рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фіксуючий гель для брів Pixi by Petra Brow Tamer

З бровами мені пощастило, тому у мене вони не тільки світлі, але і вперто ростуть вниз

З бровами мені "пощастило", тому у мене вони не тільки світлі, але і вперто ростуть вниз. Саме з цієї причини гелі для брів я полюбила давно, і випробувала багато різних. Найулюбленіші - від Maybelline і L'oreal. Але в одному з боксів Lookfantastic мені прийшов дуже популярний на заході прозорий Brow Tamer від Pixi by Petra.

Здавалося б, чого чекати від гелю для брів і чому саме цей настільки улюблений багатьма?

Якщо вірити опису з офіційного сайту Pixi, цей гель все-таки відрізняється від інших. Адже крім додання бровам красивої форми і доглянутого вигляду, Brow Tamer містить алое вера і пантенол, які зволожують волоски і створюють ефект натуральних брів. Але як йдуть справи насправді? Про це далі.

Почну з упаковки. У Pixi вона завжди не примітна, якщо не сказати бюджетна. Упаковка у гелю пластикова, але при цьому досить міцна з добре кришкою, що закручується. Те, що упаковка прозоро, має і позитивні сторони, і негативні. З позитивного - ви завжди бачите, скільки продукту ще залишилося і коли пора замовляти новий. З негативного - з часом прозорий гель починає ставати каламутним через інших косметичних засобів, і це виглядає не дуже естетично.

З негативного - з часом прозорий гель починає ставати каламутним через інших косметичних засобів, і це виглядає не дуже естетично

Пензлик у Pixi by Petra Brow Tamer за формою повністю повторює класичні кисті для туші. Вона синтетична з довгим ворсом. За розмірами середня - довше, ніж кисть гелю для брів від L'Oreal (про нього ви можете почитати тут ), Але рази в півтора коротше кистей в туші для вій. Особисто мені такий пензликом користуватися дуже зручно, тому проблем з нанесенням жодного разу не виникало. Але якщо брови у вас тонкі, L'Oreal Paris Brow Artist Plumper Brow Gel Mascara підійдемо вам більше.

Текстура у засоби абсолютно гелева, що відрізняє її від всіх тих тушею для брів, що у мене були. Зазвичай туші має кремову текстуру і, мабуть, з цієї причини називаються тушшю, а не гелем для брів. Pixi by Petra Brow Tamer не рідким, і не густа, а саме правильної консистенції, щоб і засихати швидко, і бути непомітною на бровах.

Зазвичай я використовую цей гель перші кілька днів після фарбування брів, коли вони у мене і так досить темні. В інші дні, коли фарба змивається, такий варіант мені підходить, так як потрібно більше кольору, але щоб при цьому брови мали натуральний вигляд. Але якщо у вас від природи густі брови і їх не потрібно затемнювати, вам такий гель підійде відмінно.

Ну, і про головне - про фіксацію брів. Як я вже згадувала на початку посту, брови у мене ростуть вниз, тому я намагаюся максимально їх підняти. Pixi by Petra Brow Tamer їх піднімає, але зовсім ненадовго, буквально на годину. Фіксація у нього нижче середньої, тому непогано він тримає тільки ті волоски, які самі по собі ростуть в потрібному напрямку, але, наприклад, після сну неправильно лежать. Ось їх він розчісує і фіксує на цілий день.

Але при цьому, Pixi by Petra Brow Tamer - єдиний гель, з яким брови виглядають гарними і доглянутими, як у моделей з обкладинки журналів. Правда, в моєму випадку такий ефект тримається не більше години 🙂 Він не робить брови жорсткими і нерухомими, як ті ж кошти від Maybelline, L'Oreal, Lumene або Rimmel, але якимось чином візуально вони виглядають більш щільними, об'ємними і доглянутими. І при цьому залишаються дуже м'якими і природними.

Загалом, якщо у вас від природи брови мають форму і відтінок, які вас влаштовують, Pixi by Petra Brow Tamer додасть їм лиску і зробить ще більш ідеальними.

Якщо ж вам потрібно затемнити брови або ж змінити напрямок росту волосся, тоді цей гель не для вас.

Варто Pixi by Petra Brow Tamer 16 доларів за 4,5 мл, і купити його можна в наступних інтернет-магазинах:

  • Lookfantastic.com тут
  • Beauty Expert тут
  • Cult Beauty тут (Продається в наборі з тушшю для вій за дуже вигідною ціною + від ціни віднімається 20% ПДВ при замовленні не в країну ЄС)
  • Asos тут (Продається в наборі з тушшю для нижніх вій)
  • Lookfantastic.ru тут

Коди знижок і акції в іноземних интерне-магазинах шукайте тут .

Схожі записи

Здавалося б, чого чекати від гелю для брів і чому саме цей настільки улюблений багатьма?
Але як йдуть справи насправді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com