рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Детально про наслідки виведення татуажу і татуювань.

  1. Чого не можна робити? Зверніть увагу !!!
  2. Видалення татуажу і татуювань проводиться тільки неодимовим короткоімпульсних лазерним апаратом Q -...
  3. Для того що б зрозуміти, що ми видаляємо лазером, поясню як це виявилося у нас під шкірою!
  4. Тепер розберемося, як це працює? І чому лазерний апарат не залишає рубців на шкірі? Спробую пояснити...
  5. Суть процесу лазерного видалення татуювань:
  6. Лазерне видалення татуажу брів:
  7. Які фактори впливають на ефективність видалення татуювання, татуажу?
  8. Скільки процедур потрібно для повного виведення?
  9. Видалення патьоків на стрілках:

натисни - Контакти, адреса, як проїхати

натисни - Прайс

Все відео і фотоматеріали, представлені на цьому сайті, мої

і відображають частину робочих моментів. Використання на сторонніх

ресурсах заборонено.

Автор: Антон Сисоєв +

Чого не можна робити? Зверніть увагу !!!

З моменту появи татуіровочного ремесла, з часом, з'явилася затребуваність у зміні обридлої татуювання або видалення її, з різних причин. Для тату майстра, найпростіший спосіб задовольнити бажання клієнта, та й заробити, використовувати підручний матеріал. До появи спеціалізованого лазерного обладнання, забити фарбу тілесного кольору поверх татуювання або татуажу, було майже єдиним виходом. Зараз цей варіант може бути прийнятний лише іноді, якщо татуювання змалювати новим малюнком, приховуючи частину старого.

Лазерне обладнання не дешева. І по-старому предлагют забити тілесної фарбою / Ремувер / депігментатором. Можна перефарбувати паркан, спочатку чорною фарбою, потім жовтою, білою і т.д. Але шкіра не паркан, фарби в ній лише перемішуються, а не нашаровуються. І через пару місяців забивання виглядає як бруд.

І через пару місяців забивання виглядає як бруд

висновок:

  • якщо Вам пропонують забити (будь-якою фарбою) - біжіть звідти.
  • якщо вмовляють вивести Ремувер - теж йдіть. Це хімічно агресивного речовина вбивають, як і фарбу, але наслідки огидні, воно може привести до утворення келоїдних рубців.

Чи не експериментуйте на своєму обличчі.

Запам'ятаємо: Використовувати "Забивання" Для Вилучення Татуажу - НЕПРИПУСТИМО !!!

Видалення татуажу і татуювань проводиться тільки неодимовим короткоімпульсних лазерним апаратом Q - Switch (Nd: YAG) кью свіч свитч

Апарат для видалення татуювань - MV-12, Апарат для видалення татуювань - MV-12,   він сп еціально розроблений для видалення татуювань і татуажу він сп еціально розроблений для видалення татуювань і татуажу. За допомогою нього, видаляється без шрамів, вбита під шкіру раніше фарба, жжёнка. Не плутайте з косметологічним, доданими лазером, що працює на мікроожоговом принципі. Принцип роботи його простий: світловий імпульс (пучок лазера) проходить крізь чистий верхній шар шкіри і зупиняючись на більш темному шарі, яка покоїться підшкірної фарбі, розщеплює молекули цієї фарби на більш дрібні фрагменти. Далі фагоцити, поглинаючи ці мікрофрагменти, виводять з організму, способом його природної фільтрації.

Так ж е, лазером можна видалити - пігментні плями на обличчі і тілі, в народі звані "веснянками". Пігментні плями, що з'являються в період вагітності, уд аляется таким же чином. Склад гіперпігментацій - це меланіни, які прибираються аналогічним принципом.

Для того що б зрозуміти, що ми видаляємо лазером, поясню як це виявилося у нас під шкірою!

При вбивання пігменту під шкіру, використовується безліч возвратнопоступательних рухів голки, змоченою фарбою. Уколи виробляються на різну глибину. Після проколоті отвори закриваються, гояться. Під час регенерації, фагоцити пожирають розірвані недоноски клітин, намагаються теж зробити з частинками фарби, але через не транспортабельного розміру, для лімфатичної системи, організм створює мікрококани, навколо частинок з барвником. Під шкірою (ороговевшим шаром) утворюються колонії мікрокапсул з пігментом, що нагадують виноградні грона. Потім вони просто сяють з глибин нашого шкірного покриву, як малюнок під льодом хокейного поля. А прозорий, верхній шар льоду - це аналог нашого прозорого, верхнього шару кожі.Прі видаленні татуювання або татуажу, головним завданням залишається, вивести підшкірну фарбу, не пошкоджуючи верхній шар льоду. На допомогу приходить лазер.


Тепер розберемося, як це працює? І чому лазерний апарат не залишає рубців на шкірі? Спробую пояснити весь процес з точки зору дерматології "на пальцях"))):

Що таке лазерний промінь?

Лазерне випромінювання складається з променів світла, що мають одну і ту ж довжину. У цьому апараті використаний кристал алюмоїттрієвого граната, активованого іонами неодиму (Nd: YAG). Ця технологія дозволяє отримати потужне випромінювання на довжині хвилі 1,06 мкм., І використовувати його для видалення темних, спектрально холодних, відтінків фарби. Використання додаткової насадки з кристалом калій-титан-фосфату (КТФ), дозволяє подвоїти частоту випромінюваного лазером світла до 532 нм., І застосовувати для видалення спектрально теплих відтінків фарби (червоних, помаранчевих і т.д.)

