рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити правильну форму брів красиво і рівно в домашніх умовах?

  1. щоденний догляд Як правильно доглядати за бровами? Є кілька принципів, дотримання яких призведе...
  2. Оформлення бровние дуг
  3. типи брів
  4. процедура корекції
  5. Як не допустити роздратування
  6. метод шугаринга

щоденний догляд

Як правильно доглядати за бровами? Є кілька принципів, дотримання яких призведе до результату. Головне полягає в тому, що догляд повинен здійснюватися на регулярній основі. Не важливо, де відбувається оформлення - в домашніх умовах або у майстри з салону. Правила, які дотримуються, щоб дуги були доглянуті і правільнойго обриси:

  1. Щоденне розчісування. У кожної жінки повинна бути щіточка, яка пригладжує волоски і робить форму правильної. Роблять перед нанесенням макіяжу на очі.
  2. Обов'язково вискубувати зайві волоски. Необхідна регулярна корекція. Якщо з'являється зайвий волосок, його видаляють.
  3. Стежити за кольором. Якщо волоски рідкісні або не збігаються по відтінку з волоссям, наприклад після кардинальної зміни кольору (від процедури фарбування), необхідно відразу підганяти брови до тону волосся. Яким засобом це буде зроблено - олівцем, фарбою або пудрою - вирішувати самій жінці.
  4. Правильно вибирати колір. У брюнеток відтінок дуг повинен відрізнятися від волосся на 3 тони і бути світліше. У блондинок, навпаки, на 3 тони темніше волосся.
  5. Форма правильна. Тут не потрібно дивитися на те, що зараз в моді, а підбирати лінії виключно по обличчю.

Тут не потрібно дивитися на те, що зараз в моді, а підбирати лінії виключно по обличчю

створення форми

Як зробити правильну? Який контур, таке буде і вираз обличчя. Якщо не вірите, візьміть дзеркало і прикрийте брови чимось, подумайте про те, що їх немає. У дзеркалі ви побачите людину абсолютно без міміки. Намалюйте на аркуші паперу різні дуги, виріжте їх, прикладайте до обличчя. Не можна вискубувати брови, а потім малювати нові: легше коригувати наявні, ніж малювати.

необхідні:

  1. Спеціальний пінцет. Інструмент набувають в магазині косметики. Стежать за його чистотою, перед використанням краще протерти інструмент спиртом.
  2. Дезінфікуюча рідина. Необхідна для обробки шкіри, підійде перекис водню або спирт. Обов'язково потрібно дезінфікувати, так як волоски ростуть глибоко і після видалення залишається ранка, яка може спровокувати запальний процес.
  3. Олівець допоможе створити правильні брови. Перед вищипуванням беруть будь-який олівець, малюють їм правильні контури, роблять корекцію по лініях. Спосіб наб'є руку, буде легше коригувати вигин.
  4. Використання пензлика. Це необхідний атрибут, якщо ви користуєтеся олівцем для фарбування брів. Пензлем розтушовують намальовані лінії, вид брови буде природним.
  5. Щіточка. Вона просто необхідна для розчісування і створення чітких ліній.
  6. Маленькі ножиці. Буває, що волоски на розміру, ніж необхідно. Ось тоді врятують ситуацію ножиці з прямими лезами, цим вони відрізняються від манікюрних.
  7. Фарба. Використання позбавить від щоденного підфарбовування олівцем і заощадить час. Можна застосовувати натуральну хну.

Не варто проводити такий експеримент, як сбривание волосся.

Оформлення бровние дуг

Як красиво зробити оформлення? Для початку потрібно пройти тест і знайти. Знадобляться олівці різних кольорів, лінійка, велике фото особи. Потрібно буде провести 3 лінії, щоб зрозуміти, де початок, середина і кінець дуги. Контури ведуть від крила носа вгору, минаючи очей, першу через внутрішній кут - початок брови, другу по зіниці - це середина, останню - через зовнішній кут ока (це закінчення). Дотримуйтеся цієї схеми для корекції.

Ось тепер можна починати коригувати, щоб вийти на такий бажаний результат, як правильні брови. Які обриси підійдуть конкретно вам, залежить від багатьох параметрів. Необхідно дотримуватися наступних правил:

  1. Якщо особа вузьке, його можна візуально розширити, зробивши дуги середньої густини і прямі.
  2. Щоб обличчя виглядало вже, дуги роблять округлими, без чітких вигинів. Інакше вираз буде трагічним або сильно здивованим.
  3. При глибоко посаджених очах виправить ситуацію зближення брів. Звичайно, не потрібно їх з'єднувати на переніссі.
  4. Якщо відстань між очима невелике, то візуально збільшити його допоможе подовження відрізка між дугами.

Як зробити брови, підкаже овал обличчя. Діють правила:

  1. Для круглої форми обличчя - класичні брови з невеликим зламом. Розташування останніх повинно бути невисоко від очей і без наближення до них. Потрібно уникати круглих обрисів.
  2. Овальне вважається ідеальним, але є дівчата, які хочуть трохи витягнути овал. Роблять злам лінії злегка плавним. Якщо овал вузькуватий, то його округлять брови середньої товщини. Якщо є великий підборіддя, а інші пропорції в нормі, потрібно домалювати краю дуг олівцем.
  3. При трикутному особі вигин брів повинен бути рівномірним і середньої довжини. Якщо зробити дуги протяженнее, то порушиться пропорційність.
  4. Квадратну форму прикрасять дуги довші з високим вигином. Головне - це м'які і витончені лінії.

