рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Физиогномика. Брови і характер

  1. Физиогномика. Брови і характер
  2. Форма брів і характер.
  3. Характер і розташування брів.

Наукові методи досліджень дають нам можливість знаходити нові методи лікування раку , Досліджувати незвідані сфери нашого життя, дізнаватися нові закономірності і характеристики тих чи інших явищ. Але існують і позанаукові методи, які досить точно можуть характеризувати досліджувані об'єкти. Один з таких методів - физиогномика.

Физиогномика - позанауковий метод визначення типу особистості людини, його душевних якостей і стану здоров'я, виходячи з аналізу зовнішніх рис обличчя і його виразу. ( Матеріал з Вікіпедії )

Физиогномика. Брови і характер

Брови і характер людини тісно взаємопов'язані. Наприклад, сором'язлива людина має бліді і рідкісні брови, він прагне бути в тіні, дозволяє собою командувати. Владний і авторитарна людина навпаки володіє темними, густими і домінуючими бровами.

Людина з тонкими або вищипані бровами виглядає покірним і безвольним. Така людина ніколи не буде начальником. Людина з гладкими, чітко окресленими бровами впевнений в собі, відповідальний за свої дії.

Кошлаті брови, мають світлий колір брови в китайській физиогномике характеризують ознака сексуальної розбещеності людини, нерозбірливості в сексуальних зв'язках. Жінкам рекомендується бути пильними при знайомстві з чоловіками, володарями подібних брів.

Жінкам же рекомендується ретельно доглядати за своїми бровами, вилучати будь-неслухняний волосок, який вибивається з чітко окресленою дуги.

Форма брів і характер.

У физиогномике виділяють сім видів брів. Вони свідчать про характері людини і його можливості, які закладені природою. У чоловіків легко визначити форму брови і відповідно характер, оскільки чоловіки рідко вносять корективи в свої брови і риси обличчя. А ось жіночі обличчя в цьому плані дуже оманливі, вони вищипують їх, фарбують, роблять татуаж і т.д.

Дугоподібні брови. Дугоподібні брови свідчать про романтичності і чуттєвості людини, він має легкий, але в міру твердим характером. Такі брови прийнято вважати ідеальними, вони говорять про хороше характер і дозволяють людині досягти успіху в житті.

Брови врозліт. Лідери з активним і заповзятливим характером володіють такими бровами. Коли брови розташовані близько один до одного, вони можуть виглядати загрозливо, тому власникам таких брів хмуритися не рекомендується.

Брови у вигляді півкола. Люди з такими бровами обачні, проникливі, заповзятливі й самовпевнені. Вони енергійні, чарівні, крім того мають гарні здібностями до бізнесу.

Брови з опущеними вниз кінчиками. Володар таких брів наївний, недостатньо самостійний. Але такі люди часто бувають талановитими в області музики, кіно та літератури, крім того таким людям характерні доброта, дбайливість, вони - хороші друзі, надійні партнери і відмінні батьки.

Короткі брови. Люди з короткими бровами незалежні і амбітні. Вони мають палкий норов, здатні досягти великих успіхів в житті, оскільки прагнуть до успіху всією душею і прикладають максимум зусиль до цього.

Брови зі зламом. Така форма брів говорить про авантюрний характер людини. Такі люди орієнтовані на успіх і прагнуть стати лідером.

Прямі брови. Прямі брови говорять про мужнього і прямолінійній характер. Люди з такими бровами можуть стати хорошими керівниками, вони рішучі, енергійні, врівноважені, схильні до ризику. Вони прекрасні партнери в сім'ї, але мають потребу в спілкуванні з друзями і знаходженні в суспільстві.

Характер і розташування брів.

Для визначення характеру людини по бровах фізіогномісти враховують не тільки форму брів, але і інші ознаки.

Низько розташовані брови говорять про рішучість, практичності. Амбітності.

Високо розташовані вказують на цілеспрямованість.

Широкі брови - у мрійливих і інтелектуальних людей.

Тонкі брови говорять про принципову характер.

Щетинисті брови у впертого, норовистого, безкомпромісного, а часом жорстоку людину.

Брови розширюються до скронь у людей, що прагнуть до успіху.

Помітна родимка всередині брови говорить про успіх в житті, якщо родимка не помітна - то про складнощі в накопиченні грошей.

Физиогномика дозволяє визначити характер людини по бровах досить точно, але людина, яка прагне до самовдосконалення і гармонії в житті, зможе впевнено досягти її.

Читайте також : Як визначити характер людини по волоссю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com