рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови для круглого особи: красива і правильна форма брів (фото)

  1. Особливості круглого обличчя
  2. походять форми
  3. креативні форми
  4. принципи моделювання
  5. Правила корекції

Правильно оформлені брови - запорука виразного красивого погляду. Вони здатні витягнути або пом'якшити контури особи, надати міміки впевненості або жіночності. У той же час неправильно відкориговані брови можуть зробити вираз обличчя грубим або сумним. Звичайно, досвідчений майстер в салоні без праці визначитися з формою, але якщо ви вирішили самостійно зайнятися корекцією, то варто знати, що брови для круглого особи повинні мати певну форму і вигин. Який саме? Спробуємо розібратися.

Особливості круглого обличчя

Якісна робота неможлива без розуміння того, що саме ви коригуєте. Правильна форма брів для круглого особи здатна сильно його змінити, візуально витягнути, зробити більш струнким.

Круглий тип особи характеризується наступними особливостями:

  • Майже рівну відстань від центру особи до будь-якої точки його контуру.
  • Плавні, м'які лінії.
  • Найширша частина проходить по лінії нижнього краю очей і середини лоба.
  • Підборіддя і вилиці слабко виділені.
  • Низький лоб.

Низький лоб

Важливо! Часто повні дівчата помилково вважають форму особи круглої, ефект створюється за допомогою пухких щік. Щоб не промахнутися в визначенні типу рекомендуємо робити розрахунки.

Всі типи особи поміщаються в рамки певних пропорцій. В даному випадку співвідношення повинно бути наступним:

  1. Виміряйте довжину особи від лінії росту волосся до крайньої точки підборіддя, розділіть число на 3.
  2. Виміряйте довжину від основи носа до кінчика підборіддя. Це друга цифра.
  3. Друге число повинно вийти менше першого.

Друге число повинно вийти менше першого

Тепер, коли ви точно все розрахували і знаєте, що ви ставитеся до круглолицим дівчатам, варто поговорити про те, яка форма брів підходить для круглого особи.

походять форми

Коду ми говоримо про бровах для круглого особи, то в першу чергу повинні пам'ятати, що вони повинні візуально подовжувати його, і ні в якому разі не підкреслювати його кулястої. Щоб досягти цієї мети контури повинні бути зламаними з невеликим низхідним кінчиком. В цьому випадку ви переключаєте увагу дивиться на вертикалі.

Виходячи із загального правила, ви можете вибирати різні варіації форм. Більш прямі лінії зроблять особа серйозним, суворим. Такий варіант відмінно підходить для бізнес - вумен. У разі, коли ви хочете зробити міміку більш м'якою і доброю, створіть м'які вигини.

У разі, коли ви хочете зробити міміку більш м'якою і доброю, створіть м'які вигини

Ідеальні брови ми визначили. Тепер важливо сказати, що точно не підходить. Це округлі форми, вони роблять обличчя ще більш круглим і повним. В іншому можна вибрати кілька модних напрямів, як вони виглядають, ви можете побачити на фото.

В іншому можна вибрати кілька модних напрямів, як вони виглядають, ви можете побачити на фото

креативні форми

У разі, коли ми говоримо про відповідні контурах саме для круглого особи, варто відзначити, що в основі майже завжди буде одна і та ж форма. А ось її види можуть відрізнятися:

  • Крилаті брови. Їх лінії нагадують вигин крила птаха, форма гарна і витончена, відмінно витягує контур обличчя. Головне знати міру в вигині, інакше ви ризикуєте здати свій вигляд занадто трагічним.

Головне знати міру в вигині, інакше ви ризикуєте здати свій вигляд занадто трагічним

  • Півмісяць - більш специфічна і незвична форма. У неї немає кутів, і може здатися, що вона занадто округла для даного типажу, але якщо фахівець правильно підбере кут дуги, то результат вас здивує. Дану модель краще виконувати в салоні.

Дану модель краще виконувати в салоні

  • Сьогодні у голлівудських зірок з круглими особами все частіше можна побачити прямі брови. Це досить ризикований крок, адже найменша помилка в пропорціях лише розширить горизонталь особи. Подібне моделювання також краще виконуватися з професіоналом.

Подібне моделювання також краще виконуватися з професіоналом

  • Новий модний варіант - брови з почергової товщиною. Наприклад, підстава досить товсте, природне, а кінчик ледь помітний. Зверніть увагу, що такий хід не для всіх, зверніться до майстра, він підкаже вам варіанти, виходячи з форми очей, ширини щік і скул.

