рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування вій фарбою в домашніх умовах: фото до і після

Багато вже пристосувалися до використання фарб для брів і вій у домашніх умовах, але найчастіше використовують їх саме для брів Багато вже пристосувалися до використання фарб для брів і вій у домашніх умовах, але найчастіше використовують їх саме для брів. Чому? Тому що там все просто і практично ніде помилитися. З віями ж все інакше. Пофарбувати їх фарбою без сторонньої допомоги часто нелегко - фарба потрапляє в очі, щипет і пече, ви кидаєтеся її змивати, в результаті отримуєте нульовий ефект і червоні очі. Як же пофарбувати вії самостійно? Зараз розкажу.

Навіщо потрібно фарбувати вії? Так, адже є туш, а ще вії можна наростити або приклеїти накладні. Але що б ви не робили, якщо ваші природні вії світлі (як у мене), то їх коріння будуть виглядати білястої смугою між профарбованих кінчиками і підведенням ( татуажем ). Те ж саме стосується нарощених, адже в процесі нарощування вії не приклеюються впритул до коріння, і цей світлий зазор все одно може бути видно. Тому приблизно за тиждень до нарощування вії краще пофарбувати в той же колір, яким ви збираєтеся їх нарощувати.

Яку фарбу вибрати? Для фарбування вій в домашніх умовах я вибираю самі прості і доступні фарби - Estel або РоКОЛОР. Естель трохи м'якше і менше щипет, зате РоКОЛОР швидше фарбує і довше тримається.

Для фарбування вій знадобиться:

  • Сама фарба. Коричнева або чорна. Я найчастіше для фарбування вій використовую чорну. У наборі зазвичай вже все є - фарба, окислювач, ємність і паличка для змішування.
  • Щіточка для вій. Індивідуальна, якою користуєтеся тільки ви, так само, як туш. У мене вона спеціальна двостороння, але цілком можна використовувати відмиту щіточку від туші.
  • жирний крем
  • Ватна паличка
  • Ватні диски
  • Тепла вода

Приготування фарби звичайнісіньке: змішуємо фарбу з окислювачем. Пропорції в таких фарбах зазвичай 3: 1, тобто, окислювача має бути менше, ніж самої фарби, але краще все-таки читати інструкції. Перемішуємо і тут же наносимо на вії. Фарба дуже швидко починає темніти - нічого страшного, вона все одно подіє.

Фарбування вій найкраще робити над раковиною, так як пари фарби (особливо РоКОЛОР) можуть пощипувати, і в цьому випадку очі краще закрити. Тобто, кран вам доведеться включати на дотик, і якщо ви при цьому будете сидіти на улюбленому дивані в кімнаті, то знайти шлях до раковини вам буде дуже непросто.

Як наносити фарбу на вії. З відкритими очима, як же ще)

З відкритими очима, як же ще)

  1. Спочатку ватною паличкою наносимо на повіки жирний крем - над верхніми і під нижніми віями, але так, щоб крем не потрапив на вії. Це потрібно, щоб фарба не забарвила шкіру повік. Якщо повіку нависло, і вії стикаються з ним, коли очі відкриті, то крем потрібно нанести на все віко.
  2. Паличкою, якою змішували фарбу, наносимо її на корені вій зверху. Намагайтеся, щоб вони були повністю покриті фарбою, але не занадто вбивайте її, щоб вона не потрапила в око.
  3. Щіточкою для вій набираємо фарбу і наносимо її на решту довжину вій, як туш.
  4. Нижні вії профарбовують за допомогою палички, намагаючись максимально фарбувати коріння, при цьому не зачепивши слизову.
  5. В останню чергу тонким кінчиком палички профарбовуємо короткі вії у внутрішніх куточків очей. Це найскладніше, і якщо ви не впевнені, що не "зарядите» собі в око фарбою, то краще залишити їх як є.
  6. Беремо в руки ватяні диски (вони знадобляться для змивки) і засікаємо 7-10 хвилин. Очі можна закрити.
  7. Після закінчення часу заплющує очі і витираємо фарбу ватяними дисками. Решта ретельно змиваємо теплою водою.

Якщо ви коли-небудь робили фарбування вій в салоні, то знаєте, як змивається фарба - все одно якась її частина в цей момент потрапляє в око і пече. Домашнє фарбування вій вас теж не врятує від цього неприємного моменту, тому фарбувати вії краще ввечері, коли ви нікуди не збираєтеся йти.

Після фарбування вії стануть чорними від самих коренів. Цей ефект тримається 2-3 тижні, після чого коріння можуть почати відростати, та й сама фарба теж почне бліднути.

Цей ефект тримається 2-3 тижні, після чого коріння можуть почати відростати, та й сама фарба теж почне бліднути

Фарба для вій, як і будь-яка інша, може викликати роздратування і алергічну реакцію, тому якщо ви користуєтеся їй вперше, обов'язково зробіть тест на чутливість - не нехтуйте цим! Якщо ж ви в салоні вже фарбували вії, і все було добре, краще купіть ту ж фарбу і користуйтеся їй будинку. Це заощадить вам і час, і гроші, і йти з салону вулицями з червоними очима теж не доведеться.

Як часто можна фарбувати вії? Я фарбую в міру відростання. Як бачу білясту смугу біля коріння - біжу в ванну фарбувати. Головне достоїнство домашнього фарбування вій в тому, що не потрібно записуватися в салон і кудись йти до часу, фарба завжди у вас під рукою, і ви можете скористатися їй в будь-який зручний для вас момент.

Чи шкідливо фарбування вій? Звичайно ж шкідливо. Це перекис, а вона ще ніяким волоссям не принесла користі. Тим більше на очах, коли вона може в них ще й потрапити. Якщо у вас свої вії досить темні, то зайвий раз фарбувати їх ні до чого. Але у мене вони світлі і виглядають просто по-зрадницькому, тому мені доводиться їх фарбувати.

Чому?
Як же пофарбувати вії самостійно?
Навіщо потрібно фарбувати вії?
Яку фарбу вибрати?
Як часто можна фарбувати вії?
Чи шкідливо фарбування вій?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com