рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще? | Жіночий журнал про красу і здоров'я

  1. Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще? Кожна дівчина хоче виглядати добре, адже зовнішній...
  2. Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»
  3. Яка хна для брів краще?
  4. Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...
  5. Рекомендуємо почитати: Глина для особи
  6. Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»
  7. Фарбування брів хною в салоні
  8. Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?
  9. Знайомимося із засобом
  10. Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»
  11. Яка хна для брів краще?
  12. Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...
  13. Рекомендуємо почитати: Глина для особи
  14. Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»
  15. Фарбування брів хною в салоні
  16. Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?
  17. Знайомимося із засобом
  18. Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»
  19. Яка хна для брів краще?
  20. Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...
  21. Рекомендуємо почитати: Глина для особи
  22. Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»
  23. Фарбування брів хною в салоні

Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?

Кожна дівчина хоче виглядати добре, адже зовнішній вигляд - важлива складова її краси і шарму. Так, акуратна і стежить за собою леді, не тільки піднімає настрій собі і оточуючим, але і відчуває себе набагато краще. Саме тому, є маленькі хитрощі, які зможуть допомогти будь-якій жінці виглядати на всі сто відсотків. Сюди можна віднести і масаж , І використання найсмачніших духів, і правильно підібраний одяг і фарбування брів, про що, до речі, буде йти мова.

Хна для брів - відмінний спосіб зробити вираз обличчя чіткіше і витонченіше. Та й взагалі, забарвлення брів хною дозволяє ще кілька зайвих хвилин міцно поспати в теплому ліжку вранці, ніж нудитися у дзеркала і вимальовувати бровки самої. Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно фарбувати брови хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої.

Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно   фарбувати брови   хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої

Знайомимося із засобом

Плюси користування хною:

  1. Фарбування брів хною - кращий спосіб надати свої брів чітку і правильну форму, яка має бути присутня у кожній стежить за собою дівчата. Багато хто не знає, що ідеально правильна форма - це не те, що вони звикли спостерігати з гострими куточками трохи вище очей. Насправді, фарбування брів хною вимагає за собою тривалого часу і точності, щоб не промахнутися в контурах. По-перше, необхідно знати, що яскраві брови чорного або коричневого кольору - це некрасиво, так як занадто сильне виділення вже не модно серед нашого сучасного світу. А по-друге, пам'ятайте, що пофарбувати брови хною - значить, на три тижні забути про те, що у вас під рукою є олівець, що дозволяє підфарбовуватися.
  2. Ще один відмінний плюс хни полягає в тому, що вона абсолютно безпечна для шкіри людини, навіть не дивлячись на те, що тривалий час залишається пігментних плямою темного кольору. Так, вагітні дівчата або годують мами цілком можуть користуватися процедурами фарбування хною і не переживати за наслідки. Адже в будь-якому стані завжди хочеться виглядати привабливою і чарівною!
  3. Плюс полягає і в тому, що саме хна надає бровам, а також віям, свою густоту, як ніби є рясна рослинність волосся. Сам же процес фарбування бровок - абсолютно безболісний і навіть трохи приємний, так як їх розчісують кожен раз, водять по них м'якою на дотик пензликом, а в дзеркало цілком можна побачити, яку форму вирішив зробити для вас майстер салону. Кажуть, що така процедура корисна для брів, так як це - справжнісінький масаж для верхньої частини обличчя і для розгладження зморшок в області чола, адже все це рідко чіпають руками (якщо що тільки під час вмивання або почісування).
  4. Самий величезний плюс, який тільки можна назвати - це менша витрата часу на ранковий макіяж, коли потрібно швиденько зібратися, встигнути поснідати, прийняти душ, нафарбуватися тощо. Як правило, дівчата жертвують абсолютно всім, але нанести макіяж на обличчя - це справа свята! А найголовніше час від мейкапа дівчина приділяє фарбування брів, щоб ідеально підкреслити форму і зробити їх не такими яскравими, а, навпаки, природними і красивими. Так ось, чому фарбування брів хною - ідеальна процедура для тих, хто з раннього ранку поспішати нафарбуватися і витрачає велику кількість часу саме на брови. Тепер, у тих, хто відвідав процедуру в салоні краси, є зайві 20-25 хвилин, щоб поніжитися в ліжку і ще трохи поспати.

Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»

Недоліки теж є ...

Єдиний мінус відноситься до тих людей, у кого на обличчі є шрами, рубці або травмована частина шкіри. В даному випадку не рекомендується наносити хну для брів на такий тип шкіри, так як може виникнути сильне роздратування або навіть зараження. Але тут справа вже не від самої хни, а від шрамів і їх розмірів на обличчі людини. Іншими словами, якщо ви не бажаєте ризикувати своїм здоров'ям, то найкраще утриматися від фарбування, навіть якщо сильно хочеться. У деяких людей спостерігається гостра алергія на хну - в даному випадку категорично забороняється нею користуватися і попередньо рекомендується провести тест на алергічну реакцію.

Яка хна для брів краще?

Який же хною фарбують брови? Ось найбільш популярні марки хни для фарбування брів:

  • Henna Brow
  • Viva Henna
  • Nila Brow
  • Фарба-хна Godefroy
  • Nivali
  • Kodi Professional Henna

Henna Brow   Viva Henna   Nila Brow   Фарба-хна Godefroy   Nivali   Kodi Professional Henna

Вивчивши відгуки про ці продукти броумастеров а також дівчат, які забарвлюють брови самостійно, можна прийти до висновку, що всі ці марки користуються попитом. Кожна з цих марок має свої плюси, своїми родзинками. Хто той же для себе знаходить і недоліки і критикує. Шляхом практики ви зможете підібрати для себе ідеальну хну.

Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...

Ось кілька речей, які вам обов'язково знадобляться, якщо ви захочете залишитися вдома і самостійно зробити собі красиві брови :

  • басма;
  • гумові рукавички;
  • рушник;
  • сік лимона;
  • тонка пензлик;
  • натуральна кава або чорний чай.

Крім перерахованого вище буде добре, якщо ви надягнете на себе одяг, який не шкода забруднити, так як є можливість, що фарба може капнути, а від тканини відпирається вона не так-то легко. Тому, необхідно надіти і рукавички для повної безпеки.

Тепер, дотримуйтесь зазначених інструкцій. Перше, що необхідно зробити, це взяти порошок хни і змішати її з невеликою кількістю гарячої води, перед усім цим моментом обов'язково додайте в гарячу воду сік лимона. Якщо все правильно і добре змішати, тобто хну, гарячу воду і лимон, то у вас вийде кашка коричневого кольору, схожа на жирну сметану. Друге, що потрібно зробити - це накрити отриману кашку пакетом або целофаном на пару хвилин, щоб все сконцентрувалося.

Рекомендуємо почитати: Глина для особи

Порада: якщо вам подобається колір брів більш темного відтінку, наприклад, наближений до чорного, то в даному випадку вам допоможе невеликий додаток басми в кашку, гарного чорної кави або міцно завареного чаю, так як коричневий колір хни більше йде дівчатам, у кого руде або світло русяве волосся. Якщо ж, навпаки, вам до душі більш світлі тони, то кава і чай додавати не потрібно.

Третій етап нанесення хни в домашніх умовах складається з того, щоб акуратно намалювати контур брів. Майте на увазі, що краще за все робити це у чистого дзеркала і хорошою пензликом, з якої не стирчать зайвої ворсинки. Багато дівчат для початку малюють бажаний контур бровок ледве помітним олівцем, щоб потім обвести всі хною - так легше і швидше. Пам'ятайте, що вся хна повинна піти у вас на пожвавлення брів, так що не шкодуйте кашки і вперед виводити контур. Слідкуйте за тим, щоб суміш дійсно була кашею, адже рідини не повинно виділятися, нічого не повинно стікати по шкірі - це неправильно розведені пропорції хни. Якщо ж є невеликі патьоки, то оперативно видаляйте їх вологими серветками, ватяними паличками або спеціальними ватяними дисками, не зачіпаючи самі брови.

І останній етап фарбування брів хною полягає в тому, щоб залишити гарні обведені бровки на кілька хвилин, нехай вся фарба добре вбереться в шкіру обличчя і прийметься. Пам'ятайте, що чим довше ви будете тримати хну на бровах, тим більш насиченим стане відтінок. Але головне не перетримаєте, щоб не було схоже, ніби ви нафарбували брови фломастером.

