рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів хною (35 фото) в домашніх умовах своїми руками, техніка біоокрашіванія, переваги методу

  1. З чого почати, і яку хну вибрати
  2. Рейтинг натуральних фарб для брів
  3. Принцип фарбування хною і нюанси змішування натуральних фарб
  4. Створення красивих тонів і відтінків
  5. висновок

Фарбування хною волосся, брів і навіть нігтів відомо ще з часів стародавнього Єгипту. У східних і азіатських країнах жінки досі визнають тільки натуральні фарби, які мало в чому поступаються європейським аналогам. Фарбування брів хною в домашніх умовах стає популярним і у нас.

В результаті ваші брови не стануть яскраво-рудим , Морквяним. Хна подарує образу насичені і природні тони червоного дерева і всі відтінки чорного. Розкриємо деякі тонкощі по вибору фарбувального складу, його правильному приготуванню і технології фарбування.

Розкриємо деякі тонкощі по вибору фарбувального складу, його правильному приготуванню і технології фарбування

Яскрава природність образу

З чого почати, і яку хну вибрати

Біотатуаж - абсолютно безпечно

Хна для фарбування брів має багато різновидів, кольорів і відтінків. А в поєднанні з басмою дає величезну палітру приголомшливих природних відтінків:

  • суданська - найдорожчий сорт, який змішувати з іншими барвниками небажано. Гарантує насичений і благородний мідний відтінок;
  • іранська - найпоширеніший барвник, ціна якого доступна практично кожному. Градація кольорів варіюється від червонувато-рудого, до темно-коричневого тону, з благородними нотками міді. Ідеально компонується з іншими натуральними фарбувальними пігментами, наприклад, з басмою, для отримання більш темного відтінку;

Доступні та ефективні барвники без добавок

  • індійська - соковитий, насичений однорідний колір, саме цим відрізняється індійська хна. Матовий тон без зайвого блиску і додаткових відтінків. Варто трохи дорожче іранської, а й палітра багатша - гіркий шоколад, каштан, бургундський темний, приглушене золото.

Важливо. Біоокрашіваніе брів хною - це тільки гамма червонувато-коричневих і цегляних відтінків. Варіації тонів можуть бути досягнуті додаванням кави, какао або басми. Синьої, чорної або бузкової хни не буває, скоріше за все, така косметика містить синтетичні барвники.

Рейтинг натуральних фарб для брів

На фото - відтінки популярного бренду

Основними постачальниками цієї натуральної косметики в нашій країні традиційно є Єгипет, Туреччина та Індія.

Торгова марка Гамма відтінків Відгуки Вартість «Вrow henna» Індія Нейтральний коричневий, холодний чорна кава і насичений сіро-коричневий. Продається в наборі з трьох тюбиків, для однієї людини забагато, 200 - 300 порцій. На багатьох сайтах купують одну упаковку на кілька людей. Відгуки неоднозначні. 50 відсотків користувачів скаржаться, що змивається фарба дуже швидко, хоча позиціонується, що буде триматися на шкірі тиждень, а на волоссі півтора місяці. 1000 рублів і вище «VIVA henna» Індія Тепле, дуже насичене червоно-коричневий відтінок, без рижіни. Досить стійка, тримається тиждень, на сухій шкірі до півтора. 650 рублів за 30 грам «Godefroy» США капсули П'ять відтінків: чорний,

темно коричневий,

середньо коричневий,

коричневий світлий і графіт.

Відтінок виходить темніше позиціонується, користуватися незручно. Є підозри на хімічні добавки, так як щипає шкіру. Скільки тримається - в залежності від жирності шкіри, на нормальної - максимум тиждень. Хороших відгуків дуже мало. 650 - 750 рублів «Nila» Іспанія М'які, природні відтінки чорного і коричневого. За відгуками продукт не викликає алергії, досить м'який і стійкий. Для такої бюджетної ціни цілком гідне якість. 350 рублів за 50 грам «Nivali» США Чорний і коричневий варіант. Якщо користуєтеся непрофесійно, то будьте обережніше, виявляється на шкірі моментально. Коричнева дає яскраво-руді брови, краще змішувати навпіл з чорної. Обов'язково дати висохнути, інакше вийде нерівномірна горбиста забарвлення. Змивати тільки за рекомендаціями, які вказує інструкція. Красиво промальовує волоски, чорна ідеально підходить для вузьких стрілок. Маркер дуже зручний у використанні. 1300 рублів «Lush» Каштан, насичений коричневий, чорний і червоний. У багатьох викликає алергічні реакції, хоча позиціонується як натуральна, з добавками ефірних масел і рослинних компонентів: кава, порошок кропиви, коріння індиго і масло гвоздичного дерева. 600 рублів

