рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Густі брови у чоловіків - фото і відео

  1. Що впливає на зрощення брів у чоловіків?
  2. Чи можна озброїтися пінцетом?
  3. Як збрити зайві волосинки на переніссі?
  4. Чи розділить зрощені брови лазерна епіляція?
  5. Крему для епіляції проти зайвих волосків на переніссі
  6. Що робити не слід

Якщо колись густі брови здавалися звичайним атрибутом деяких чоловіків, зараз смаки людства в цьому питанні змінилися. Такий вид брів у чоловіків здатний викликати асоціації з недбалістю, але ніяк не з брутальністю. Тому, сильна половина початку шукати відповіді на запитання про те, як змінити зрощені брови.

Що впливає на зрощення брів у чоловіків?

Якщо у дам вони зростаються в одну з причини буйства гормонів, що буває в перехідному віці, в період менопаузи, а також при прийомі будь-яких гормональних препаратів, «монобровою» у чоловіків - це явище спадкове. Навіть коли прадід відрізнявся такою особливістю, з нею може народитися і його правнук.

Не можна сказати, що брови у сильної статі зростаються протягом усього життя. Швидше, вони були з'єднаними спочатку, просто з роками збільшилася кількість волосся. Тому чоловіки можуть змінити зрощені брови тільки за допомогою зовнішнього впливу.

Так, що ж робити при такій проблемі? Перш ніж знаходити для себе варіант для позбавлення від неї, потрібно дізнатися, чому деякі способи ефективні, а інші краще не використовувати.

Чи можна озброїтися пінцетом?

Пінцет в цьому випадку - одне з кращих рішень, особливо якщо волосків не так вже й багато. Плюс цієї процедури - волоски не виростуть так швидко, як після сбривания. Звичайно, для чоловіків цей прилад незвичний, але призвичаїтися їм користуватися варто.

Перш ніж робити корекцію саме таким способом, бажано добре розпарити шкіру. Тому, краще прибирати волоски після гарячої ванни або відвідування лазні.

Вибір хорошого пінцета - запорука безболісною і ефективної процедури. Багато недорогі простенькі пінцети здатні пошкоджувати волоски, що не вириваючи їх з коренем або завдавати болю. Краще віддати перевагу не надто дешевим моделям відомих фірм. Придбати такі можна у відділах з товарами для перукарів.

Щоб не позбутися від потрібних волосків, візуально відзначте кордону країв брів. Бажано починати вискубувати з серединки, щоб випадково не видалити зайві волосся. Щоб ефект був природним, бажано видалити зайве волосся по всій довжині брів . Обчислити їх легко - вони будуть сильно виділятися.

Можна озброїтися і невеликими манікюрними ножицями, щоб прибрати зайву густоту. Але, користуватися ними слід якомога акуратніше.

Як збрити зайві волосинки на переніссі?

Густі брови можна і збрити, але робити це буде не так легко. Другий мінус цієї непростої процедури - волоски виростуть дуже швидко. Зате, збрити їх можна за короткий час.

Головне в такій процедурі - акуратність. Якщо руху будуть розмашистими, ризикуєте пошкодити брови. Починати краще від середини перенісся. І, краще намітити кордону брів жирним темним олівцем.

І, краще намітити кордону брів жирним темним олівцем

Використовувати слід або невелику бритву, або тріммер. Якщо ви вирішили взяти бритву, не ігноруйте засоби для гоління, адже шкіра в такому місці вкрай чутлива.

Чи розділить зрощені брови лазерна епіляція?

Так, причому це один з ефективних способів. Єдиний і значимий мінус в такій процедурі - дуже висока ціна. Але, якщо вдатися до неї, і не раз, домогтися звітного поділу можна, причому назавжди.

Довготривалого ефекту можна досягти і після одного процедури, але пізніше волосся все-таки виросте. Тому краще витратитися, але робити таку епіляцію кілька разів, щоб більше не думати про таку проблему.

Пам'ятайте про те, що лазер для епіляції - це небезпечний прилад, що вимагає навичок при його використанні. Тому робити процедуру лазерної епіляції слід тільки в салонах краси, не викликає сумнівів.

Крему для епіляції проти зайвих волосків на переніссі

Густі брови можна поділити спеціальними кремами. Це дуже м'який метод, що допомагає вирішувати цю проблему.

Купувати потрібно тільки ті креми, що призначені для епіляції особи. Навіть коли етикетка на кремі для епіляції ніг віщає про ніжному впливі на шкіру, на обличчі він здатний викликати помітну алергію. Шукати засіб саме для чоловіків не варто. Зазвичай, вони або призначені для жінок, або універсальні.

Наносити цей крем потрібно обережно, адже при попаданні їм на основну частину брів, волоски можуть відпасти, навіть якщо не чіпати їх шпателем.

повернутися до меню ↑

Що робити не слід

Вкрай не рекомендується виправляти зрощені брови воском. По-перше, шкіра на переніссі вкрай чутлива, і різкі рухи при видаленні смужки негативно на ній позначаться. По-друге, дуже важко нанести віск і приклеїти смугу так, щоб захопити саме потрібну область.

Що стосується цукрової епіляції, її використання в цьому випадку - далеко не кращий варіант. Тим більше, якщо робити це самостійно.

Стрижка волосків на переніссі ножицями - марна і вкрай неефективна процедура. Цим ви досягнете лише більш неакуратне виду і прискореного зростання волосків.

Додаткові матеріали:

Що впливає на зрощення брів у чоловіків?
Чи можна озброїтися пінцетом?
Як збрити зайві волосинки на переніссі?
Чи розділить зрощені брови лазерна епіляція?
Що впливає на зрощення брів у чоловіків?
Так, що ж робити при такій проблемі?
Чи можна озброїтися пінцетом?
Як збрити зайві волосинки на переніссі?
Чи розділить зрощені брови лазерна епіляція?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com