Як тільки пройде хвилин 15-20 можна змивати хну за допомогою ватного диска, який необхідно намочити лосьйоном для зняття макіяжу або міцелярної водою. Акуратно протріть нафарбовані темні брови так, щоб на вільних місцях не виявилося нерівного контуру. Такий спосіб забарвлення брів найкращий і ідеальний, якщо ви не хочете йти в салон і витрачати гроші.

Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»

Скільки тримається хна?

Кажуть, що хна на бровах тримається від двох тижнів до цілого місяця. Але варто розвіяти швидкоплинні висновки про те, що хна - довговічна. Насправді ж, все безпосередньо залежить від матеріалу, який використовується. Навіть якщо ви неправильно змішали пропорції для хни, не так розбавили її, не тієї температури влили воду, не таку частку лимонного соку додали в порошок - все це буде залежати, скільки ж стане тримати хна на ваших брівках. Таким чином, є шкала ефектів для шкарпетки:

  • 1-2 тижні, якщо людина додав в розчин чорна кава або басму;
  • від 1 місяця до 8 тижнів, якщо це професійний порошок з хною.

Якщо ви часто вмиваєтеся з милом або пінкою для вмивання, то хна швидко змивається, тому протягом декількох тижнів (приблизно трьох) вона повністю йде з особи. Тоді як же митися і фарбуватися, якщо хна з такою швидкістю змивається, запитаєте ви? Відповідь проста: акуратно чистите особа, буквально ватним диском, не зачіпаючи брови, завжди майте при собі олівець під колір ваших брів, щоб, коли це потрібно, в будь-який момент можна було підфарбувати бровки. Так, ваша тривалість шкарпетки хни буде безпосередньо залежати від того, наскільки ретельно і правильно ви доглядаєте за своїм обличчям.

Фарбування брів хною в салоні

У професійних салонах краси фарбування брів виглядає трохи по-іншому, не так, як ви звикли доглядати за своїми бровками в домашніх умовах. Так, майстер-бровіст починає продумувати контур і найбільш підходящу форму з вищипування волосків з місць, де вони виглядають не так красиво і слушно. Ще один момент, за яким вам варто проконтролювати - це знежирення брів, майстер обов'язково повинен це зробити.

Майстер завжди буде користуватися спеціальними трафаретами і макетами, за допомогою яких ваші бровки будуть виглядати симетрично. Потім, професіонал відразу ж приступить до фарбування контуру. Ця процедура вам вже знайома, так що те ж саме ви можете проробляти будинку. Але ще одна відмінність фарбування хною від домашніх умов - це професійний порошок, яким користуються майстри салонів краси. Так, наприклад, є відмінна хна, яку рекомендують багато фахівців - це BrowHenna, саме вона може триматися на вашому обличчі від 3 тижнів до півтора місяців.

Фарбування бровок хною - справа не легка, так як основне завдання випадає на точність і лаконічність ліній. Пам'ятайте, що найголовніше - дотримуватися контур, зробити правильну і красиву форму, стежити за кольором і витримати ідеальний час, щоб потім змити хну . Зате після процедури ви будете задоволені ефектом, а також - стане приємніше дивитися на себе в дзеркало.

Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?

Кожна дівчина хоче виглядати добре, адже зовнішній вигляд - важлива складова її краси і шарму. Так, акуратна і стежить за собою леді, не тільки піднімає настрій собі і оточуючим, але і відчуває себе набагато краще. Саме тому, є маленькі хитрощі, які зможуть допомогти будь-якій жінці виглядати на всі сто відсотків. Сюди можна віднести і масаж , І використання найсмачніших духів, і правильно підібраний одяг і фарбування брів, про що, до речі, буде йти мова.

Хна для брів - відмінний спосіб зробити вираз обличчя чіткіше і витонченіше. Та й взагалі, забарвлення брів хною дозволяє ще кілька зайвих хвилин міцно поспати в теплому ліжку вранці, ніж нудитися у дзеркала і вимальовувати бровки самої. Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно фарбувати брови хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої.

Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно   фарбувати брови   хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої

Знайомимося із засобом

Плюси користування хною:

  1. Фарбування брів хною - кращий спосіб надати свої брів чітку і правильну форму, яка має бути присутня у кожній стежить за собою дівчата. Багато хто не знає, що ідеально правильна форма - це не те, що вони звикли спостерігати з гострими куточками трохи вище очей. Насправді, фарбування брів хною вимагає за собою тривалого часу і точності, щоб не промахнутися в контурах. По-перше, необхідно знати, що яскраві брови чорного або коричневого кольору - це некрасиво, так як занадто сильне виділення вже не модно серед нашого сучасного світу. А по-друге, пам'ятайте, що пофарбувати брови хною - значить, на три тижні забути про те, що у вас під рукою є олівець, що дозволяє підфарбовуватися.
  2. Ще один відмінний плюс хни полягає в тому, що вона абсолютно безпечна для шкіри людини, навіть не дивлячись на те, що тривалий час залишається пігментних плямою темного кольору. Так, вагітні дівчата або годують мами цілком можуть користуватися процедурами фарбування хною і не переживати за наслідки. Адже в будь-якому стані завжди хочеться виглядати привабливою і чарівною!
  3. Плюс полягає і в тому, що саме хна надає бровам, а також віям, свою густоту, як ніби є рясна рослинність волосся. Сам же процес фарбування бровок - абсолютно безболісний і навіть трохи приємний, так як їх розчісують кожен раз, водять по них м'якою на дотик пензликом, а в дзеркало цілком можна побачити, яку форму вирішив зробити для вас майстер салону. Кажуть, що така процедура корисна для брів, так як це - справжнісінький масаж для верхньої частини обличчя і для розгладження зморшок в області чола, адже все це рідко чіпають руками (якщо що тільки під час вмивання або почісування).
  4. Самий величезний плюс, який тільки можна назвати - це менша витрата часу на ранковий макіяж, коли потрібно швиденько зібратися, встигнути поснідати, прийняти душ, нафарбуватися тощо. Як правило, дівчата жертвують абсолютно всім, але нанести макіяж на обличчя - це справа свята! А найголовніше час від мейкапа дівчина приділяє фарбування брів, щоб ідеально підкреслити форму і зробити їх не такими яскравими, а, навпаки, природними і красивими. Так ось, чому фарбування брів хною - ідеальна процедура для тих, хто з раннього ранку поспішати нафарбуватися і витрачає велику кількість часу саме на брови. Тепер, у тих, хто відвідав процедуру в салоні краси, є зайві 20-25 хвилин, щоб поніжитися в ліжку і ще трохи поспати.

Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»

Недоліки теж є ...

Єдиний мінус відноситься до тих людей, у кого на обличчі є шрами, рубці або травмована частина шкіри. В даному випадку не рекомендується наносити хну для брів на такий тип шкіри, так як може виникнути сильне роздратування або навіть зараження. Але тут справа вже не від самої хни, а від шрамів і їх розмірів на обличчі людини. Іншими словами, якщо ви не бажаєте ризикувати своїм здоров'ям, то найкраще утриматися від фарбування, навіть якщо сильно хочеться. У деяких людей спостерігається гостра алергія на хну - в даному випадку категорично забороняється нею користуватися і попередньо рекомендується провести тест на алергічну реакцію.

Яка хна для брів краще?

Який же хною фарбують брови? Ось найбільш популярні марки хни для фарбування брів:

  • Henna Brow
  • Viva Henna
  • Nila Brow
  • Фарба-хна Godefroy
  • Nivali
  • Kodi Professional Henna

Henna Brow   Viva Henna   Nila Brow   Фарба-хна Godefroy   Nivali   Kodi Professional Henna

Вивчивши відгуки про ці продукти броумастеров а також дівчат, які забарвлюють брови самостійно, можна прийти до висновку, що всі ці марки користуються попитом. Кожна з цих марок має свої плюси, своїми родзинками. Хто той же для себе знаходить і недоліки і критикує. Шляхом практики ви зможете підібрати для себе ідеальну хну.

Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...

Ось кілька речей, які вам обов'язково знадобляться, якщо ви захочете залишитися вдома і самостійно зробити собі красиві брови :

  • басма;
  • гумові рукавички;
  • рушник;
  • сік лимона;
  • тонка пензлик;
  • натуральна кава або чорний чай.

Крім перерахованого вище буде добре, якщо ви надягнете на себе одяг, який не шкода забруднити, так як є можливість, що фарба може капнути, а від тканини відпирається вона не так-то легко. Тому, необхідно надіти і рукавички для повної безпеки.