Зверніть увагу, що такий хід не для всіх, зверніться до майстра, він підкаже вам варіанти, виходячи з форми очей, ширини щік і скул

Як бачите, круглолицим дівчатам теж є з чого вибрати. Коли бажаний результат визначений, можна приступати до самого моделювання.

Поради, які допоможуть Вам правильно підібрати форму брів для Вашого типу обличчя:

принципи моделювання

правильна форма брів багато в чому залежить від правильності їх моделювання. В даному випадку не так важливо, до якого типу дівчат ви ставитеся, є основні етапи і «золоті» правила їх проведення.

  • Визначення меж. Кожна особа унікально, тому назвати в міліметрах початок і кінець зростання брів можна. Щоб визначити ідеальні для вас кордону, скористайтеся наступним методом. Прикладіть олівець до крила носа так, щоб він проходив через внутрішній куточок ока. Місце, де пряма перетинає надбрівну дугу - точка початку брови. Далі змістите олівець так, щоб діагональ проходила від крила носа до середини зіниці, це точка максимального зламу. У висновку проведіть пряму від носа до зовнішнього куточка ока. Діагональ проходить через кінець брови.
  • Приступаємо до корекції, тобто вищипування волосків, які виходять за рамки отриманого контуру.

Приступаємо до корекції, тобто вищипування волосків, які виходять за рамки отриманого контуру

Важливо! Товщина брови не повинна змінюватися до точки зламу, далі вона починає зменшуватися, роблячи хвостик тонким.

  • На наступному етапі брови фарбуються і укладаються. Ці процедури не завжди необхідні. Що ж стосується укладання, то ви можете вибрати біомоделірованіе або щоденний макіяж.

Що ж стосується укладання, то ви можете вибрати біомоделірованіе або щоденний макіяж

З усіх перерахованих етапів моделювання, найоб'ємнішим і, мабуть, відповідальним є корекція. Тому розглянемо докладніше її техніку.

Це потрібно знати: що таке моделювання брів і як правильно її робити

Правила корекції

Корекція брів - невід'ємна частина догляду за собою. Незважаючи на те, що сучасні тенденції диктують пишні природні брови, їх акуратність потрібно підтримувати, а для цього просто необхідно стежити за ростом і формою волосків.

Всі, хто хоч раз в житті вищипую брови, знає, що способів цієї процедури є декілька. Можна скористатися ниткою, воском, лазерним пристроєм місце або іншими професійними процедурами. Але найпоширенішою залишається техніка з використанням пінцета. Саме її ми і будемо брати за основу, хоча більшу кількість правил относимо і до решти методикам.

  1. Очистіть шкіру обличчя.
  2. Бажано нанести на зону росту брів дезінфікуючі засіб, це допоможе уникнути потрапляння інфекції при появі мікрорани.
  3. Причешіть брови так, щоб всі волоски дивилися в одну сторону.
  4. Визначте кордону.
  5. Почніть почергове висмикування волосків, бажано коригувати брови одночасно, щоб домогтися більшої симетричності.
  6. Щоб вищипування проходило легше, натягуйте шкіру.
  7. Після корекції можна нанести на шкіру заспокійливий крем або компрес, прикласти лід.

Порада! Вищипування пінцетом - хвороблива процедура, щоб трохи зменшити дискомфорт, перед процедурою намажте шкіру дитячим кремом, дайте йому вбратися.

Читайте більш докладніше про те, як правильно виконувати корекцію брів .

Довести контур до ідеалу вам допоможе олівець для брів. Також не варто забувати про професійні процедурах. Зараз салони пропонують перманентний макіяж , Біотатуаж брів, який використовує натуральні барвники, біомоделірованіе, фарбування. Для підтримання образу в домашніх умовах використовуються косметичні засоби: тіні і гелі для брів, олівці, пудра, що моделюють і відтінків гелі.

Для підтримання образу в домашніх умовах використовуються косметичні засоби: тіні і гелі для брів, олівці, пудра, що моделюють і відтінків гелі

Цікаво! На сьогоднішній день багато майстрів пропонують пройти короткий курс по архітектурі брів. За кілька занять вас навчать правильно підбирати і колір форму, якісно проводити корекцію. Такий навик допоможе не тільки в створенні образу.

Такий навик допоможе не тільки в створенні образу

Тепер ви знаєте, які брови йдуть до круглого особі. Не робіть поширених помилок, створюйте лінії з розумом, тоді від вас буде складно відірвати погляд. Також пам'ятайте, що з метою економії власних сил і часу ви завжди можете звернутися за допомогою до майстра. Процедура корекції брів недорога, зате підтримувати вже оформлену форму набагато легше, ніж створювати її.

Дивіться також: Як правильно вибрати форму брів для свого обличчя і розміру очей (відео)

Читайте також:

Який саме?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com