рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма брів для овального особи: як підібрати, способи корекції, фото

  1. Як надати бровам більшої виразності?

Правильно підібрана форма брів не тільки зробить риси обличчя виразними і відкритими, але також допоможе приховати деякі недоліки зовнішності. Стилісти виділяють наступні 7 основних типів: прямокутні, ромбоподібні, квадратні, овальні, грушоподібні, круглі, трикутні.

Стилісти виділяють наступні 7 основних типів: прямокутні, ромбоподібні, квадратні, овальні, грушоподібні, круглі, трикутні

Зміст:

  1. методи корекції
  2. Як підібрати форму дуг?
  3. Корисні рекомендації
  4. Особливості домашнього догляду

Класичним і мають правильні пропорції вважається овальне обличчя. Найбільш широкою частиною є вилиці, невелике звуження йде до підборіддя і чола. Лінія щелепи має найвужчий розмір. Лоб більше підборіддя, але не набагато. Овальний тип особи особливо в корекції не потребує. Йому підійдуть різні зачіски, макіяж і аксесуари. Однак недоглянуті і мають неправильний вигин брови можуть зіпсувати навіть ідеальну зовнішність.

Форма і товщина змінюються наступними методами: пінцет, віск і нитка. Таку процедуру легко проводять і вдома, але в перший раз краще, якщо вона буде зроблена спільно з візажистом. Згодом підтримувати її можна самостійно без особливих зусиль. Розглянемо, які існують способи формування брів в домашніх умовах .

Найбільш простий і доступний варіант. За допомогою спеціальних щипців коригуємо товщину. Область роботи - це нижня лінія брів. Зайві волоски висмикуємо, починаючи з перенісся, і рухаємося до скронь.

Використовується м'який віск для особи. Попередньо шкіру навколо брів знежирюємо і обробляємо тальком. Подушечками пальців акуратно по росту волосся наносимо теплий віск. Притискаємо, тим самим забезпечуючи хороший захоплення волосків, і різким рухом видаляємо воскову смужку в протилежному напрямку. Для зменшення хворобливих відчуттів можна попередньо охолодити шкіру або розігріти теплим компресом. Після процедури оброблену область необхідно продезінфікувати.

Даний метод прийшов до нас зі Сходу. Для нього потрібна нитка довжиною близько 50 см, ідеально, якщо вона буде з натуральної бавовни. Волоски видаляються за допомогою петель, які утворюються при схрещуванні нитки. Вона здатна підхоплювати навіть дуже короткий волосся. Ефекту вистачає приблизно на 3-4 тижні.

Правильно вибираємо форму і товщину для брів

Особа овального типу дає можливість своїм власницям здійснювати найрізноманітніші експерименти. Природна лінія максимально зберігається, але за настроєм можна використовувати різні варіанти. Їх вибір іноді залежить від таких особливостей, як посадка Іллі розмір очей, великий ніс або лоб, вираженість вилиць.

Їх вибір іноді залежить від таких особливостей, як посадка Іллі розмір очей, великий ніс або лоб, вираженість вилиць

Стилісти вважають, що овальне обличчя можна перетворити за допомогою наступних форм:

1. Горизонтальна.

Витягнутість особи злегка прибере саме така лінія, вона додасть йому округлість. Посаджені низько брови можуть зробити очі похмурими, тому за допомогою корекції подовжити їх, закруглив трохи кінчик. Велике міжбровні відстань також стане оптимальним варіантом. Овальне обличчя - єдиний тип, для якого ідеально підходить пряма горизонтальна лінія. Вона надає строгість, діловий вигляд і серйозність.

2. Контур з м'яким зламом.

Романтичним і жіночним натурам, у яких обличчя овальної форми, слід віддати перевагу брів зі зламом. Особливо такий контур підходить дівчатам з мигдалеподібними очима. Головне - це правильно зробити вигин. Він повинен бути плавним, злегка піднесеним. Кінчик зазвичай вже приблизно в 2 рази, ніж основна частина. Це дозволить візуально збільшити очі.

3. Дугоподібна.

Пом'якшить погляд, додасть вираз врівноваженості і спокою. Сильно різка дуга візуально витягне особа, надавши йому здивований вигляд, тому необхідно зберегти баланс і помірність. Якщо дугоподібна форма зроблена якісно, ​​то вона кілька приховає занадто високий лоб. Особливо цей варіант підійде дівчатам, які віддають перевагу обходитися без чубчика. Будинки правильно створити такий контур дозволить спеціальний трафарет.

Потрібно уважно, прибравши чубок, оглянути своє обличчя. Визначтеся з недоліками, які вам би хотілося підкоригувати і трохи приховати. Можливо, деяким рисам не вистачає виразності або яскравості, це можна виправити ідеально створеними бровами.

Як надати бровам більшої виразності?

Ідеальну форму брів для овального особи отримати легко, якщо застосувати так зване правило трикутника. Для цього вам знадобиться олівець або невелика паличка. Знаходяться 3 точки: початок (перше перетин олівця з дугою і внутрішнім кутом ока), арка (висота дуги) і закінчення (паличка перетинається із зовнішнім краєм ока і бровою).

Якщо ви трохи захопилися, і ширина постраждала, то виправити це можна тінями, олівцем або татуажем. Слід пам'ятати, що овальне обличчя не сприймає надто тонкі, чорні дуги. Вони роблять лоб великим і широким. Підбирайте максимально природні відтінки. Якщо ви хочете відволікти увагу від зморшок біля очей, то потрібно зменшити брову. Зробити контур більш чітким допоможе спеціальний гель або віск, який використовується для укладання волосків.

Зверніть увагу на чубок. Відмінним варіантом стане коса і довга, яку можна прибрати за вухо. Вона підкреслить виразний контур і овал обличчя. Тут теж підходить правило «не нашкодь». Екстремально коротка чубчик, а також сильно зріджені і пряма зіпсує особа такого типу.

Догляд після корекції в домашніх умовах

Зазвичай для підтримки форми необхідно проводити її корекцію раз в декілька тижнів. Це залежить від кольору, товщини і швидкості росту волосся. Також будь-який механічний вплив є травматичним, потрібен додатковий догляд. Після корекції щодня рекомендується застосовувати різні масла для харчування. Добре підходять мигдальне або касторову. Вони посилять ріст волосся, і брови стануть густішими. Зручно це робити невеликий пензликом. Наносите масло у напрямку росту волосків, як би пригладжуючи їх.

Після того, як воно вбереться, можна в різних напрямках зробити масаж за допомогою цієї ж пензлика, цьому приділяється час щодня. Прекрасним засобом для догляду також є теплі масляні компреси. Ватний диск просочити підігрітим оливковим маслом і покласти на область брів. Для посилення теплового ефекту можна використовувати тканину або невеликим рушником. Після процедури обов'язково їх ретельно промити. Такі компреси рекомендують для власниць тонких дуг.

Такі компреси рекомендують для власниць тонких дуг

Можна приготувати вдома спеціальний склад для харчування. Візьміть рівну кількість меду, вазеліну і касторової олії. Всі інгредієнти ретельно перемішайте і нанесіть. Незабаром потім, буде слухняним, блискучим і густими. Дівчата з овальним типом обличчя мають велику свободу при виборі зачіски, форми і ширини брів, макіяжу і аксесуарів, але їм слід дотримуватися основного правила: не зіпсувати природні дані, а лише підкреслити їх.

Як надати бровам більшої виразності?
Як надати бровам більшої виразності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com