Тепер, дотримуйтесь зазначених інструкцій. Перше, що необхідно зробити, це взяти порошок хни і змішати її з невеликою кількістю гарячої води, перед усім цим моментом обов'язково додайте в гарячу воду сік лимона. Якщо все правильно і добре змішати, тобто хну, гарячу воду і лимон, то у вас вийде кашка коричневого кольору, схожа на жирну сметану. Друге, що потрібно зробити - це накрити отриману кашку пакетом або целофаном на пару хвилин, щоб все сконцентрувалося.

Рекомендуємо почитати: Глина для особи

Порада: якщо вам подобається колір брів більш темного відтінку, наприклад, наближений до чорного, то в даному випадку вам допоможе невеликий додаток басми в кашку, гарного чорної кави або міцно завареного чаю, так як коричневий колір хни більше йде дівчатам, у кого руде або світло русяве волосся. Якщо ж, навпаки, вам до душі більш світлі тони, то кава і чай додавати не потрібно.

Третій етап нанесення хни в домашніх умовах складається з того, щоб акуратно намалювати контур брів. Майте на увазі, що краще за все робити це у чистого дзеркала і хорошою пензликом, з якої не стирчать зайвої ворсинки. Багато дівчат для початку малюють бажаний контур бровок ледве помітним олівцем, щоб потім обвести всі хною - так легше і швидше. Пам'ятайте, що вся хна повинна піти у вас на пожвавлення брів, так що не шкодуйте кашки і вперед виводити контур. Слідкуйте за тим, щоб суміш дійсно була кашею, адже рідини не повинно виділятися, нічого не повинно стікати по шкірі - це неправильно розведені пропорції хни. Якщо ж є невеликі патьоки, то оперативно видаляйте їх вологими серветками, ватяними паличками або спеціальними ватяними дисками, не зачіпаючи самі брови.

І останній етап фарбування брів хною полягає в тому, щоб залишити гарні обведені бровки на кілька хвилин, нехай вся фарба добре вбереться в шкіру обличчя і прийметься. Пам'ятайте, що чим довше ви будете тримати хну на бровах, тим більш насиченим стане відтінок. Але головне не перетримаєте, щоб не було схоже, ніби ви нафарбували брови фломастером.

Як тільки пройде хвилин 15-20 можна змивати хну за допомогою ватного диска, який необхідно намочити лосьйоном для зняття макіяжу або міцелярної водою. Акуратно протріть нафарбовані темні брови так, щоб на вільних місцях не виявилося нерівного контуру. Такий спосіб забарвлення брів найкращий і ідеальний, якщо ви не хочете йти в салон і витрачати гроші.

Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»

Скільки тримається хна?

Кажуть, що хна на бровах тримається від двох тижнів до цілого місяця. Але варто розвіяти швидкоплинні висновки про те, що хна - довговічна. Насправді ж, все безпосередньо залежить від матеріалу, який використовується. Навіть якщо ви неправильно змішали пропорції для хни, не так розбавили її, не тієї температури влили воду, не таку частку лимонного соку додали в порошок - все це буде залежати, скільки ж стане тримати хна на ваших брівках. Таким чином, є шкала ефектів для шкарпетки:

  • 1-2 тижні, якщо людина додав в розчин чорна кава або басму;
  • від 1 місяця до 8 тижнів, якщо це професійний порошок з хною.

Якщо ви часто вмиваєтеся з милом або пінкою для вмивання, то хна швидко змивається, тому протягом декількох тижнів (приблизно трьох) вона повністю йде з особи. Тоді як же митися і фарбуватися, якщо хна з такою швидкістю змивається, запитаєте ви? Відповідь проста: акуратно чистите особа, буквально ватним диском, не зачіпаючи брови, завжди майте при собі олівець під колір ваших брів, щоб, коли це потрібно, в будь-який момент можна було підфарбувати бровки. Так, ваша тривалість шкарпетки хни буде безпосередньо залежати від того, наскільки ретельно і правильно ви доглядаєте за своїм обличчям.

Фарбування брів хною в салоні

У професійних салонах краси фарбування брів виглядає трохи по-іншому, не так, як ви звикли доглядати за своїми бровками в домашніх умовах. Так, майстер-бровіст починає продумувати контур і найбільш підходящу форму з вищипування волосків з місць, де вони виглядають не так красиво і слушно. Ще один момент, за яким вам варто проконтролювати - це знежирення брів, майстер обов'язково повинен це зробити.

