рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

фарбування брів

Професійні візажисти вважають брови одним з найважливіших елементів особи. Вони настійно радять більшості дівчат регулярно робити корекцію та фарбування брів. Тільки завдяки цим двом недорогим процедурам можна істотно змінити свій вигляд в кращу сторону.

Фарбування брів відноситься до числа найбільш поширених косметичних заходів. Найчастіше до нього вдаються дівчата з дуже світлими від природи бровами. Завдяки фарбуванню брови стають темнішими на 2-3 тони, що надає особі особливу виразність і шарм.

Чому вам варто пофарбувати брови:

  • вони стануть більш яскравими
  • риси обличчя придбають чіткість і закінченість
  • протягом наступного місяця вам більше не доведеться підфарбовувати їх олівцем

Протипоказання Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів фарби (виявляється під час тесту на чутливість), запальні захворювання очей (кон'юнктивіт, кератит, увеїт).

Як правило, майстри в салонах краси відмовляють у фарбуванні брів вагітним і годуючим мамам. Це безпосередньо пов'язано з турботою про здоров'я малюка, так як жоден виробників фарб ніколи не проводив тести серед цієї групи жінок. Абсолютно невідомо, як організм вагітної й відреагує на фарбування.

Процедура забарвлення брів в салоні краси

З області брів видаляється макіяж і проводиться знезараження. Навколо кожної брови наноситься жирний крем. Його функція - запобігти випадковій окрасу шкіри.

Невеликий щіточкою або ватною паличкою косметолог завдає фарбу на волоски брів, по лінії їх росту.

Через 5-15 хвилин фарбу змивають тампоном, змоченим у воді. При необхідності проводиться корекція форми брів пінцетом.

Відразу після фарбування брови виглядають більш яскраво. Вони підкреслюють достоїнства зовнішності і привертають увагу до області очей. Результат забарвлення тримається протягом 2-3 тижнів влітку і 3-4 тижні в більш холодну пору року. Знову забарвити брови можна через один місяць.

До і після

подальший догляд

Пофарбовані брови не вимагають спеціального догляду. Відразу після процедури ви можете продовжити звичний спосіб життя. Від вас буде потрібно лише виключити протирання області брів рідинами, що містять спирт. Спиртові лосьйони і тоніки чинять негативний вплив на фарбу, поступово змиваючи її.

Відвідування басейну, солярію, пляжу і купання в морі також зменшують тривалість дії фарбування.

Забарвлення брів не відноситься до числа складних процедур. Навіть новачок зможе провести її в домашніх умовах. Для цього знадобиться:

  1. ватяна паличка (вузька щіточка, можливо вимита кисть від туші для вій)
  2. спеціальна фарба, або суміш хни і басми (проводити фарбування брів фарбою для волосся не можна, якщо зворотне не вказано в інструкції; зазвичай вони занадто їдкі, щоб бути використаними в чутливій зоні очей)
  3. маленька нежелезной ємність і паличка (сірник, пластикова частина від ватної палички)

Процедура по етапах:

I. Приберіть з лиця волосся і закріпіть їх шпильками на голові, щоб вони вам не заважали під час фарбування. Область брів протріть тоніком. На шкіру навколо брів нанесіть жирний крем або рослинне масло. Це необхідно для того, щоб потрапила на шкіру фарба не забарвила її.

Це необхідно для того, щоб потрапила на шкіру фарба не забарвила її

II. Розведіть фарбу йде до неї в комплекті засобом, як зазначено в інструкції, і проведіть тест на чутливість. Невелика кількість фарби нанесіть на область за вухом і почекайте півгодини. Якщо за цей час не з'явилося ознак алергії, сміливо використовуйте засіб за призначенням.

Якщо ви використовуєте хну і басму, то скористайтеся наступною інструкцією. Змішайте хну і басму в кількості однієї чайної ложки кожної. Залийте гарячою водою і розміщуйте, щоб вийшла густа кремоподібна маса.

При фарбуванні хною і басмою можна домогтися різних відтінків брів. Щоб це зробити, стежте за пропорцією. В даному вище рецепті, коли вони змішуються 1: 1 виходить темно-коричневий колір. Якщо взяти 1 чайну ложку басми і ½ чайної ложки хни, ви отримаєте колір ближче до чорного. Якщо необхідно мати світліші брови, беріть більше хни. Наприклад, 1 чайну ложку хни і ½ чайної ложки басми. В цьому випадку відтінок буде м'яко коричневим.

Якщо вам не сподобається колір після фарбування, ви завжди можете його скорегувати. При занадто темних бровах, вам буде необхідно повторно нанести хну на 40 хвилин, а потім змити. При занадто світлих, навпаки, наносите розведену водою басму теж на 40 хвилин.

III. Одягніть на руки рукавички і починайте наносити фарбу (або хну з басмою) на брови за допомогою ватної палички. Фарба повинна розподіляться на волоски по ходу їх росту, тобто від області носа до скронь. Під час фарбування не шкодуйте фарби. Вона повинна покривати ваші брови досить густим шаром. III

IV. Закінчивши обробляти першу брову, засічіть час. Зазвичай фарба тримається протягом 5-15 хвилин, а хна з басмою 40 хвилин. Не пізніше цього терміну вам необхідно змити їх з брови за допомогою тампона, змоченого водою.

Якщо під час фарбування ви ненароком потрапили фарбою на шкіру, витріть її спиртовим лосьйоном.

V. Якщо вам не сподобається інтенсивність нового кольору, густо намильте брови господарським милом, потріть і промийте водою.

Важливі моменти:

При достатній вправності результат домашнього фарбування брів нітрохи не відрізняється від професійного. Брови виглядають підкресленими і яскравими. Тривалість ефекту: від 3 до 4 тижнів. У випадку з хною і басмою результат тримається набагато довше: від кількох місяців до півроку. Повторити процедуру можна вже через місяць.

Повторити процедуру можна вже через місяць

Класичний набір: тюбик з фарбою, активна рідина, мірна ємність і паличка

Доглядати за бровами необхідно також як після фарбування в салоні краси. проводьте корекцію брів за кілька днів до фарбування, або вже після нього. Неприпустимо фарбувати брови, коли шкіра травмована вищипуванням. Фарба може потрапити в рани і викликати запалення.

Приклади хороших фарб для брів, якими можна скористатися в домашніх умовах:

  • Schwarzkopf «Igora Bonacrom»
  • РоКОЛОР «Фарба для брів і вій. М'яка гіпоалергенна »
  • Estel «ONLY LOOKS»
  • Estel «Enigma»
  • Елітан «Стійкий макіяж»
  • Concept «Фарба для брів і вій»

Вибираючи для себе фарбу, орієнтуйтеся на колір волосся. Щоб ваші брови виглядали природно привабливо, вони повинні бути пофарбовані на 2-3 тони темніше вашого волосся. Блондинкам і русявим підійдуть фарби з відтінками коричневого, брюнеткам графіт і чорний.

поділіться записом

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com