків; * Корекція брів за допомогою нитки відбувається швидше, ніж пінцетом, тому що дозволяє висмикувати кілька волосин одночасно; * Цей метод добре підходить для позбавлення від волоском між бровами і над верхньою губою; * Нитку відмінно видаляє пушок під основною лінією брови; * Корекцію брів ниткою можна назвати щадить, потім що після неї на шкірі не залишається роздратування; * Підходить навіть для самої чутливої ​​шкіри.

Поділитися статтею:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com