рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гель для брів: види, як застосовувати і відгуки

  1. Якими бувають гелі для брів?
  2. Огляд гелів для брів

Якщо раніше підкоригувати форму брів можна було тільки за допомогою вищипування або використання олівців, то сьогодні існує маса інших косметичних засобів, наприклад, гель для брів. А що це таке? Як його вибрати?

Як його вибрати

Якими бувають гелі для брів?

У відділах і магазинах косметики можна зустріти кілька видів гелів:

  • Той, хто доглядає або лікувальний гель для брів. Він використовується виключно для догляду, а саме для харчування волосків і цибулин, прискорення зростання, а також зміцнення структури і поліпшення стану. Такі засоби рекомендуються при випаданні брів або ж їх уповільненому або неправильному зростанні. Як правило, до складу входять корисні компоненти, в тому числі і натуральні: масла, органічні кислоти, вітаміни і так далі. До речі, сьогодні можна знайти універсальний гель для брів і вій, який використовується для повноцінного догляду і за бровами, і за віями, що дуже зручно і економічно.
  • Гель для брів, який використовується для корекції кольору. Він містить пігменти, які при нанесенні складу розподіляються по волосках і забезпечують насичений і рівномірний відтінок. Такі засоби рекомендуються власницям занадто світлих брів.
  • Фіксуючий гель застосовується для укладання брів і додання їм необхідної форми, а також фіксації в обраному і заданому положенні. До складу входять особливі компоненти, що обволікають все волоски і закріплюють їх. Щіточка одночасно розподіляє склад і розчісує брови, а активні речовини виконують свої основні функції.

Огляд гелів для брів

Огляд гелів для брів

Пропонуємо вам вивчити огляд деяких гелів та відгуки про них:

  1. Моделюючий гель для брів «Giordani Gold Ідеальний вигин» від «Oriflame». Це засіб представлено в двох тонах: коричневому та природному (світло-коричневому). Гель не тільки фарбує кожен волосок і створює ідеальний рівний і стійкий тон, але ще і забезпечує ідеальний природний вигин і його надійну фіксацію. Крім того, в складі є провітамін В5, який забезпечує інтенсивний догляд і повноцінне зволоження. У підсумку ви отримуєте привабливу натуральну форму, обсяг і глянець. Щіточка-аплікатор зручна, текстура приємна і легка. Як показують відгуки, даний засіб від «Оріфлейм» дійсно гарне, виконує всі свої функції і після нанесення майже не відчувається на бровах.
  2. Гель-кондиціонер для вій і брів «The ONE» - це ще один засіб від «Оріфлейм». Воно виконує відразу кілька функцій: помітно покращує стан, надає гарний глянсовий блиск, забезпечують привабливу форму і її фіксацію, стимулює відновлення структури волосків, а також зволоження, харчування і зміцнення. До складу входить цілий комплекс корисних компонентів, серед яких біотин і пантенол. Цей гель від «Оріфлейм» прозорий, так що на бровах і віях залишається непомітним. Використовувати засіб можна як вночі, так і вдень, але макіяж попередньо слід видаляти. Численні відгуки підтверджують, що ефект помітний, але він не лікувальний, а, скоріше, косметичний. Також багато хто відзначає зручну щіточку.
  3. Гель для брів і вій «Арт-візаж», як і «Оріфлейм The ONE», використовується для корекції і фіксації форми, а також для догляду. Вдень він забезпечує гарний природний вигин, а ввечері завдяки вмісту в засобі Д-пантенол сприяє прискоренню зростання волосків, їх зміцненню і харчуванню. Спирту в складі немає, так що засіб може використовуватися навіть в тому випадку, якщо шкіра повік чутлива. Практично всі відгуки позитивні, і серед плюсів відзначають такі як зручність застосування, легка текстура, доступна ціна, а також надійна фіксація.
  4. «Lumene Blueberry Еyebrow Fixing Gel». На відміну від засобів компанії «Оріфлейм», цей прозорий гель використовується виключно для фіксації, а не для догляду і навіть не для створення яскравого макіяжу. У складі немає ароматів і парабенів, зате є масло насіння арктичної чорниці, яке надає бровам доглянутого вигляду і здоровий блиск. Відгуки підтверджують, що фіксація дійсно стійка. Але інших ефектів очікувати не варто.
  5. «Brow Set» від «MAC». Як і кошти компанії «Оріфлейм» і інших косметичних брендів, цей гель використовується, в основному, для фіксації. А засіб в кольоровому варіанті надає бровам природний глибокий відтінок. Прозорий гель можна використовувати і для фіксації вій, а також бакенбард і бороди у чоловіків. Як показують численні відгуки, засіб дійсно забезпечує привабливі форму і колір, є економічним і зручним у застосуванні. Вартість досить висока, але вона цілком виправдана.
  6. Гель для брів і вій «Fixateur» від «Vivienne Sabo» - це ідеальне і практично універсальний засіб, за допомогою якого можна отримати практично будь-яку форму: підняти волоски, пригладити їх, опустити, злегка наїжачити або підкрутити. Способів укладання маса, так що ви зможете створити безліч яскравих і неповторних образів. Але так як склад прозорий, змінити відтінок не вийде, зате натуральність буде збережена. Думки про це засобі практично не розділяються. Багато покупниці стверджують, що воно дозволяє укласти і надійно зафіксувати навіть самі неслухняні брови. Ціна дуже приємна, і це теж велика перевага.
  7. «Eyebrow Fixing Mascara» від «Bourjois» - ще одне популярне і доступне за ціною засіб. Гель безбарвний, так що натуральний відтінок не змінить. Зате фіксацію він забезпечить, причому вельми надійну. Багато хто залишився засобом повністю задоволеними і відзначили простоту нанесення, стійкість і легку текстуру. Хоча деяким щіточка здалася не зовсім зручною, але таких небагато.
  8. Прозорий гель «Clear Lash and Brow Gel» від «Artdeco» має легку рідку текстуру, завдяки чому швидко і легко наноситься і розподіляється. Він забезпечує повноцінну фіксацію і тим самим коригує форму, а також надає натуральний блиск і здоровий глянець. Запаху немає, щіточка зручна, витрата економічний. Деякі помічали помутніння через деякий час застосування, але воно може бути пов'язане з нанесенням на нафарбовані брови.
  9. «Dior Diorshow Brow». Цей гель-фіксатор для брів не тільки надає і закріплює форму, але і має легкий тональним ефектом, а також додає блиск за рахунок сяючих частинок в складі. Відтінків кілька, застосування зручне.

Виберіть своє ідеальний засіб і створіть привабливу форму брів, щоб виглядати бездоганно.

Якими бувають гелі для брів?
А що це таке?
Як його вибрати?
Якими бувають гелі для брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com