Суть процесу лазерного видалення татуювань:

Лазерне видалення засноване на виборчій здатності лазерних імпульсів поглинатися тільки пофарбованої зоною епідермісу і дерми. Ось як це відбувається:

Кожен світловий імпульс проходить крізь верхній, ороговілий незабарвлений шар шкіри і якщо на його шляху не зустрінеться гранула з більш темною і щільною структурою, ніж сама шкіра, фарбою, він просто розсіюється в шарах дерми, втрачаючи свою силу, як промінь ліхтарика в тумані. Клітини шкіри при цьому розсіюванні абсолютно не ушкоджуються і не змінюються. Але якщо на шляху цього світлового пучка виявляться гранули фарби, їх вміст нагрівається, як чорна дах автомобіля або асфальт влітку. За 5 наносекунд (цей час, на яке включається ксенонова лампа в апараті) закапсулувалися в глибині шкіри, крупнодисперсні гранули фарби окислюються, перетворюються в дрібнодисперсні, а самі капсули, що складаються з щільної, сполучної тканини, лопаються. При цьому не зачіпаються верхні клітини і навколишні, які не пофарбовані зони. Весь процес відбувається підшкірно, по цьому немає рубців і шрамів. Далі починається робота Вашого організму, лімфатична система тепер здатна вивести по своїх каналах ці мікрочастинки. В середньому, процес виведення зруйнованого пігменту триває близько 30 - 40 днів.

Тепер уявіть виноградне гроно, як аналог скупчення капсул з гранулами барвника в шкірі. Лазерний промінь розщеплює поверхневі виноградинки, зупиняючись на них, глибше світити він не може. Треба чекати, коли розщеплений пігмент Вимиємо лімфа. І не раніше 30 днів можна повторювати обробку наступного шару.

З кожним разом щільність капсул зменшується. Малюнок тьмяніє.

Малюнок тьмяніє

Лазерне видалення татуажу брів:

Зазвичай татуаж брів з сизим або червоним відтінком, після першого сеансу набувають оптимальний відтінок. І якщо Вас влаштовує форма, то можна на цьому етапі зупинитися.

Під час процедури видалення, лазерний пучок проходить через волоски, він їх знебарвлює. Барвник волоса - це меланін. Він випаровується, але волосок залишається неушкодженим. Протягом 40 днів колір відновиться. Після сеансу можете пофарбувати їх фарбою для волосся.

Після сеансу можете пофарбувати їх фарбою для волосся

Які фактори впливають на ефективність видалення татуювання, татуажу?

  1. Кількість фарби в шкірі. Для отримання різних градацій кольору використовується різна щільність вбивання фарби на квадратний сантиметр шкіри. Наприклад для отримання легкої димки, при набитий татухи, досить одного проходу. Для отримання більш темних ділянок буде потрібно кілька разів пройтися по одному і тому ж місцю, відповідно фарби в шкірі залишиться більше.
  2. Глибина татуювання. Самостійно, зроблені вручну написи, де з переляку, що б було видно, глибоко забивають барвник, знебарвлюються на 50% за пару вилучень. Далі динаміка знебарвлення падає. До татуажу цей фактор не відноситься, тому що використовується мінімально можлива глибина. Тому татуаж видаляється легше інших. Хоча ... є майстри тату, які тільки починають займатися татуажем. Приходячи до нього (до неї), Ви просите зробити татуаж губ, з повним заповненням. Він (вона) раді старатися, і жорстко забивають контур ніжних губ, як на звичайній шкірі. Після м'яко зафарбовують решту площі всередині. Через пів року, засаджений контур темніє.
  3. Колір фарби. Чим темніше колір, тим легше він іде. Гірше за всіх видаляються білий, жовтий, бежевий. Бувають деякі зелені фарби, через свого складу, повільно видаляються.

Скільки процедур потрібно для повного виведення?

Залежно від вище перерахованих факторів кількість сеансів дуже індивідуально. Після першого видалення, можна що щось прогнозувати. З мого досвіду (з 03.2012 року видаляю лазером), видалити в нуль, гірше за інших піддаються "написи" зроблені кустарно, самостійно. Звичайною швейної голкою, з намотаною ниткою у кінчика або струною. Відмінно, швидко йдуть монохромні (одноколірні), професійно виконані татуіровкі- малюнки. Професійно виконаний татуаж, в більшості випадків, віддаляється від 2 до 4 разів. Наступний нижче приклад, завжди видаляється за 1 раз.

Видалення патьоків на стрілках:

Буває, при татуаже століття, в зоні, де рясно, поверхнево розташовані судини, фарба при внесенні, потрапляє в капіляр і розпливаючись підшкірно, відсвічує синці. Якщо Вам зробили татуаж очей, стрілки, з патьоками - то їх можна прибрати за одну процедуру. Вони забираються локально, а стрілка залишиться не пошкоджене.

Ціна на лазерне видалення татуажу - 300 грн.

Ціна на лазерне видалення татуювань тут

(від неякісного татуажу можна і потрібно позбавлятися. Працюю в Харкові на Салтівці.)

Чого не можна робити?
Тепер розберемося, як це працює?
І чому лазерний апарат не залишає рубців на шкірі?
Скільки процедур потрібно для повного виведення?
Тепер розберемося, як це працює?
І чому лазерний апарат не залишає рубців на шкірі?
Які фактори впливають на ефективність видалення татуювання, татуажу?
Скільки процедур потрібно для повного виведення?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com