Майстер завжди буде користуватися спеціальними трафаретами і макетами, за допомогою яких ваші бровки будуть виглядати симетрично. Потім, професіонал відразу ж приступить до фарбування контуру. Ця процедура вам вже знайома, так що те ж саме ви можете проробляти будинку. Але ще одна відмінність фарбування хною від домашніх умов - це професійний порошок, яким користуються майстри салонів краси. Так, наприклад, є відмінна хна, яку рекомендують багато фахівців - це BrowHenna, саме вона може триматися на вашому обличчі від 3 тижнів до півтора місяців.

Фарбування бровок хною - справа не легка, так як основне завдання випадає на точність і лаконічність ліній. Пам'ятайте, що найголовніше - дотримуватися контур, зробити правильну і красиву форму, стежити за кольором і витримати ідеальний час, щоб потім змити хну . Зате після процедури ви будете задоволені ефектом, а також - стане приємніше дивитися на себе в дзеркало.

Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?

Кожна дівчина хоче виглядати добре, адже зовнішній вигляд - важлива складова її краси і шарму. Так, акуратна і стежить за собою леді, не тільки піднімає настрій собі і оточуючим, але і відчуває себе набагато краще. Саме тому, є маленькі хитрощі, які зможуть допомогти будь-якій жінці виглядати на всі сто відсотків. Сюди можна віднести і масаж , І використання найсмачніших духів, і правильно підібраний одяг і фарбування брів, про що, до речі, буде йти мова.

Хна для брів - відмінний спосіб зробити вираз обличчя чіткіше і витонченіше. Та й взагалі, забарвлення брів хною дозволяє ще кілька зайвих хвилин міцно поспати в теплому ліжку вранці, ніж нудитися у дзеркала і вимальовувати бровки самої. Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно фарбувати брови хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої.

Давайте розглянемо всі переваги нанесення хни на шкіру обличчя, навчимося самостійно   фарбувати брови   хною і спробуємо відрізнити салонну процедуру від домашньої

Знайомимося із засобом

Плюси користування хною:

  1. Фарбування брів хною - кращий спосіб надати свої брів чітку і правильну форму, яка має бути присутня у кожній стежить за собою дівчата. Багато хто не знає, що ідеально правильна форма - це не те, що вони звикли спостерігати з гострими куточками трохи вище очей. Насправді, фарбування брів хною вимагає за собою тривалого часу і точності, щоб не промахнутися в контурах. По-перше, необхідно знати, що яскраві брови чорного або коричневого кольору - це некрасиво, так як занадто сильне виділення вже не модно серед нашого сучасного світу. А по-друге, пам'ятайте, що пофарбувати брови хною - значить, на три тижні забути про те, що у вас під рукою є олівець, що дозволяє підфарбовуватися.
  2. Ще один відмінний плюс хни полягає в тому, що вона абсолютно безпечна для шкіри людини, навіть не дивлячись на те, що тривалий час залишається пігментних плямою темного кольору. Так, вагітні дівчата або годують мами цілком можуть користуватися процедурами фарбування хною і не переживати за наслідки. Адже в будь-якому стані завжди хочеться виглядати привабливою і чарівною!
  3. Плюс полягає і в тому, що саме хна надає бровам, а також віям, свою густоту, як ніби є рясна рослинність волосся. Сам же процес фарбування бровок - абсолютно безболісний і навіть трохи приємний, так як їх розчісують кожен раз, водять по них м'якою на дотик пензликом, а в дзеркало цілком можна побачити, яку форму вирішив зробити для вас майстер салону. Кажуть, що така процедура корисна для брів, так як це - справжнісінький масаж для верхньої частини обличчя і для розгладження зморшок в області чола, адже все це рідко чіпають руками (якщо що тільки під час вмивання або почісування).
  4. Самий величезний плюс, який тільки можна назвати - це менша витрата часу на ранковий макіяж, коли потрібно швиденько зібратися, встигнути поснідати, прийняти душ, нафарбуватися тощо. Як правило, дівчата жертвують абсолютно всім, але нанести макіяж на обличчя - це справа свята! А найголовніше час від мейкапа дівчина приділяє фарбування брів, щоб ідеально підкреслити форму і зробити їх не такими яскравими, а, навпаки, природними і красивими. Так ось, чому фарбування брів хною - ідеальна процедура для тих, хто з раннього ранку поспішати нафарбуватися і витрачає велику кількість часу саме на брови. Тепер, у тих, хто відвідав процедуру в салоні краси, є зайві 20-25 хвилин, щоб поніжитися в ліжку і ще трохи поспати.

