рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд після мікроблейдінга

  1. Як доглядати за мікроблейдінгом після процедури
  2. Важлива інформація про процедуру мікроблейдінга
  3. Скільки тримається мікроблейдінг
  4. Думки про мікроблейдінге брів і догляді за ним

Догляд за бровами після процедури мікроблейдінга надзвичайно важливий, оскільки від правильного дотримання всіх процедур і рекомендацій залежить підсумковий результат, рівно настільки ж, як і від майстра. Не варто нехтувати процедурами по догляду, адже Ваша краса і здоров'я залежать безпосередньо від Вашої відповідальності, тому прочитайте важливі правила від нашої студії «Katty Hair».

Як доглядати за мікроблейдінгом після процедури

Догляд за мікроблейдінгом дуже схожий на процедуру догляду після татуажу . Якщо Ви вже зробили процедуру, обов'язково прочитайте цю статтю. Якщо Ви здійснили цю процедуру у нас в салоні, то майстер Вам вже все розповів, для інших же випадків опишемо процедуру догляду більш докладно. Після відвідин сеансу приділіть догляду за бровами особливу увагу, щоб ефект від процедури зберігся якомога довше. Перший час уникайте контакту з водою, не мийте брови при зробленому мікроблейдінге . Не користуйтеся косметикою, не чіпайте брови руками, а також виключіть сонячний вплив за допомогою великих сонцезахисних окулярів. Протягом наступного тижня після процедури виключіть фізичні навантаження, не розмочуйте шкіру і не засмагати.

Протягом 3-5 днів два рази в день наносите на шкіру загоюють мазі Пантенол або Бепантен, які продаються в будь-якій аптеці, для поліпшення і прискорення процесу загоєння. Ні в якому разі не відривайте скоринки! Вони повинні відпасти самі, при цьому Вам може здатися, що пігмент також повністю зник. Але, як правило, протягом другого тижня після проведеної процедури колір відновлюється, і незабаром Ви зможете в повній мірі насолодитися своєю новою ідеальною формою брів, головне - дотримуватися всіх рекомендацій та норм.

Коли пройде 5-7 днів і скоринка спаде сама, подивіться чи є прогалини на місці зробленого мікроблейдінга. Якщо вони присутні, то Вам обов'язково знадобиться процедура корекції мікроблейдінга . Зазвичай, дана робота коштує приблизно половину вартості процедури, але варто врахувати, що в 80% випадків корекція просто необхідна, який би хороший фахівець не був у Вас.

Важлива інформація про процедуру мікроблейдінга

Протягом місяця після проведення процедури мікроблейдінга необхідно утриматися від відвідування пляжу, басейну і подібних місць, коли мова йде про вплив води і сонця на шкіру. Навіть через три тижні Ви зможете зіграти тільки за умови використання коштів з високим фактором захисту, не менше 30-35 SPF, тому обов'язково сплануйте процедуру виключивши швидкий відпустку.

Скільки тримається мікроблейдінг

Скільки тримається мікроблейдінг

Мікроблейдінг, в більшості випадків, тримається приблизно 1,5-2 роки. Але потрібно пам'ятати, що дуже багато залежить від особливостей Вашої шкіри і дотримання найпростіших правил догляду. Метаболізм у всіх людей різний, і жирність шкіри у всіх відрізняється, саме тому комусь потрібна корекція брів, а комусь ні. При дуже жирній шкірі пігмент після процедури складніше проникає під шкіру, а у випадку з сухою шкірою - досить швидко.

При дуже жирній шкірі пігмент після процедури складніше проникає під шкіру, а у випадку з сухою шкірою - досить швидко

Думки про мікроблейдінге брів і догляді за ним

Думки про мікроблейдінге брів і догляді за ним

Думки про мікроблейдінге і догляді за ним сильно різняться, хтось вважає, що татуаж виглядає неприродно, хоча ідеальні прямі брови зустрічаються досить рідко. Тому якщо Ви не є щасливою володаркою ідеальних брів від природи - чекаємо Вас на процедуру. Найчастіше під татуажем на увазі класичний перманентний макіяж, виконаний за звичайною, старою технологією. Все частіше можна побачити захоплені відгуки жінок про процедуру мікроблейдінга, тому вона набуває все більшої популярності.

Дорогі майстри-косметологи! Крім послуги мікроблейдінга і його корекції ми надаємо і послугу навчання цій майстерності, тому приходьте до нас на навчальні курси татуажу і мікроблейдінга до нас в студію Kattyhair. Ми докладно розповімо і покажемо, що таке справжній професійний татуаж, Ви побачите фото наших робіт, а також зможете вибрати професійні машинки для татуажу.

Голосуй! Votes: 181

Догляд після мікроблейдінга, особливості та рекомендації по догляду за бровами після мікроблейдінга

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com