рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма брів для круглого особи

  1. Процес моделювання відповідної форми брів
  2. Створюємо брови ідеальної форми
  3. крилаті брови
  4. округлі брови
  5. прямі брови
  6. Секрети вишуканих брів

Правильно підібрана форма брів для круглого особи здатна приховати один істотний недолік, властивий особам цього типу. Полягає він у тому, що округлі особи відрізняються досить значною шириною. Довжина і ширина осіб такого типу фактично дорівнюють.

Тому дівчатам і жінкам, наділеним від природи круглими личками, нічого не залишається, як придумувати безліч способів хоч трохи, але витягнути абрис особи Тому дівчатам і жінкам, наділеним від природи круглими личками, нічого не залишається, як придумувати безліч способів хоч трохи, але витягнути абрис особи. За їхніми уявленнями, це візуально наближає їх до досягнення визнаного всіма еталона - овального контура.

А рішення їх проблеми лежить на поверхні. Досить підібрати підходящу форму брів для круглого особи. Перш за все, скажімо про те, яка форма брів протипоказана округлому личку. Вони категорично не повинні повторювати контури особи, тобто бути округлими. Брови круглої форми тільки підкреслять його кулястої.

Тепер повернемося до пошуків підходящої конфігурації. Які брови підходять круглого обличчя? Вони повинні бути зламаними, значно піднятими і мати коротенький спадний кінчик. Тільки за цих умов брови здатні переключити увагу з горизонталі на вертикаль, тим самим візуально витягаючи і звужуючи контур обличчя.

Процес моделювання відповідної форми брів

Моделюючи ідеальні брови для круглого особи, необхідно намітити кілька умовних ліній, які вкажуть, де повинні розташовуватися: початок бровок, найвища їхня точка і місце, де бровки повинні закінчуватися.

Для цього можна взяти косметичний олівчик і приставити до бічної частини носа (до його крила) так, щоб верхній кінець олівця був направлений через внутрішній куточок ока Для цього можна взяти косметичний олівчик і приставити до бічної частини носа (до його крила) так, щоб верхній кінець олівця був направлений через внутрішній куточок ока. Місце перетину олівця і брови вкаже, де вона повинна починатися.

Найвищу точку підйому визначаємо так: направляємо олівчик від боковинки носа через середину зіниці. Відзначаємо точку перетину з бровкою.

Докладаємо олівчик, щоб визначити останню крапку: вона буде розташовуватися в місці перетину умовної лінії, що проходить через боковинку носа і зовнішній куточок ока, з бровою.

Залишається тільки з'єднати всі отримані нами точки безперервної рисою. Модель красивих брів для круглого особи готова!

Створюємо брови ідеальної форми

Тепер потрібно вищипнути все волосинки, розташовані за межею створеної нами моделі ідеальних брів. Потрібно обов'язково врахувати, що в центральній їх частини (поступово піднімають) ширина повинна залишатися незмінною, а після найвищої точки підйому вона буде плавно звужуватися. Якщо природної ширини брів недостатньо, можна або підмалювати відсутні волоски, або зробити татуаж брів.

Отже, за допомогою спеціального пінцета починаємо виконувати корекцію бровок Отже, за допомогою спеціального пінцета починаємо виконувати корекцію бровок. Емпіричним шляхом визначимо ширину майбутніх брів. Робити це треба обережно, прибираючи поодинокі волосинки до тих пір, поки не отримаємо бровку бажаної ширини.

Дуже важливо контролювати свої дії, щоб брови були розташовані симетрично і мали однаковий розмір. Щоб не помилитися з корекцією, можна олівцем темного кольору намітити бажаний контур бровки, а волосинки, що підлягають видаленню, пофарбувати в білий колір.

Виконуючи корекцію брів, пам'ятайте:

  • Ні в якому разі не можна видаляти волоски, що ростуть у верхній лінії брів. Видаленню підлягають тільки ті, що ростуть внизу. Пояснюється це тим, що волоски, що ростуть в самому верху брів, яскраво пофарбовані. Вискубавши їх, ви ризикуєте зробити свої бровки безбарвними, оскільки волоски, які виростають замість вилучених, будуть значно блідіше;
  • Брови для круглого особи не повинні мати занадто гострих кінчиків;
  • Якщо брови дуже рідкісні, необхідно вдатися до допомоги коригуючого олівця;
  • Перед виконанням корекції корисно зробити гарячий компрес для повік. Це знизить хворобливість процедури;
  • Знизити чутливість шкіри перед корекцією можна, гарненько її розтерши. Крім цього, радимо скористатися спеціальними серветками, призначеними для епіляції і знеболюючим спреєм.