Рекомендуємо почитати: «Татуаж брів хною: біотатуаж.»

Недоліки теж є ...

Єдиний мінус відноситься до тих людей, у кого на обличчі є шрами, рубці або травмована частина шкіри. В даному випадку не рекомендується наносити хну для брів на такий тип шкіри, так як може виникнути сильне роздратування або навіть зараження. Але тут справа вже не від самої хни, а від шрамів і їх розмірів на обличчі людини. Іншими словами, якщо ви не бажаєте ризикувати своїм здоров'ям, то найкраще утриматися від фарбування, навіть якщо сильно хочеться. У деяких людей спостерігається гостра алергія на хну - в даному випадку категорично забороняється нею користуватися і попередньо рекомендується провести тест на алергічну реакцію.

Яка хна для брів краще?

Який же хною фарбують брови? Ось найбільш популярні марки хни для фарбування брів:

  • Henna Brow
  • Viva Henna
  • Nila Brow
  • Фарба-хна Godefroy
  • Nivali
  • Kodi Professional Henna

Henna Brow   Viva Henna   Nila Brow   Фарба-хна Godefroy   Nivali   Kodi Professional Henna

Вивчивши відгуки про ці продукти броумастеров а також дівчат, які забарвлюють брови самостійно, можна прийти до висновку, що всі ці марки користуються попитом. Кожна з цих марок має свої плюси, своїми родзинками. Хто той же для себе знаходить і недоліки і критикує. Шляхом практики ви зможете підібрати для себе ідеальну хну.

Якщо ви вирішите пофарбувати брови самостійно, то ...

Ось кілька речей, які вам обов'язково знадобляться, якщо ви захочете залишитися вдома і самостійно зробити собі красиві брови :

  • басма;
  • гумові рукавички;
  • рушник;
  • сік лимона;
  • тонка пензлик;
  • натуральна кава або чорний чай.

Крім перерахованого вище буде добре, якщо ви надягнете на себе одяг, який не шкода забруднити, так як є можливість, що фарба може капнути, а від тканини відпирається вона не так-то легко. Тому, необхідно надіти і рукавички для повної безпеки.

Тепер, дотримуйтесь зазначених інструкцій. Перше, що необхідно зробити, це взяти порошок хни і змішати її з невеликою кількістю гарячої води, перед усім цим моментом обов'язково додайте в гарячу воду сік лимона. Якщо все правильно і добре змішати, тобто хну, гарячу воду і лимон, то у вас вийде кашка коричневого кольору, схожа на жирну сметану. Друге, що потрібно зробити - це накрити отриману кашку пакетом або целофаном на пару хвилин, щоб все сконцентрувалося.

Рекомендуємо почитати: Глина для особи

Порада: якщо вам подобається колір брів більш темного відтінку, наприклад, наближений до чорного, то в даному випадку вам допоможе невеликий додаток басми в кашку, гарного чорної кави або міцно завареного чаю, так як коричневий колір хни більше йде дівчатам, у кого руде або світло русяве волосся. Якщо ж, навпаки, вам до душі більш світлі тони, то кава і чай додавати не потрібно.

Третій етап нанесення хни в домашніх умовах складається з того, щоб акуратно намалювати контур брів. Майте на увазі, що краще за все робити це у чистого дзеркала і хорошою пензликом, з якої не стирчать зайвої ворсинки. Багато дівчат для початку малюють бажаний контур бровок ледве помітним олівцем, щоб потім обвести всі хною - так легше і швидше. Пам'ятайте, що вся хна повинна піти у вас на пожвавлення брів, так що не шкодуйте кашки і вперед виводити контур. Слідкуйте за тим, щоб суміш дійсно була кашею, адже рідини не повинно виділятися, нічого не повинно стікати по шкірі - це неправильно розведені пропорції хни. Якщо ж є невеликі патьоки, то оперативно видаляйте їх вологими серветками, ватяними паличками або спеціальними ватяними дисками, не зачіпаючи самі брови.

