рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеальні брови: що потрібно і чого не потрібно робити

  1. Треба: Вибрати відповідну форму брів і підтримувати її
  2. Не треба: Робити брови тонкими на кінцях
  3. Треба: Відмовитися від болю
  4. Не треба: Висмикувати більше одного волоска за раз
  5. Треба: Вибрати вірне час і місце
  6. Не треба: Переборщувати
  7. Треба: Вищипувати верхню лінію
  8. Не треба: Робити вищипування щоденною процедурою
  9. Треба: Використовувати фарбу для брів відповідного кольору
  10. Не треба: Використовувати збільшує дзеркало

Брови грають дуже важливу роль в загальному вигляді і можуть як виправити вид, так і зіпсувати його геть. Тому їм слід приділити особливу увагу. Ідеальну форму брів саме для вашого обличчя ми не можемо порадити, адже вона сильно варіюється в залежності від індивідуальних особливостей. Зате ми підкажемо вам кілька секретів, знаючи які можна з легкістю підтримувати брови в ідеальному стані.

Зате ми підкажемо вам кілька секретів, знаючи які можна з легкістю підтримувати брови в ідеальному стані

Треба: Вибрати відповідну форму брів і підтримувати її

Забудьте про модні тенденції, коли мова йде про бровах. Якщо ви підібрали свій варіант, що підкреслює достоїнства особи і приховує недоліки, не здумайте міняти його на користь нових віянь. Маленькі очі візуально збільшить товща лінія брів, а близько посаджені очі «виправить» широкий просвіт між бровами. Якщо у вас широко розставлені очі, лінія брів повинна закінчуватися ближче до носа, і не варто робити її дуже довгою. Базовий принцип: завжди орієнтуйтеся на надбрівні дуги.

Якщо у вас широко розставлені очі, лінія брів повинна закінчуватися ближче до носа, і не варто робити її дуже довгою.

Не треба: Робити брови тонкими на кінцях

Вам може здаватися, що брови, що переходять в ниточки на кінцях, виглядають приголомшливо, але пам'ятайте, що вони ще й старять. Потоншення брів - природний процес, що відбувається з віком, так що не додавайте собі років штучно.

Треба: Відмовитися від болю

Якісні щипчики з косими краями найкраще підходять для точного видалення волосків, а ще вони знижують больові відчуття. Також дискомфорт знижує видалення волосся у напрямку їх росту. Якщо відчуття все ще занадто неприємні, можна спробувати спеціальний гель для полегшення болю при прорізуванні зубів, він знеболить потрібну область перед процедурою.

Не треба: Висмикувати більше одного волоска за раз

Це, мабуть, найважливіший рада, якщо ви дбаєте про ідеальну форму брів. Захоплюючи два або три волосини, ви ризикуєте зробити помилку і отримати неакуратну лінію.

Треба: Вибрати вірне час і місце

Найкраще займатися наданням форми брів відразу після душа при природному освітленні. Користуйтеся дзеркалом, в якому видно обидві брови, а процес вищипування починайте тільки в спокійному стані. Кращий час для цього ранок, але тільки якщо ви повністю прокинулися і нікуди не поспішайте. І вже звичайно не варто займатися цим пізно ввечері, особливо після келиха вина.

І вже звичайно не варто займатися цим пізно ввечері, особливо після келиха вина

Не треба: Переборщувати

Ви ніколи не досягнете ідеальної форми, якщо занадто укоротите волоски. Залиште їх натуральної довжини - це дозволить вам причесати брови потрібним чином і створити суцільну лінію без порожніх місць. Якщо ж ви впевнені в необхідності використання ножиць, зачешіте волоски вертикально і акуратно обстригають по одному.

Треба: Вищипувати верхню лінію

Звичайно, це ваші брови, і ви краще знаєте, як за ними доглядати. Але не дозволяйте рекламі переконати вас, що надання форми верхньої лінії брів - це процедура тільки для салонів. Ви з легкістю зробите це вдома, слідуючи нескладним правилам. Почніть з нижньої лінії, і коли вона вас влаштує, переходите до верхньої, контролюючи результат після видалення кожного волоска і уникаючи надмірного вищипування.

Не треба: Робити вищипування щоденною процедурою

У перфекціоністок може бути велика спокуса хапатися за щипчики кожен день, але його варто перебороти. Краще виконати процедуру за один день, тоді волоски виростуть одночасно, і форма брів потребуватиме меншої корекції між процедурами. Не бійтеся дати відрости всім волосках. Широкі брови надають обличчю більш молодий вид, і у вас буде більший простір для експериментів.

Треба: Використовувати фарбу для брів відповідного кольору

Якщо ви фарбуєте брови, обов'язково підберіть відповідний колір. Не обов'язково фарбувати їх стійкою фарбою, можна вибрати засоби для тимчасового надання кольору. брови можна пофарбувати хною в домашніх умовах, головне - підібрати потрібний колір і дотримуватися правил фарбування.

брови можна   пофарбувати хною   в домашніх умовах, головне - підібрати потрібний колір і дотримуватися правил фарбування

Брюнеткам слід звернути увагу на фарбу на один тон світліше волосся, а блондинкам, навпаки, на один тон темніше. Пам'ятайте, що колір стане темніше при нанесенні. Рудоволосим красуням підійдуть теплі коричневі відтінки, а тим, хто пишається сивиною - попелясто-коричневі.

Не треба: Використовувати збільшує дзеркало

Забудьте про це пристосуванні і починайте користуватися звичайними дзеркалами. Справа в тому, що якщо ви бачите брову занадто близько, то, швидше за все, вищипані зайве. Тому під час процедури намагайтеся бачити загальну картину.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com