рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови будиночком (35 фото): відео-інструкція як зробити своїми руками, як вищипнути дуже густі волоски в домашніх умовах, у чоловіків, ціна, фото

  1. Форма особи і брів
  2. Операція «Брови»
  3. Класичний метод корекції
  4. важливі поради
  5. висновок

Мінлива мода змінює один тренд на інший, не так давно на місце брів-ниточок прийшли натуральні широкі брови, які дозволяють практично не використовувати корекцію. Але є те, що завжди буде в тренді - брови «будиночком». Про те, чому форма зберігає свою популярність, кому підходить, а також про те, як вищипнути брови будиночком в домашніх умовах, ми будемо розповідати далі. Мінлива мода змінює один тренд на інший, не так давно на місце брів-ниточок прийшли натуральні широкі брови, які дозволяють практично не використовувати корекцію

Бровки в формі будиночка відносяться до категорії універсальних, і найбільш популярних

Почнемо, мабуть, з популярності. Свою народну любов бровки в формі будиночка заслужили завдяки своїй універсальності, невелике коректування висоти і кута вигину робить їх придатними практично для будь-якої форми обличчя.

Форма особи і брів

Перед тим як зробити брови будиночком в домашніх умовах, давайте розберемося, що і як вони допоможуть вам скорегувати в формі особи:

  1. Бровки з гострим куточком - краще рішення для візуальної корекції особи круглої форми. Однак важливо враховувати, що зайва тонкість дає протилежний ефект, надаючи йому ще кругліше, а надмірно широкі брови наділяють особа якоїсь жорсткістю і навіть грубістю. Тому вам доведеться шукати золоту середину.
  2. Якщо у вас обличчя квадратної або прямокутної форми, бровки повинні мати досить м'яку форму. В іншому випадку велика ймовірність, що на перший план вийдуть жорсткі і важкі лінії нижньої щелепи.

Форма брів будиночком, на жаль, підходить не всім, можливо, вам варто зробити вибір на користь більш м'яких обрисів

  1. Стриманий «будиночок» - для власниць витягнутого трикутного особи і особи в формі сердечка. При достатній кількості гострих кутів брови з яскраво вираженим вигином будуть недоречними, тому зупиніть свій вибір на стриманому варіанті «врозліт».
  2. Якщо ви належите до числа тих, кого матінка-природа наділила овальним обличчям, приймайте привітання! Ви можете собі дозволити будь-яку форму від гострого кінематографічного «будиночка» в стилі 60-х до м'якого вигину без яскраво вираженого кута.

Порада!
Перед тим як зробити форму брів будиночком, зверніть увагу на вихідний «матеріал».
Якщо у вас практично рівні брови , Ця ідея може виявитися для вас провальною, а результат плачевним.
Але не поспішайте засмучуватися, і для вас обов'язково знайдеться відповідна форма, яка робить обличчя жіночним і гармонійним.

Ще одне невелике застереження - надмірно графічні брови доречні тільки на сторінках глянцевих журналів і в кіно. У реальному житті вони роблять обличчя своєї власниці награним, ніби дама знаходиться в постійному здивуванні.

Брови у чоловіків так само вимагають корекції, давно канули ті часи, коли принципом краси була прислів'я «Чоловік повинен бути трохи красивішим за мавпу»

Операція «Брови»

Перед тим як ми підійдемо впритул до процедури, підготуйте необхідний інструмент:

  • дзеркало (бажано з ефектом збільшення);
  • пінцет;
  • пом'якшувальний крем;
  • олівець;
  • антисептичний засіб.

Зверніть увагу!
Виконувати корекцію брів рекомендується при природному денному світлі.
Це стане запорукою того, що ви не пропустите жодної волосинки.

Це стане запорукою того, що ви не пропустите жодної волосинки

На фото - правильне розташування контрольних ліній для визначення кордонів

Класичний метод корекції

Етап Інструкція та рекомендації Підготовчий Підготовка до вищипування починається з правильного і ретельного розрахунку.

Так-так, вам трохи доведеться згадати основи геометрії:

  1. Косметичний олівець прикладіть до крила носа так, щоб він пройшов через зовнішній куточок ока, відзначте точку, де він перетнеться з бровою - вона буде вашою зовнішньою межею.
  2. Повторно прикладіть олівець так, щоб він прямував угору і проходив через внутрішній куточок. Так ви зможете визначити внутрішню кордон у перенісся.
  3. Отже, нам залишається визначити лише найвищу точку, для цього олівець розташовують так, щоб діагональна лінія проходила через край зіниці.

Ось ціна помилки у визначенні найвищої точки брови

Основний

  1. Перед тим як ви озбройтеся пінцетом, рекомендуємо розпарити шкіру, це може бути ароматна трав'яна ванночка або теплий рушник.
  2. За допомогою світлого олівця зробіть «замальовку» майбутньої форми. Це допоможе вам не помилитися і зберегти симетрію.

Зверніть увагу на те, що видаленню підлягають тільки волоски, розташовані в нижній частині брови.

Завершальний На завершальному етапі обробіть шкіру антисептиком і нанесіть заспокійливий гель або крем. Завершальний На завершальному етапі обробіть шкіру антисептиком і нанесіть заспокійливий гель або крем

Якщо вам складно створити форму своїми руками, скористайтеся трафаретами

важливі поради

Тепер ви знаєте, як правильно вищипнути брови будиночком, а значить, настав час розкрити вам невеликі секрети візажистів:

  1. Якщо ви не можете визначити, чи доречна буде на вашому обличчі така форма брів, «приміряйте» їх. Для цього на всю поверхню брови нанесіть тональний крем і акуратно намалюйте бажану форму. Перед тим як намалювати брови будиночком олівцем, ретельно заточите його або скористайтеся допомогою матових тіней і скошеної кисті. Останній спосіб примітний тим, що ви можете підібрати не тільки форму, а й колір.
  2. Пам'ятайте, що брови-нитки пішли з моди, поступившись місцем природності.
  3. З особливою обережністю поставтеся до питання вибору відтінку при фарбуванні брів, він повинен бути на 2-3 тони темніше кольору волосся .
  4. Пам'ятайте про своєчасної корекції, навіть один волосок, що виріс не на своєму місці, здатний зіпсувати зовнішній вигляд і звести нанівець всі ваші старання по створенню «будиночка».
  5. Відросло волосся - неслухняні, і норовливі, бажання їх замаскувати тональним кремом не дасть результату і лише ще сильніше виділить «проблему».

MEMEME ARCH ANGEL гель для брів / крем-хайлайтер (ціна - від 870 руб.)

  1. Обов'язково поповните свою косметичку хайлайтер, який при нанесенні під брову робить її більш вираженою, а погляд відкритим.

висновок

Дуже густі брови будиночком, безсумнівно, є трендом цього сезону, однак важливо пам'ятати, що не всі, що модно буде доречно. Можливо, вам слід зробити вибір на користь класичного вигину і плавного переходу, що робить обличчя м'яким і жіночним. Трохи докладніше про всі тонкощі - в відео в цій статті, а в коментарях ми відповімо на хвилюючі вас питання - задавайте!


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com