рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Колір брів: вибір палітри фарб для блондинок, брюнеток і шатенок

  1. Колір брів відповідно до цветотипом
  2. Відповідність з очима
  3. Відповідність з кольором волосся
  4. Кольори засобів для фарбування брів
  5. Олівець / фломастер / маркер
  6. Тіні / пудра
  7. фарба

Єва Соболєва

Миру - мир, а мені - пломбір!

calendar_today 15 квітня 2016

visibility 880 переглядів

Як правильно підібрати колір брів до кольоротипу: корисні поради брюнеткам, блондинкам і шатенкам. Знайдіть відповідність зі своїм кольором очей і волосся. Ми навчимо вас розбиратися в відтінкові палітрі олівця (маркера, фломастера), тіней (пудри), фарб для брів Estel, Refectocil, Kapous.

Щоб жіночий образ був практично ідеальним, потрібно враховувати будь-які нюанси в його створенні. Якщо ви любите його міняти за допомогою фарбування волосся, не забувайте одночасно з цим про колір брів, який повинен поєднуватися з вашим цветотипом. Він повинен виглядати гармонійно і природно. На жаль, дуже часто брови взагалі не помітні на обличчі, що робить зовнішність бляклої і непомітною, а іноді навпаки - вони виділяються яскравою плямою, що теж псує враження. Потрібно навчитися підбирати їх відтінок під колір волосся, очей і шкіри, щоб все це виглядало в єдиній ноті. Якщо немає можливості взяти консультацію у стиліста, спробуйте освоїти це мистецтво самостійно.

Колір брів відповідно до цветотипом

Якщо ви всерйоз задалися питанням, як підібрати колір брів, вам потрібно придивитися до власної зовнішності. У стилістиці є таке поняття, як цветотип, який об'єднує в собі поєднання відтінків волосся, очей і шкіри, розподіляючи всіх людей на 4 категорії: весна, літо, осінь, зима. Ось відповідно до них і треба вибирати колор своїх брів. Однак складність у тому, що дуже часто зустрічаються перехідні типи, з якими складно визначитися. Тому для початку спробуйте підібрати колір по очах і волоссю.

Відповідність з очима

Для початку вивчіть питання, як вибрати колір брів відповідно до відтінком очей, так як вони знаходяться в безпосередній близькості і взаємодоповнюють один одного.

Стилісти вважають, що колір брів для зелених очей підібрати досить важко. Тут не обійдеться без методу проб і помилок. Не рекомендуються срібло, т. Е. Будь-які сірі і металеві відтінки, а також чорнота. Зате можна сміливо експериментувати з палітрою багатого коричневого кольору, графіт. Подгоните його під ваше волосся - і результат вийде ідеальним.

Набагато простіше підібрати колір брів для блондинок з блакитними очима, тому що тут працює чіткий, непорушний заборона на темні, насичені, яскраві тони. Тому сірі, світло-коричневі відтінки, графіт (ідеальний колір для синьооких красунь) - ваша палітра.

Багато в чому колір брів для карих очей буде залежати від відтінку волосся (див. Нижче). Основні пункти макіяжу тут - темно-коричневі, шоколадні відтінки і вся гамма чорного кольору.

Мабуть, найскладніше - це знайти відповідність кольору брів з сірим відтінком очей, тому що багато хто припускає тотальну помилку. Чомусь всім здається, що гармонія - це повна відповідність, т. Е. Збіг палітри. Однак сірі очі і такі ж сірі брови - невдале поєднання, яке може зіпсувати навіть найкрасивіше і миле личко. Так що для сірооких красунь потрібні такі відтінки, як мокрий асфальт або світло-коричневий.

Знайдіть правильний колір брів для своїх очей, а потім прийміть за вивчення палітри для вашого відтінку волосся. Тут все набагато простіше, і палітра багатша, і стилісти пропонують таку силу-силенну варіантів, що ви точно зумієте підібрати для себе щось вартісне. Але при цьому ніколи не забувайте про колір своїх прекрасних очей.

Але при цьому ніколи не забувайте про колір своїх прекрасних очей

Відповідність з кольором волосся

Визначальний момент в нашому питанні - саме колір волосся і колір брів, їх відповідність і повна гармонія. Якщо очі можна обіграти і підправити макіяжем повік і вій, то тут нікуди не подінешся від тієї ідилії, яка повинна існувати між волоссям і бровами.

Ідеальний колір брів для блондинок повинен бути на 3 (в крайньому випадку - на 2) темніше відтінку волосся. Тоді вони вийдуть натуральними і красивими:

  • попелястим блондинкам потрібен сірий колір;
  • натуральним блондинкам - пшенично-коричневий, світло-сірий;
  • теплим, пшеничним блондинкам - світло-коричневий, золотисто-каштановий, медовий.

