рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Estel Фарба для брів

Довгі вії і чіткі брови яка жінка не хоче володіти цим розкішним зброєю справжньої красуні. Що створює звабливий і виразний жіночий погляд? Звичайно ж, вигнуті вії і акуратна лінія брови. Саме тому жінки довгі хвилини проводять перед дзеркалом, фарбуючи, вищипуючи, вирівнюючи брови, використовуючи багатий арсенал - олівці, тіні, підводки і туш. Однак всі ці методи дають лише короткочасний ефект, досить зняти макіяж. Особливо в літній час, коли палаюче сонце зводить всі зусилля нанівець, знищуючи декоративну косметику, утворюючи патьоки і нерівності в макіяжі.

Якщо набридло щоранку проводити час перед дзеркалом, працюючи над красою брів і вій, хочеться отримати тривалий ефект від старань, використовуйте фарбу для брів і вій Estel.

Estel перевірена фарба для брів і вій!

Продукція фірми Estel отримала широке визнання, як серед звичайних користувачів, так і серед професійних майстрів. Засоби для створення приголомшливого образу надають бажаний і тривалий ефект, що доводять шанувальники бренду. Така популярність Estel цілком виправдана. Компанія активно просувається на ринку з 2000 року і саме з цього часу вона займає лідируючі позиції по виробництву якісних професійних засобів по догляду за волоссям. Російський бренд отримав світове визнання!

Багата кольорова палітра, доступні ціни та багатий асортимент гідності Estel. Що стосується фарби для брів фірми Estel, то сьогодні випускаються дві лінії: Only Looks і Estel Enigma .

Найбільшою популярністю серед тих, то знає, що таке фарби для брів і як їх вибирати, користується лінія фарб Estel Enigma . Це Ультрам'яка фарба, яка дбайливо ставиться до вій і брів, не викликаючи роздратування. Фарба досить проста в застосуванні, має просту основу, що робить можливим використовувати його навіть в домашніх умовах. 6 колірних відтінків і блискучий перламутровий відтінок робить цю фарбу для брів улюбленою, а процес фарбування перетворюється в приємну і безпечну процедуру. З представлених квітів кожна дівчина зможе підібрати відтінок, що поєднується з кольором свого волосся.

Estel Enigma включає в себе повний набір всіх необхідних елементів, які знадобляться в процесі фарбування:

• проявник;

• крем-фарба;

• мисочка;

• пензлик для нанесення;

• спеціальні захисні смужки.

Створити красивий і невимовний погляд нескладно. Estel подбала про те, щоб кожна жінка змогла стати прекрасною, при цьому не витративши багато часу для підкреслення своєї природної краси. Секрет фарба для брів Estel!
Створити красивий і невимовний погляд нескладно

Що створює звабливий і виразний жіночий погляд?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com