рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеальна форма і колір надовго: як правильно фарбувати брови хною

  1. переваги
  2. колір
  3. підготовка
  4. 1 спосіб
  5. 2 спосіб

Забудьте про щоденне підфарбовування брів!

Красиві брови - це найважливіше в жіночому макіяжі. Можна не завдавати помаду, а ось брови повинні бути оформлені за всіма правилами. Щоб зробити красиві брови, не обов'язково робити собі татуаж (мікроблейдінг), оскільки не для всіх він підходить, не всі його переносять. Можна використовувати хну, результат, ідеальні брови від 2-4 тижнів.

переваги

Це кращий і швидкий спосіб перетворити. Перевага хни і в тому, що через місяць вона повністю змиється, можна буде зробити або іншу форму брів, або вибрати інший колір. Не потрібно хвилюватися, що вийшло не так як заплановано. При регулярному проведенні процедури, волоски на бровах відростають. Так як хна укріплює і сприяє росту волосся!

щоб правильно фарбувати брови хною важливо запам'ятати кілька простих, але дуже важливих речей. Почнемо з головного - правильно підбирайте колір і засіб. Хна буває різних відтінків, для тонування брів в домашніх умовах найкраще придбати хну BH Brow Henna .

колір

Для світлого волосся (наприклад, світло-русявого) потрібно постаратися взяти найсвітліший колір хни, тому що навіть найсвітліша хна виглядає досить яскраво.

Для світлого волосся (наприклад, світло-русявого) потрібно постаратися взяти найсвітліший колір хни, тому що навіть найсвітліша хна виглядає досить яскраво

Колір брів блондинки

Далі йде середньо-коричневий відтінок - він підходить для темно-русявого волосся, оскільки брови будуть досить насиченими.

Колір брів після фарбування хною.

Темно-коричневий колір ідеальний для власниць темного волосся.

підготовка

  • 1. Очищення. Перед фарбуванням хною обов'язково потрібно підготувати брови. Проведіть відлущування (очищення) за допомогою скрабу для обличчя. Проводиться ця процедура з метою більш рівного розподілу коштів по волосках і продовження стійкості фарбування.
  • 2. Побудова форми. Потрібно видалити всі зайві волоски і тільки потім займатися фарбуванням.
  • 3. Тонування. Фарбувати потрібно обережно. Після того, як засіб буде нанесено по формі, в 2-3 шари (на один шар йде 3-5 хвилин, його треба просушити) - залиште ще хвилин на 10. Після висихання «надлишки» можна видалити двома способами.

Після висихання «надлишки» можна видалити двома способами

1 спосіб

Очистити щіткою для розчісування брів. Цей варіант вважається більш правильним, тому що максимальна кількість потрібного шару фарби залишається на бровах;

2 спосіб

Потрібно взяти засіб для зняття макіяжу і видалити всю зайву фарбу.

А що потім? Після того як брови пофарбували , Їх потрібно обробити будь-яким маслом, причому не має значення, буде це масло для брів, оливкова або соняшникова. Важливо запам'ятати - після фарбування брів хною митися не можна хоча б годин 8, інакше пропаде насиченість кольору і належний ефект. Не бійтеся фарбувати брови, адже це простий спосіб домогтися симетрії брів і надати їм доглянутості. Рекомендуємо: актуальна форма брів, «золоті правила» візажистів .

(Поки оцінок немає)

А що потім?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com