На фешн-показах моделі часто демонструють білий колір брів для русявого волосся: дівчата повинні розуміти, що це епатаж, на який не варто орієнтуватися в реальному житті.

Трохи простіше підібрати колір брів для брюнеток, які повинні керуватися декількома непохитними правилами. По-перше, якщо особа потрібно зробити більш молодим, ніжним і світлим, брови повинні бути на 1 тон світліше волосся. Якщо ви створюєте образ ділової леді або вирушаєте на вечірку, в такому випадку - беріть на 1 тон темніше. По-друге, до холодних відтінків лягають холодні, до теплих - виключно теплі:

  • нейтрально-коричневий - смаглявим брюнеткам;
  • шоколадний, темно-коричневий - річному цветотипу;
  • графіт - зимового кольоротипу;
  • баклажан - брюнеткам, що відливає синявою;
  • антрацит (відтінок мокрого асфальту) - брюнеткам з синяво-чорним волоссям.

Тепер ви знаєте, який колір брів підходить брюнеткам, і зможете підібрати засоби з такими відтінками, які ідеально впишуться в ваш цветотип.

Підібрати відповідний колір брів для рудого волосся найпростіше, тому що тут, як стверджують стилісти, - широке поле для діяльності:

  • яскраво-рудий колір - медноволосим;
  • шоколадний - темно-рудим;
  • терракот - каштановим.
  • коричневий, теракотовий, шоколадний - яскраво-рудим;
  • махагон, теракот, мідь - яскраво-червоним;
  • графіт, шоколад - рудо-коричневим.

Якщо ви сумніваєтеся, який колір брів підходить вашому кольоротипу, краще спочатку проконсультуватися у фахівця. Їм може виявитися перукар, стиліст або візажист. Є спеціальні комп'ютерні програми, які допомагають підбирати потрібну гаму і колірну палітру. Визначившись з кольором, не помиліться із засобом для фарбування.

косметичний лікнеп

Цветотип зовнішності - поєднання кольору волосся, очей і шкіри, характерне для однієї з категорій, прийнятих в стилістиці. Всі люди діляться на осінніх, зимових, весняних та літніх. Усередині кожної групи є свої градації і ділення.

Що можна віднести до підводці для брів, як нею правильно користуватися і ТОП світових лідерів - це все в цій статті >>

Хочете знати як підібрати найкращу і якісну туш для вій? тоді Вам сюди >>

Кольори засобів для фарбування брів

Мало визначити, яким кольором фарбувати брови , Потрібно ще й відповідне засіб. Перш ніж витрачатися на фарби, спробуйте палітру олівця або тіней, які, по крайней мере, в разі невдачі, можна завжди змити.

Олівець / фломастер / маркер

Так як це найпоширеніше засіб для фарбування цієї частини обличчя, потрібно знати палітру, кольору олівця для брів і коли їх краще використовувати:

коричневий

  1. Коричневий олівець для брів підходить шоколадним брюнеткам;
  2. сіро-коричневий - русявим;
  3. темно-коричневий - яскравим брюнеткам, шатенкам;
  4. рудуватий - русявим.

світлий

  1. Білий олівець використовуйте як основу, для додання м'якості базового кольору;
  2. русявий - блондинкам;
  3. попелястий - русявим;
  4. бежевий - теплим зеленооким і блакитнооким блондинкам;
  5. рожевий наноситься строго під брову для розтушовування: це зробить макіяж більш природним.

сірий

  1. Сірий - попелястим блондинкам;
  2. темно-сірий - темно-русявим;
  3. світло-сірий буде ідеальний для безбарвних брів.

Чорний

  1. Чорний - синяво-чорним брюнеткам;
  2. чорно-коричневий - светлокожим брюнеткам.

Різні кольори для фарбування брів олівцем потрібно підбирати відповідно до цветотипом.

Тіні / пудра

Якщо ви звикли користуватися розсипчастими засобами, підберіть відповідні кольори тіней для брів (або пудри ).

сірі

  • Графіт (сіра сивина) - СинеглазкаЯ і Зеленоглазк.

коричневі

  • Сіро-коричневі - для синіх і зелених очей;
  • світло-коричневі - для пшеничних блондинок;
  • темно-коричневі - теплим брюнеткам;
  • нейтрально-коричневий колір - яскраво-рудим;
  • шоколадні - карооким;
  • терракот (цегельний відтінок) - рудувато-золотим блондинкам і шатенкам;
  • махагон (червоне дерево) - яскраво-рудим;
  • мідь - червоно-рудим шатенкам.

