рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Estel, Фарба для брів і вій «Estel ONLY looks», 602 коричневий

Компоненти легко змішуються і дозуються. Фарбувальна суміш пластична, зручна для нанесення, містить мерехтливий пігмент. Фарба проста і безпечна в застосуванні, економічна у використанні. Зручний набір для фарбування містить все необхідне. Ультрам'яка формула фарби забезпечує чудовий стійкий результат фарбування.

Обсяг фарби - 50 мл, обсяг оксиду - 30 мл.

Протягом вже не першого десятиліття здоров'я і привабливість волоссю дарує вітчизняний бренд Estel, улюблений бренд перукарів та їхніх клієнтів Протягом вже не першого десятиліття здоров'я і привабливість волоссю дарує вітчизняний бренд Estel, улюблений бренд перукарів та їхніх клієнтів. Асортимент компанії являє собою безліч колекцій різних засобів для догляду за волоссям, серед яких понад 180 відтінків фарби для волосся, оздоровча косметика, засоби для укладання і багато іншого. Марка Estel завоювала не тільки російський ринок, товари цього бренду успішно реалізуються більш ніж в 150 країнах світу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com