рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів хною

  1. Фарбування брів і вій професійної фарбою.

Фарбування брів і вій.

Фарбування брів і вій - популярна і доступна послуга для прекрасної половинки нашої планети Фарбування брів і вій - популярна і доступна послуга для прекрасної половинки нашої планети. Фарбування брів і вій - це можливість з економити час на ранкові збори, Ваш макіяж буде займати менше часу і виглядати більш природніше, що зараз так модно!
Є два способи пофарбувати Ваші бровки. Перший - спеціальної професійно фарбою. Другий спосіб забарвлення брів - це фарбування брів хною. Другий спосіб, більш популярний, так як, індустрія краси не стоїть на місці, прагне будь-яку послугу зробити нешкідливою, натуральної та ефективнішою.

У чому переваги фарбування брів хною?! У чому переваги фарбування брів хною Хна - це натуральний, що не токсичний продукт, який сприятливо впливає на самі волоссячко (зміцнюючи їх), так і на шкіру. Хна фарбує не тільки волоски, але і шкіру. Що дає можливість домогтися бажаної форми брови, (ефект тутуажа)! Відтінки хни для брів є різні, і їх можна змішувати. Виглядають дуже натурально. Ефект фарбування тримається від 10 днів до 30 днів. Сама процедура займе за часом близько 40 хвилин. Спочатку майстер дезінфікує робочий інструмент, робить демакияж, корекцію брів, знежирює шкіру і брови, і потім забарвлює хною. Тримати потрібно від 15 до 20 хвилин. Залежно від ефекту і бажаного кольору.

Фарбування брів і вій професійної фарбою.

Якщо вас цілком влаштовує фарбування брів і вій професійної фарбою, в нашому салоні ми віддаємо перевагу фарбі RefectoCil Якщо вас цілком влаштовує фарбування брів і вій професійної фарбою, в нашому салоні ми віддаємо перевагу фарбі RefectoCil. Вона відмінно зарекомендувала, своєю стійкістю, і красивими соковитими відтінками. І найголовніше, RefectoCil гіпоалергенна, що дуже не мало важливо. Тримається фарба від 1 тижня до 3-х. Процедура займає близько 30 хвилин. Майстер починає процедуру з дезінфекції, демакияж, корекція брів, завдає фарбу. Фарбу тримаємо від 10 до 15 хвилин. Перед фарбуванням вій, бажано повіки намазати жирним кремом. На віях фарбу тримаємо до 15 хвилин.

Ціна фарбування брів фарбою 40 грн.

Ціна фарбування брів хною 70 грн.

Ціна корекції брів від 30 грн.

Залишити відгук або коментар

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com