Порада. Початківцям краще купувати звичайну хну без всяких добавок. Навіть якщо відразу не вийде отримати бажаний колір, вона швидко змивається, особливо лляним або оливковою олією.

Принцип фарбування хною і нюанси змішування натуральних фарб

За трафаретом набагато зручніше

Техніка фарбування брів хною не відрізняється особливою складністю і складається з декількох етапів:

  • змішуємо фарбу, розбавляючи гарячим окропом, розводимо до консистенції густої сметани і даємо настоятися. У хороших барвниках чекати не треба, можна розвести прямо перед нанесенням;
  • корекція брів і фарбування хною вимагає ретельного знежирення шкіри, щоб забезпечити максимальне проникнення фарбувального пігменту в шкіру. Для демакіяжу підійде нейтральний лосьйон або мицеллярная вода. Застосовувати засоби з маслами небажано;
  • контур можна попередньо намітити олівцем, якщо немає досвіду прорісовиванія брови одним рухом, і фарбування проводиться своїми руками вперше;
  • наносимо склад, відразу знімаючи патьоки фарби вологим ватним спонжем;
  • час впливу вказано в інструкції, але краще провести тест, адже шкіра у всіх різна і результат фарбування може відрізнятися значно;

результат біотатуаж

Важливо. Щоб не отримати гнітючий результат після біотатуаж брів - проводимо простий тест. Наносимо фарбу на згин ліктя і засікаємо час, дивимося на результат. При необхідності час витримки треба збільшити або зменшити.

  • як фарбувати брови хною, щоб фарба лягла максимально природно? Спочатку змивають склад з половини брови від перенісся до середини арки, а зовнішній край додатково обробляють складом, щоб він був трохи темніше. Витримують ще хвилин п'ять;
  • потім всю фарбу зняти, використовуючи масло абрикосових кісточок або лляне.

Важливо. Після фарбування брови намагатися мочити рідше, тоді колір буде триматися довше.

Створення красивих тонів і відтінків

пропорції змішування

Переваги фарбування брів хною не тільки в тому, що це повністю натуральний пігмент, але і в тому, що можна навіть вдома створити багато красивих відтінків і колірних нюансів:

  1. Шоколадні нотки - листя волоського горіха (відвар) на одну столову ложку листя - 100 грам води, кип'ятити хвилин 15. Змішати з хною 1 столова ложка. Чим міцніше відвар, тим темніше і більш насиченою відтінок.
  2. Червоне дерево - Додаємо порошок какао три ложки на 50 грам хни. Відтінки варіюємо, збільшуючи кількість какао.
  3. Кориця - шкаралупа волоського горіха (кип'ятимо годину) дві столові ложки на 100 грам води;
  4. Каштан з теплою рижінкой - кава дрібного помелу (4 чайних ложки) на склянку окропу кип'ятимо хвилин п'ять, додаємо пакетик хни.
  5. Чим вище концентрація і гущі розчин, тим темніше вихідний колір.
  6. Додавання лимонної кислоти або квасу застосовується в якості закріплювача.

Порада. Чим краще фарбувати брови хною або фарбою - вирішувати кожному самостійно, але варто врахувати, що хна тримається в середньому тиждень, на відміну від звичайного макіяжу.

висновок

Природно і абсолютно безпечно для здоров'я

Однозначно сказати, що хна ідеальний засіб для фарбування брів - складно. Результат іноді виходить дуже непередбачуваний.

Відео в цій статті докладно розповість про правильне нанесенні і нюансах фарбування. Будемо раді відповісти на питання за статтею в коментарях.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


К фарбувати брови хною, щоб фарба лягла максимально природно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com