І останній етап фарбування брів хною полягає в тому, щоб залишити гарні обведені бровки на кілька хвилин, нехай вся фарба добре вбереться в шкіру обличчя і прийметься. Пам'ятайте, що чим довше ви будете тримати хну на бровах, тим більш насиченим стане відтінок. Але головне не перетримаєте, щоб не було схоже, ніби ви нафарбували брови фломастером.

Як тільки пройде хвилин 15-20 можна змивати хну за допомогою ватного диска, який необхідно намочити лосьйоном для зняття макіяжу або міцелярної водою. Акуратно протріть нафарбовані темні брови так, щоб на вільних місцях не виявилося нерівного контуру. Такий спосіб забарвлення брів найкращий і ідеальний, якщо ви не хочете йти в салон і витрачати гроші.

Рекомендуємо почитати: «Засіб для росту брів: топ 3 кращих»

Скільки тримається хна?

Кажуть, що хна на бровах тримається від двох тижнів до цілого місяця. Але варто розвіяти швидкоплинні висновки про те, що хна - довговічна. Насправді ж, все безпосередньо залежить від матеріалу, який використовується. Навіть якщо ви неправильно змішали пропорції для хни, не так розбавили її, не тієї температури влили воду, не таку частку лимонного соку додали в порошок - все це буде залежати, скільки ж стане тримати хна на ваших брівках. Таким чином, є шкала ефектів для шкарпетки:

  • 1-2 тижні, якщо людина додав в розчин чорна кава або басму;
  • від 1 місяця до 8 тижнів, якщо це професійний порошок з хною.

Якщо ви часто вмиваєтеся з милом або пінкою для вмивання, то хна швидко змивається, тому протягом декількох тижнів (приблизно трьох) вона повністю йде з особи. Тоді як же митися і фарбуватися, якщо хна з такою швидкістю змивається, запитаєте ви? Відповідь проста: акуратно чистите особа, буквально ватним диском, не зачіпаючи брови, завжди майте при собі олівець під колір ваших брів, щоб, коли це потрібно, в будь-який момент можна було підфарбувати бровки. Так, ваша тривалість шкарпетки хни буде безпосередньо залежати від того, наскільки ретельно і правильно ви доглядаєте за своїм обличчям.

Фарбування брів хною в салоні

У професійних салонах краси фарбування брів виглядає трохи по-іншому, не так, як ви звикли доглядати за своїми бровками в домашніх умовах. Так, майстер-бровіст починає продумувати контур і найбільш підходящу форму з вищипування волосків з місць, де вони виглядають не так красиво і слушно. Ще один момент, за яким вам варто проконтролювати - це знежирення брів, майстер обов'язково повинен це зробити.

Майстер завжди буде користуватися спеціальними трафаретами і макетами, за допомогою яких ваші бровки будуть виглядати симетрично. Потім, професіонал відразу ж приступить до фарбування контуру. Ця процедура вам вже знайома, так що те ж саме ви можете проробляти будинку. Але ще одна відмінність фарбування хною від домашніх умов - це професійний порошок, яким користуються майстри салонів краси. Так, наприклад, є відмінна хна, яку рекомендують багато фахівців - це BrowHenna, саме вона може триматися на вашому обличчі від 3 тижнів до півтора місяців.

Фарбування бровок хною - справа не легка, так як основне завдання випадає на точність і лаконічність ліній. Пам'ятайте, що найголовніше - дотримуватися контур, зробити правильну і красиву форму, стежити за кольором і витримати ідеальний час, щоб потім змити хну . Зате після процедури ви будете задоволені ефектом, а також - стане приємніше дивитися на себе в дзеркало.

Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?
Яка хна для брів краще?
Який же хною фарбують брови?
Тоді як же митися і фарбуватися, якщо хна з такою швидкістю змивається, запитаєте ви?
Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?
Яка хна для брів краще?
Який же хною фарбують брови?
Тоді як же митися і фарбуватися, якщо хна з такою швидкістю змивається, запитаєте ви?
Хна для брів, фото до і після, відгуки і яка краще?
Яка хна для брів краще?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com