рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма брів: як з їх допомогою можна змінити риси обличчя

  1. Як створюється ідеальне обличчя
  2. Доступні способи змінити зовнішність
  3. Як вибрати і зробити красиву форму брів
  4. Розріз очей як вирішальний фактор

Зміст статті

Форма брів кожної людини унікальна і неповторна. Варіантів досить багато, лінія може бути пряма, вигнута, з невеликим зламом. Ви можете зустріти людину з наявністю великих або маленьких брів, з короткою лінією або, навпаки, з лінією подовженого типу.

Ви можете зустріти людину з наявністю великих або маленьких брів, з короткою лінією або, навпаки, з лінією подовженого типу

Оформлення брів необхідно для додання обличчю більшої привабливості

Брови являють собою індивідуальну рису обличчя, яка непомітним чином підкреслює красу людських очей. Однак не завжди форма брів, якою нагородила Вас природа, є найвдалішою. Досить часто її необхідно коригувати і часом досить радикально. Красива форма брів може легко змінити Вашу зовнішність, виправити недоліки форми обличчя, надати витонченості та жіночності.

Повернутися до змісту ↑

Як створюється ідеальне обличчя

Красива форма брів повинна враховувати всі особливості зовнішності дівчини, такі як колір волосся, форма обличчя, розріз очей.

Красива форма брів повинна враховувати всі особливості зовнішності дівчини, такі як колір волосся, форма обличчя, розріз очей

Брови можуть мати різну форму

Серед величезного розмаїття форм виділяють кілька основних типів:

  • висхідні;
  • зі зламом;
  • дугоподібні;
  • горизонтальні;
  • будиночком.

У той час як сучасна голлівудська модна форма брови - це потовщена пряма лінія, часто створювана за допомогою татуажу, на іншому куточку землі, для азіатських жінок еталоном краси особи є форма зі зламом для навислої століття на маленький акуратний очей.

На питання, яка форма брів є ідеальною, кожна дівчина повинна відповісти сама і вибрати один із запропонованих варіантів корекції:

  1. Пінцет.
  2. Нанесення татуажу.
  3. Олівець або тіні.

Скорегувати форму брів допоможе звичайний пінцет

У блондинок і брюнеток, азіатських і європейських дівчат є величезний вибір форми і кольору брів незалежно від вихідних даних, завдяки використанню татуажу. Салони пропонують певну колірну палітру, наприклад, для блондинок і рудих універсальним кольором є сірий, а для брюнеток підходять темні тони, ближче до відтінку волосся.

Виділяють три основних види татуажу:

  1. Шотірованіе / Растушевка.
  2. Волоскові метод.
  3. Змішана техніка.

Для блондинок татуаж є одним з найбільш прийнятних методів надання кольору брів, так як за своєю природою волоски у світловолосих дівчат не сильно виділені. Однак за допомогою татуажу надається не тільки колір.

Однак за допомогою татуажу надається не тільки колір

Щоб брови довше зберігали свою форму, можна виконати татуаж брів

Цей метод дозволяє легко коригувати розташування брів, створюючи при необхідності лінії з різним зламом, дугами або плавним переходом. Якщо власні лінії занадто короткі, за допомогою татуажу можна легко створити брови подовженого типу.

Повернутися до змісту ↑

Доступні способи змінити зовнішність

Одним з найбільш доступних прийомів створити бажану форму брів без використання татуажу є пінцет. З його допомогою легким рухом Ви можете надати формі якусь незграбність, створити лінію зі зламом, яка візуально усуне огрядність навислої століття на око. Також проблема нависла століття вирішується, якщо інтенсивно виділити рухому повіку в області зовнішнього кута ока темної палітрою тіней.

А зробивши тонку округлу лінію, Ви візуально збільшите розріз маленьких очей, як, наприклад, у азіатських дівчат, і додасте формі особи якусь жіночність і м'якість.