крилаті брови

Ще одна вдала форма брів для круглого особи - «крилата» Ще одна вдала форма брів для круглого особи - «крилата». Бровки, що викликають асоціацію з гнучкими крилами птахів, застиглими в витонченому зламі, як не можна краще підходять круглолицим красуням.

«Крилаті» бровки візуально витягають личко. Слід тільки знати міру в мірі зламу. Надто ламана лінія додасть вигляду надто трагічне вираження.

округлі брови

Брови для круглого особи можуть і не мати зламів. Важливо знайти щось середнє між крилатою і дугоподібної формою. Лише за цієї умови брови округлої форми на круглому обличчі не будуть виглядати дисгармонійно.

прямі брови

Ця конфігурація небезпечна для округлого обличчя, оскільки неправильно підібране співвідношення між довжиною і шириною брів здатне надати обличчю додаткову округлість Ця конфігурація небезпечна для округлого обличчя, оскільки неправильно підібране співвідношення між довжиною і шириною брів здатне надати обличчю додаткову округлість. Ідеально прямі брови будуть недоречні на округлому обличчі, тому слід відмовитися від цієї ідеї. Кращим виходом буде надання легкого вигину прямим брів. Такі брови здатні зробити обличчя глибоким, жіночним і загадковим.

Секрети вишуканих брів

Всього 5 секретів краси ваших брів:

  • Головна умова створення привабливих брів - правильний підбір декоративної косметики. Колір туші або коригуючого олівця повинен відповідати фарбуванні волосся. Поспішаємо розвінчати переконання про те, що бровки чорного кольору підходять усім. Це не відповідає істині. Чорні брови - прерогатива брюнеток. Світловолосим і рудоволосий дівчатам вони категорично протипоказані.
  • Завжди потрібно враховувати, що брову умовно ділиться на три частини (початок, тіло брови і її кінчик). Початок брови не треба фарбувати занадто яскраво: це додасть похмурість погляду. Ефекту натуральних брів можна досягти, якщо за допомогою олівця наносити легкі штрихи, що імітують короткі волоски.
  • Якщо брови мають значну густотою і дуже чорні від природи, їх взагалі не треба фарбувати. Цілком достатньо зробити їх більш блискучими і підкреслити витонченість форми. У цьому допоможе спеціалізований віск і прозора туш для вій. Особливо доречний такий прийом в жарку пору року, коли прийнято обходитися мінімальною кількістю косметичних засобів.
  • Сміливі експерименти з формою брів найкраще проводити в косметичному салоні. Якщо ж немає такої можливості, краще купити професійний шаблон, за допомогою якого можна змоделювати витончену форму брів своїми силами. Такі шаблони дуже популярні на Заході і продаються в бутиках, які торгують професійною косметикою. Нарозхват шаблони, досконально копіюють бровки знаменитих кінодів.
  • Якщо у вас проблемні брови, які не хочуть рости або їх волоски стирчать в різні боки, слід їх потроху приборкувати. Цьому буде сприяти нехитра процедура. З вечора в вечір, перед тим як лягати спати, бровки необхідно розчісувати особливої ​​щіточкою з нанесеним на неї підігрітим маслом (касторовою, оливковою або лляним). Напрямок розчісування - по зростанню волосків. Обов'язково слід приймати вітаміни E, D, A.

Користуючись рекомендаціями, викладеними в цій статті, ви можете створити гарні брови для круглого особи. Слід лише пам'ятати про те, що бровки відростають дуже швидко, тому вони потребують регулярної корекції. Робити її слід хоча б один раз на місяць.

Якщо у вас не круглий тип особи:

Слідкуйте за своїми бровами і вони дадуть відповідь вам взаємністю.

Які брови підходять круглого обличчя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com