рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які брови зараз в моді, підбираємо ідеальну форму

  1. Брови - акцент, який може змінити все
  2. Які брови зараз в моді?
  3. плавний вигин
  4. природна густота
  5. природний колір

Ви можете їх вискубувати або не підлягати корекції взагалі, фарбувати або залишати природний колір, але модні брови - це безсмертний тренд. І коли хтось каже, що на брови мода ніколи особливо не звертала уваги до останніх 5-ти років - не вірте. Погляньте на еволюцію форм і стилів за останні 100 років: вони мінялися кожні 10-15 років і в кожну наступну епоху були свої тренди. Так, в 20-х роках ХХ століття спостерігалася масова мода на брови-ниточки. У 40-е жінку стали більше сприймати як берегиню домашнього вогнища, а значить в її образі переважала природність - брови стали помітно ширше. А значить є певний зв'язок між модою і поглядами суспільства.

Про які ж бровах мріють сучасні модниці? Чому Кара Делевінь стала головною асоціацією з модними бровами? Яка форма брів зараз в моді і надовго вона затримається? Давайте дізнаємося.

Брови - акцент, який може змінити все

Спробуйте взяти листи бежевій паперу і намалювати кілька варіантів форми брів, а потім прикладайте ці смуги по черзі до відповідної ділянки особи Спробуйте взяти листи бежевій паперу і намалювати кілька варіантів форми брів, а потім прикладайте ці смуги по черзі до відповідної ділянки особи. Ви помітите, як вираз і образ можуть змінитися від однієї такої маленької робили. Навіть більше того: за рахунок відповідної форми брів можна запустити машину часу і виглядати молодше або змінити образ від романтичної німфи до фатальної жінки.

Тому мода на брови була завжди. Красуні всіх типажів і вікових груп прагнули бути в гармонії з собою, привертати увагу і отримувати тонни компліментів. І сьогодні не перестають змінюватися тренди на модні форми брів. Здається, ми побачили все, проте в новому сезоні будуть нові правила.

Які брови зараз в моді?

В першу чергу - красиві і відповідні зовнішності. Якщо вам підходять дугоподібні брови - не міняйте свою ідеальну форму в данину трендам; якщо вам до лиця брови скаус як у Меган Фокс - це чудово, продовжуйте; якщо ж вас прикрашають брови будиночком - нехай так і буде. Але глобально стилісти і візажисти говорять про наростаючу популярності прямих і горизонтальних форм.

Хто не знає про бровах відомої топ-моделі Кари Делевінь Хто не знає про бровах відомої топ-моделі Кари Делевінь? Вони - еталон для багатьох, предмет заздрості, а іноді і критики в її сторону. Широкі, густі і природні - вони позначають головну моду на брови останні кілька років. За словами моделі, вона ніколи не звертала увагу на цю деталь свого обличчя. Бути може тому її брови настільки природні і популярні?

Перше і саме відмітна нововведення в моді на брови в 2018-му році - абсолютна природність без вигину. На думку стилістів, у цього тренда є логічне і справедливе обгрунтування: поки дівчина не захопилася вищипуванням і корекцією брів, її природна форма не має сильних надлому. Виходить, що максимально рівні, середньої густини, при цьому акуратно відкориговані - саме такими задумала брови сама природа.

Отже, ось головні тенденції в модних формах брів:

плавний вигин

Основний лейтмотив модних брів - згладжування кутів. Якщо раніше найбільш трендовими були брови зі зламом, висхідні або вигнуті, то зараз ми поступово переходимо до горизонтальних і плавних ліній. Але не думайте, що такі модні брови (фото) заперечують використання пінцета або інші види корекції.

Ще йде тренд на стирання виразних кордонів. Оформляти брови олівцем, помадою, тінями і підкреслювати їх консилером - пройдений етап. Зараз в моді більш плавний перехід, так званий ефект «димки».

природна густота

Спочатку ви їх вискубували, а потім ретельно доглядали, щоб відросло хоч кілька нових волосків. Знайоме? Нарешті можна не турбується про густоті. Модні брови - це ті, які дані вам природою. Хоча не кожна дівчина може похвалитися достатньою природного густотою, тому під цим трендом швидше мають на увазі акуратні і помірні брови. Для додання їм форми майстри можуть запропонувати мікроблендінг, нарощування, фарбування або інші форми корекції. Погодьтеся, набагато важливіше, щоб ваші брови виглядали натуральними, а не можливість похвалитися своєю натуральністю, якщо у вас є тільки ниточки з 20-х років минулого століття.

природний колір

Немає нічого кращого природного відтінку брів, який гармонує з вашими волоссям і цветотипом. Так в один голос твердять модні стилісти і візажисти. Але зверніть увагу! Природний колір брів не завжди збігається з вашим природним. Буває, що у дівчини від природи темне волосся, але занадто темні брови, або навпаки. В такому випадку фарбування можна і потрібно робити. Головне - дотримуватися балансу в яскравості і насиченості відтінку.

Модна форма брів - це не раз і назавжди. Час від часу тенденції змінюються, а на сторінках модних журналів з'являються зовсім оригінальні варіанти у вигляді хвилі або пера птиці. Але завдання будь-якої дівчини - відшукати свою ідеальну форму, яка зробить образ закінченим і привабливим. Зробите ви це самі або зверніться в салон - залежить лише від вас. Але наші майстри завжди готові вам допомогти!

Про які ж бровах мріють сучасні модниці?
Чому Кара Делевінь стала головною асоціацією з модними бровами?
Яка форма брів зараз в моді і надовго вона затримається?
Які брови зараз в моді?
Хто не знає про бровах відомої топ-моделі Кари Делевінь?
Бути може тому її брови настільки природні і популярні?
Знайоме?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com