типи брів

Існує кілька форм брів:

  1. Дугоподібна. Правильна, створюється на будь-яку особу. Зробити легко, старань не потрібно, погляд стає більш відкритим. Округлює особа квадратного типу.
  2. Пряма. Горизонтальне обрис з незначним зламом по центру, краю, зовнішні і внутрішні, чітко на одному рівні. Робити варто, щоб надати серйозний вираз. Не треба малювати брови сильно густими, інакше погляд буде надто суворий, навіть злий. З квадратної формою можна робити лінію, але кінчик плавно заокруглені.
  3. Висхідна форма. Створюючи її, потрібно зовнішній край підняти, зробити його трохи вище внутрішнього. Злам повинен вийти витонченим і чимось нагадувати крила чайки в польоті. Особа виглядає природно, виразно, з крапелькою пустощів. Вибирають жінки з овальним типом обличчя, подовженим або прямокутним.
  4. Трикутна форма. У народі її називають "бровки будиночком", так як по центру йде різкий злам. Підходить мало кому, але часто вибирається жінками. Різким злам робити не варто, інакше буде постійно здивований вигляд. Вибирають жінки з округлим обличчям.
  5. Спадаюча форма. Зовнішня частина набагато нижче внутрішньої. Роблять акуратно, з дотриманням пропорцій, інакше не уникнути сумного виразу. У старшому віці обриси кардинально змінюють, інакше вигляд буде як у заїждженої коня.

У старшому віці обриси кардинально змінюють, інакше вигляд буде як у заїждженої коня

процедура корекції

Проводять процедуру у вечірній час або вдень, але якщо не потрібно йти у найближчий час. Шкіра вік дуже чутлива, і вищипування може привести до подразнення, невеликого запального процесу.

Не варто забувати про чистоту шкіри, обов'язково помийте обличчя або приберіть макіяж спеціальними засобами. Видалення волосся повинне бути в напрямку зростання, так як може початися неправильне розростання, брови будуть кошлатими.

Не забудьте придбати збільшувальне дзеркало і трафарети для красивого оформлення, щоб вийшли правильні брови. Якщо немає шаблону, то починати процедуру потрібно з першої точки - це лінія перетину ніздрі і брови.

Якщо потрібно зробити дугообразнуие обриси, видалення волосся необхідно тільки на зовнішніх ділянках (їх розташування далі від носа), а область, яка ближче, чи не щипають. Тоді густота брови не буде плавною, ближче до носа вийде важкою. Це поширена помилка. Часто не вдається отримати ефект відкритих очей.

Намагайтеся захоплювати по одній волосині, а не пучками, інакше ризикуєте отримати брову з порожніми дірками посередині.

Доведеться додатково коригувати, що може привести до більш тонким брів, ніж хотілося спочатку.

Які протипоказання для:

  1. Больовий поріг знижений.
  2. Гострий герпес.
  3. Присутній цукровий діабет.
  4. Є захворювання, пов'язані з онкологією.
  5. Вагітність або годування груддю.

Як не допустити роздратування

Після проведення депіляції не потрібно чесати пошкоджену шкіру або розтирати рушником. Обов'язково протріть шкіру кубиком льоду, ця процедура звузить пори і не дасть інфекції потрапити всередину. Продезінфікуйте перекисом водню або хлоргексидином. На якийсь час відмовтеся від засобів, в складі яких присутній тальк: він може викликати роздратування.

Після вищипування обов'язково змастіть шкіру зволожуючим кремом, це хороша профілактика роздратування.

Якщо присутні пошкодження незначного характеру, допоможе масло чайного дерева, розведене навпіл з рослинним. Дана суміш повинна повністю вбратися в шкіру. Якщо в будинку є алое, то використовуйте його, воно є прекрасним помічником в усуненні проблеми. Потрібно добре вимити лист і розрізати навпіл уздовж, прикласти до ушкодженого місця.

Можна заварити чай з лікувальних трав (ромашка, череда, чистотіл), змочити ватку і прикласти до запалення, при цьому найкраще добу не користуватися косметикою для повік і брів.

метод шугаринга

Звичайно, вищипування пінцетом є найпоширенішим способом оформлення умовах. Але є ще один метод - використовувати віск. Для того щоб їм ефективно скористатися, потрібна попередня підготовка і досвід, так як можна видалити занадто багато волосся.

Шугарінг - кращий варіант, щоб зробити брови красивими. Його краще використовувати не для корекції, а для видалення сильно розрослися брів. Він швидко і надовго позбавить від волосків.

Доглядайте за собою, точно знайте, як правильно стежити за бровами, корегуйте їх форму. Охайний зовнішній вигляд - це гарний настрій!

Оденний догляд Як правильно доглядати за бровами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com