рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гель для брів і вій: 7 найкращих

  1. 1. Pupa Eyebrow Fixing Gel
  2. 2. Той, хто доглядає гель для брів «Арт-візаж»
  3. 3. MAC Brow set
  4. 4. Vivienne Sabo Fixateur
  5. 5. Essence Lash & Brow Gel Mascara
  6. 6. Avon Color Trend
  7. 7. Oriflame Giordani Gold
  8. Як користуватися гелем для брів?

Візажисти називають брови облямівкою особи Візажисти називають брови облямівкою особи. Неправильне оформлення здатне зіпсувати всю картину. Гуру візажу рекомендують використовувати при нанесенні і вечірнього, і повсякденного макіяжу гель для брів, щоб відкоригувати і підкреслити форму і вигин. Прозоре косметичний засіб укладає, вирівнює і фіксує волоски в обраному напрямку. Гель з відтінком або дрібними блискітками додає потрібний відтінок і блиск. Варіанти, що містять поживні масла і вітаміни, здатні прискорити зростання волосків. Вибирайте продукт, відповідний для ваших брів, в залежності від форми, густоти і початкового кольору.

Рейтинг гелів для укладання брів з усіма перевагами і недоліками:

1. Pupa Eyebrow Fixing Gel

Фіксуючий гель для брів має природний відтінок, хоча з першого погляду може здатися надто блискучим Фіксуючий гель для брів має природний відтінок, хоча з першого погляду може здатися надто блискучим. Зручна упаковка і щіточка роблять нанесення комфортним і швидким навіть в «польових» умовах. Продукт добре фіксує волоски і допомагає перенести акцент на брови без використання тіней або олівця.

Серед мінусів користувачі відзначають тільки не дуже приємний запах при нанесенні.

Вартість гелю - 350 рублів.

2. Той, хто доглядає гель для брів «Арт-візаж»

Гель для фіксації брів і вій надовго зберігає надану форму Гель для фіксації брів і вій надовго зберігає надану форму. Швидко висихає, але не обсипається, зовсім непомітний на бровах. Дівчата, які користувалися ним, відзначають зручну м'яку щіточку. Повагу викликає інформація про те, що засіб виготовлено по ГОСТу. Не менш важливо, що продукт можна використовувати для догляду за віями. Досить наносити його на волоски на ніч.

Негативні відгуки отримало помутніння гелю після використання одночасно з олівцем або тінями і неякісна упаковка, яка може протікати в районі різьблення.

Ціна - всього 80 рублів.

3. MAC Brow set

MAC Brow set має густу кремову консистенцію і приємний квітковий аромат MAC Brow set має густу кремову консистенцію і приємний квітковий аромат. Засіб однаково легко знімається і наноситься. Палітра містить чотири відтінки, серед яких прозорий і три кольорових, відмінно замінюють олівець або тіні.

Невдоволення користувачів викликає лише система віджиму зайвого гелю, яка залишає на пензлику занадто багато засоби, і неприємний запах спирту при нанесенні.

Середня вартість близько 700 рублів виправдовує якість.

4. Vivienne Sabo Fixateur

Це засіб не тільки добре фіксує брови, але і відмінно закріплює туш для вій, якщо нанести його поверх неї Це засіб не тільки добре фіксує брови, але і відмінно закріплює туш для вій, якщо нанести його поверх неї. При використанні цього косметичного засобу без туші вії стають довшими і набувають форму віяла. Зручна щіточка незвичайної форми розділяє волоски і акуратно укладає їх. Гель з відтінком надає бровам потрібний колір без використання спеціальних тіней або олівця.

Невдоволення викликає довжина щітки, яка не дістає до дна, коли закінчується засіб в тюбику.

Варто Fixateur Vivienne Sabo близько 100 рублів.

5. Essence Lash & Brow Gel Mascara

Цей гель для укладання брів і вій утримує форму цілий день, не склеює при цьому волоски Цей гель для укладання брів і вій утримує форму цілий день, не склеює при цьому волоски. Нанесене на вії засіб робить їх більш довгими і чорними, але не важкими. При постійному використанні одного тюбика вистачає на термін близько 4 місяців.

З мінусів - хімічний запах, помутніння складу після тривалого застосування спільно з олівцем і тінями і відсутність лікувальних властивостей. Також скарги користувачів викликала рідка консистенція і довгий період висихання гелю на бровах.

Середня ціна - 120 рублів.

6. Avon Color Trend

Прозора туш для вій і брів надовго закріплює волоски в правильному стані, пригладжує їх і надає доглянутий вигляд Прозора туш для вій і брів надовго закріплює волоски в правильному стані, пригладжує їх і надає доглянутий вигляд. Якісна щіточка допомагає впоратися навіть з густими бровами за один-два мазка. Гель не склеює, тому майже не відчувається при мімічних змінах особи.

Мінуси кошти: відсутність користі для вій, швидке помутніння і висихання гелю в тюбику.

Ціна - 150 рублів.

7. Oriflame Giordani Gold

Моделюючий гель для брів від шведської марки надає ефект зайвої доглянутості Моделюючий гель для брів від шведської марки надає ефект зайвої доглянутості. Власницям невиразних брів засіб допоможе зробити їх більш яскравими і скорегувати форму. Має поживні елементи, які зміцнюють волосяні цибулини. Великий обсяг тюбика дозволяє користуватися засобом протягом декількох місяців.

Негативні відгуки отримала занадто широка жорстка щіточка, вузьке горлечко тюбика і занадто сильне склеювання волосків. Стійкість також залишає бажати кращого, якщо ненавмисно зачепити брови, гель може обсипатися.

Варто гель для брів Giordani Gold від Oriflame близько 400 рублів.

Як користуватися гелем для брів?

Алгоритм простий:

  1. Очистіть брови і шкіру під ними, використовуючи відповідні для вашої шкіри лосьйон або тонік;
  2. Надайте форму брів спеціальним гребінцем або щіточкою;
  3. Нанесіть гель за допомогою пензлика-аплікатора, що йде в комплекті.

Накладайте засіб тільки у напрямку від центру особи до скронь. Якщо ви вибрали прозорий варіант, наносите його одним безперервним рухом. Водостійкий або кольоровий гель розподіляйте по волосках короткими мазками, приділяючи більшу увагу проблемних місць.

Після закінчення процедури добре промийте і висушіть щіточку. Щільно закрийте флакон з гелем і покладіть в темне місце. Такі умови зберігання збільшать термін користування засобом і довше збережуть його в початковому вигляді і стані.

Як користуватися гелем для брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com