Тіні допоможуть скорегувати форму брів

Для додання ідеальної форми без татуажу також використовують олівці і тіні. Декоративна косметика представлена ​​в магазинах у величезній кольоровій гамі, є можливість вибору як для брюнеток і шатенок, так і для блондинок, і навіть для власниць сонячно-рудих відтінків.

Як показує практика, для блондинок з карими кольором очей можна вибирати будь-який колір з палітри декоративної косметики, не обмежуючи себе тільки сірими і темно-сірими тінями або олівцем, які більше підходять для блакитнооких.

Овал особи є найважливішим фактором при виборі форми брів. Виділяють кілька основних типів форм особи:

  • Овальна.
  • Кругла.
  • Прямокутна.
  • Квадратна.
  • Трикутна.

Для кожної форми особи слід правильно вибирати потрібну форму брів

До овальної форми обличчя підійдуть дугоподібні брови з м'яким зламом. Маючи прямокутну форму, непогано б обзавестися також невеликим зламом лінії брови, а плавна дуга з маленьким підйомом стане кращою прикрасою для округлого особи.

На сьогоднішній день можна віддатися в руки кваліфікованих фахівців, які є в кожному салоні, як в європейських, так і азіатських країн світу. Де б Ви зараз не знаходилися, Ви завжди можете звернутися до професіонала такого роду. А ось для виконання якісного татуажу звертатися потрібно в салони іншого типу. Це спеціальні студії, які спеціалізуються на виконанні перманентного татуажу.

Повернутися до змісту ↑

Як вибрати і зробити красиву форму брів

Повернутися до змісту ↑

Розріз очей як вирішальний фактор

Безумовно, тип особи відіграє значиму роль, і все ж є ще один не менш важливий фактор при виборі форми брів - це розріз очей. Існують такі варіанти:

  1. Мигдалеподібні очі.
  2. Близько посаджені.
  3. Опущені куточки очей.
  4. Великі / Опуклі очі.
  5. Глибоко посаджені.
  6. З лінією навислої століття.

Також при виборі форми брів слід враховувати розріз очей

При близько посаджених очах для гармонійності не вистачає розставлених з широким інтервалом від перенісся брів, що допоможуть витримувати симетрію особи. Глибоко посаджені очі поєднуються з бровами середньої ширини або більш тонкої і високою лінією. Мигдалеподібні очі ідеально підкреслює вигнута лінія з незграбним зламом. Густі і широкі брови підходять до круглих очей.

При наявності навислої століття складніше створити ідеальне обрис особи. Однак фахівці стверджують, що немає такої проблеми, з якою не можна впоратися, і поєднання правильної форми брів з грамотним макіяжем можуть все виправити. З такою формою очей відмінно поєднується незграбний злам, який можна помітити у багатьох азіатських красунь.

Серед власниць навислої століття, успішно вирішили проблему, можна назвати таких голлівудських зірок, як Дженніфер Еністон, Єву Лонгорію, знаменитих блондинок Рене Зеллвегер, Блейк Лавлі, Клаудію Шиффер, в числі азіатських представниць Голлівуду - Люсі Лью та багатьох інших. Дуже показово, що проблема нависла століття перестає бути проблемою, якщо придивитися до сяючих особам голлівудських актрис.

Крім брів, з навислим століттям допоможуть правильно намальовані стрілки

Є ще один нехитрий прийом, використовуваний для того щоб візуально підняти лінію навислої століття - це промальовування стрілок. Лінія повинна йти вгору від зовнішнього краю очей. При такому макіяжі на внутрішній куточок століття найкраще наносити тіні світлих тонів аж до білого, текстуру використовувати матову або перламутрову.

За допомогою макіяжу і підбору правильної форми брів з легкістю можна вирішити проблему навислої століття, маленьких очей, незграбної форми особи. Найчастіше такі недоліки характерні для азіатських дівчат, хоча зустрічаються і у власниць європейської зовнішності. Ця проста лінія здатна перетворити дівчину до невпізнання, тому не варто нехтувати доглядом за бровами.

Повернутися до змісту ↑

Як дізнатися форму очей і зробити корекцію їх форми

Схожі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com