чорні

  • Баклажановий колір - брюнеткам з синяво-чорним волоссям;
  • антрацит (відтінок мокрого асфальту) - теплим брюнеткам.

світлі

  • Білими тінями можна розбавити будь-який інший занадто яскравий і насичений колір;
  • русяве - блондинкам;
  • попелясті - холодним блондинкам;
  • бежеві - теплим блондинкам;
  • рожеві, як і олівець такого ж кольору, наноситься під брову.

Пробуйте, експериментуйте, шукайте свій колір брів, який ідеально впишеться в ваш образ. Якщо ви його знайшли і він подобається вам і всім оточуючим, можливо, варто придбати фарбу. Вона позбавить вас від щоденної обов'язки витрачати час на ранковий макіяж брів.

фарба

Палітра фарб для брів дарує користувачок найрізноманітніші, багаті, насичені кольори. Багато в чому результат буде залежати від того, яку фірму і який пігмент ви виберете.

Якщо ви не хочете псувати свої волоски хімією, є натуральні засоби для їх фарбування. Підберіть відповідні кольори хни для брів, яка відрізняється яскравістю і насиченістю. Особливо популярна Eyebrow Tint - фарба-хна в капсулах для брів від Godefroy (США):

  • натуральний чорний;
  • темно коричневий;
  • нейтрально-коричневий;
  • світло коричневий;
  • графіт.

Однак пам'ятайте про один істотний недолік хни - вона не так довго триматиметься на бровах, як звичайна фарба.

Дуже популярна вітчизняна фарба для брів Estel: кольору все різноманітні і дуже насичені, дають стійкий, мерехтливий ефект. Продукція представлена ​​в двох варіантах.

1. Estel Enigma:

  • графіт;
  • бордо;
  • коричневий;
  • синьо-чорний;
  • фіолетовий;
  • світло коричневий;
  • смарагдовий;
  • коричнево-мідний;
  • чорний.

2. Estel ONLY Looks:

  • синьо-чорний;
  • коричневий;
  • графіт;
  • чорний.

синьо-чорний;   коричневий;   графіт;   чорний

3. Refectocil

Чимало хороших відгуків зібрала австрійська фарба для брів Refectocil: кольори виходять не менше колоритними і яскравими. Бренд - австрійська компанія Gschwentner Haarkosmetik. відтінки:

  • чорний;
  • графіт;
  • синьо-чорний;
  • темно синій;
  • коричневий;
  • світло коричневий;
  • каштановий;
  • червоний;
  • фіолетовий.

Австрійська фарба для брів Refectocil хороша тим, що пропонує модні кольори, які зараз в тренді. Відтінки можна змішувати один з одним, створюючи абсолютно нову палітру.

4. Капус

Для кого-то ідеальним варіантом фарбування може стати італійська фарба для брів Kapous: кольору не численні, але у цього бренду є безліч інших переваг. палітра:

  • графіт;
  • чорна;
  • синяво-чорна;
  • коричнева.

Пігмент стійкий до впливу вологи і сонцезахисного крему, не містить таких шкідливих речовин, як амоній і фенилдиамин, простий і зручний в застосуванні, легко наноситься і змішується з іншими відтінками.

5. Ігора

Можна спробувати для фарбування німецьку фарбу Schwarzkopf Igora Bonachrome для брів: кольору представлені небагатій палітрою (світло-чорна, синяво-чорна і коричнева). Однак у цієї марки є свої відмінні риси, які змушують віддавати перевагою саме їй. Серед них:

  • короткий час впливу на шкіру;
  • наявність всього необхідного в комплекті;
  • простота в застосуванні;
  • стійкість і насиченість отриманого відтінку.

Долаємо бар'єри мови

Щоб вгадати з кольором для брів, шукайте на фарбувальних засобах наступні позначки: Brow - брову, Blonde - світлий, Taupe - сіро-коричневий, Soft Brown - теплий коричневий, Medium Brown - коричневий, Caramel - карамельний, Chocolate - шоколадний, Dark Brown - темно-коричневий, Ebony - чорне дерево, Granite - гранітний, Natural Black - натуральний чорний.

Тепер ви напевно знаєте, який колір брів вибрати відповідно до відтінками вашого волосся і очей. Якщо ви раніше думали, що такі деталі не грають особливої ​​ролі у вашій зовнішності, переконайтеся в зворотному. Всього кілька експериментів з фарбуючими засобами - і ви напевно знайдете той єдиний колір, який впишеться в ваш образ ідеально. Перед фарбою краще пробувати олівець або тіні, які в разі невдачі можна легко змити. Шукайте - і ваші брови засяють новими тонами, зробивши вас яскравою і неповторною.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com