рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити прямі брови: корекція вигнутих брів

  1. Як зробити пряму форму брів?
  2. Робимо прямі брови:
  3. Як зробити прямі брови фото
  4. Як зробити прямі брови з вигнутих
  5. Як зробити прямі брови, якщо вони будиночком?

Зміст статті

Популярність прямих, середньої товщини брів все більше набирає обертів. Це пов'язано з новою модою - всесвітнім прагненням до природності.

Законодавцем моди на прямі брови по праву вважаються кореянки. У них брови не здатні на вигнуті лінії, так розпорядилася природа. Тому замість того, щоб йти на різні косметичні хитрощі, вони ввели моду на прямі, природні брови.

Не секрет, що прямі брови додають їх власницям дитячості, наївності. Багато хто навіть вважають, що моложавий вид досягається саме через таку форми брів.

Хоча ці брови і можна назвати універсальними, підійдуть вони все-таки не всім.

Найбільше вони підійдуть власницям:

Але і жінкам з трикутним, прямокутним типами варто придивитися до прямих брів. адже форма підбирається в індивідуальному порядку , Незважаючи на загальноприйняту думку. Але слід пам'ятати, що всі прямі лінії обтяжують риси обличчя, тому не варто безоглядно змінювати форму брів, щоб згодом не шкодувати про скоєне. Зате такі брови напевно підійдуть власницям дрібних рис обличчя, вони підкреслять очі і зроблять виразніше погляд.

Зате такі брови напевно підійдуть власницям дрібних рис обличчя, вони підкреслять очі і зроблять виразніше погляд

Як зробити пряму форму брів?

Перш ніж приступити безпосередньо до зміни форми, придивіться до густоті своїх брів . Чи достатньо її для формування прямих, середньої ширини брів?

Якщо недостатньо, то варто якийсь час почекати з вищипуванням і відростити свої натуральні брови. Багатьох приводить в жах цю раду. Звичайно, не всім хочеться ходити з недоглянутими бровами, зате нагорода не змусить себе чекати.

Додання брів потрібної форми - заняття копітке, що вимагає певних зусиль. Один неправильно вищипаний волосок - і все, образ зіпсований. Тому якщо ви не впевнені в своїх силах, має сенс звернутися за допомогою до досвідченого візажиста. Ну або скористатися трафаретами для брів , Які можна як купити в магазині, так і зробити самостійно.

Робимо прямі брови:

  1. Насамперед корекцію брів необхідно проводити на чистому обличчі, без слідів косметики.
  2. Протерти область брів спиртом або саліцилової кислотою, щоб уникнути запалення в разі появи ранок.
  3. Взяти сірий або білий олівець. Промальовувати потрібну форму брів. Якщо промальовування викликає утруднення, варто скористатися спеціальним трафаретом.
  4. Вищипнути все волоски, що виходять за область ліній.
  5. Намагатися робити брови прямої форми так, щоб вони були симетричні одна одній. Для цього вискубувати можна по кілька волосинок з різних сторін.
  6. Необов'язково прямі брови не повинні мати вигину. Просто вигин у такої форми брів плавний, без різких ліній.
  7. Для завершення образу рекомендується скористатися олівцем або тінями для брів.
  8. Як мінімум раз на місяць треба робити корекцію прямих брів. Тоді вони не втратять свою форму.

Як зробити прямі брови фото

Не обов'язково для того, щоб спробувати приміряти на себе образ дами з прямими бровами, треба міняти їх форму. Спочатку буде досить просто за допомогою декоративної косметики промальовувати деталі. «Як намалювати прямі брови?» - запитаєте ви.

Найлегше буде скористатися трафаретом або спочатку світлим олівцем окреслити межі, а вже потім закріпити пряму форму брів за потрібне відтінком.

Найлегше буде скористатися трафаретом або спочатку світлим олівцем окреслити межі, а вже потім закріпити пряму форму брів за потрібне відтінком

Як зробити прямі брови з вигнутих

Вигнуті брови називають - брови будиночком . Гарний вигин брів, який також підходить більшості. Але жінки - істоти мінливі, і пристрасть до всього нового призводить до зміни способу.

Як зробити прямі брови, якщо вони будиночком?

Єдиний природний варіант перетворення вигнутих брів в прямі - це тривалий (як мінімум 2 місяці) відрощування брів. Звичайно, такі брови будуть виглядати недоглянутими і псувати зовнішній вигляд, але іншого способу поки не придумали. Але якщо брови будиночком від природи мають сильний вигин - навряд чи вам вдасться перетворити їх прямі.

для прискорення зростання брів можна скористатися спеціальним маслом. Хорошими відгуками користуються реп'яхову і касторове масло. Мазати область брів маслом слід перед сном.

Прямі брови можна зробити і штучним способом. За допомогою декоративної косметики: олівця, тіней для брів. Або скористатися перманентним макіяжем.

так званим татуажем брів . Але перш ніж застосовувати такі кардинальні заходи, подумайте добре. Використання татуажу має значний список протипоказань та складний післяопераційний період. Крім цього, він візуально додає вік його власниці.

Прямими показаннями до татуажу є:

  • свої брови занадто рідкісні, погано ростуть або сильно випадають;
  • людина перенесла опік обличчя.

Які брови підійдуть саме вашому обличчю - сказати важко. Треба пробувати змінювати форму, експериментувати. Але якщо ви знайдете саме «свої» брови, то головне завдання створення вдалого образу буде вже виконана.

Відео про корекцію форми брів

Як зробити пряму форму брів?
Як зробити пряму форму брів?
Чи достатньо її для формування прямих, середньої ширини брів?
«Як намалювати прямі брови?
Як зробити прямі брови, якщо вони будиночком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com