рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити красиві і ідеальні брови в домашніх умовах (фото)

  1. На що орієнтуватися при виборі форми брів?
  2. Поширені форми брів
  3. Вибір вигину залежно від форми особи
  4. Три головних точки для успішної корекції
  5. Підготовчі роботи
  6. Корекція брів

Пронизливий і відкритий погляд залежить не тільки від природних даних, його можна створити самостійно, якщо вибрати відповідний вигин брів. За один раз цього не домогтися, щоб зрозуміти, як зробити гарні і ідеальні брови, потрібно дізнатися деякі секрети і правильно скористатися ними.

На що орієнтуватися при виборі форми брів?

Незважаючи на те, що є кілька її видів, існують певні ознаки, які об'єднують їх і допомагають створити ідеальні бровние дуги:

  • Симетричність, відстань між бровами і очима має бути рівним.
  • Від точності корекції буде залежати сприйняття всього образу, тому потрібно намагатися не залишати вибиваються волосків.
  • Головне - підібрати вигин надбрівних дуг, який би підходив розрізу очей і форми обличчя.
  • Дотримуватися пропорції і красиво оформити початок і кінець дуги.
  • Фарбування повинно бути на два тони темніше натурального кольору.
  • Оптимальний вибір густоти волосків: вони не повинні виглядати дуже густими, але і зібрані в тонку лінію будуть виглядати безглуздо.
  • Гладкість надбрівних дуг, кожен волосок в них лежить на своєму місці.

Сьогодні модними вважаються чітко окреслені надбрівні дуги, такого ефекту допоможе домогтися нанесення косметики, але перед її застосуванням потрібно визначитися з вигином.

Поширені форми брів

Гарними в цьому році вважаються наступні їх варіанти:

  • Гострий трикутник. Перед зламом і після нього виходять дві рівні лінії. В ідеалі вони виглядають як дах від будиночка. Добре підходять для тих, у кого зовнішні куточки очей опущені.
  • округла форма . У ній відсутня вигин, надбрівні дуги виконані як пологий півколо. Вона може застосовуватися для згладжування форми особи, перетворюючи його в більш миловиде.
  • Рівні дуги. Вони візуально роблять вузьке і довге обличчя коротше.
  • Арка. Більш м'яка варіація трикутника, вона користується великим попитом, ніж всі інші форми, так як визнана класичною.
  • Буква «S» - вдома її виконати складно, без допомоги професіонала не обійтися.

Буква «S» - вдома її виконати складно, без допомоги професіонала не обійтися

Щоб створити одну з обраних форм слід заздалегідь намалювати її на обличчі косметичним олівцем, а потім сформувати потрібний вигин акуратним вищипуванням зайвих волосків.

Більш докладніше, про те як вибрати ідеальну форму брів читайте в цій статті .

Вибір вигину залежно від форми особи

Будь-овал по-своєму унікальний, тільки ось брови однієї форми можуть виглядати на одній особі ідеально, а на іншому безглуздо. Щоб розібратися, як вибрати відповідний вигин дуг з урахуванням форми обличчя, можна вивчити додаються фото і рекомендації:

  • На круглій формі природно виглядають класичні надбрівні дуги з невеликим вигином. Решта варіантів для такого типажу не підходять, це, мабуть, найскладніший тип особи для вибору брів.
  • Дівчатам з вузьким овальним обличчям варто вибирати рівні брови середньої товщини. Овальна форма визнана ідеальною для візуального сприйняття, тому під неї можна підбирати практично будь-який вигин дуг.
  • Особа, звужене донизу - трикутного виду. буде мати гарний вигляд з рівномірно вигнутими бровами.
  • Квадратна форма сама по собі справляє тяжке враження, щоб згладити його потрібно оформляти брови з високим вигином, їх густота повинна бути середньої, інакше надмірно масивні варіанти додадуть висловом похмурості, а тонка лінія зробить вигляд їх господині сильно здивованим.
  • Форма особи у вигляді сердечка передбачає застосування брів із закругленою верхньою їхньою точкою, такий вигин пом'якшить верхню частину овалу.

Форма особи у вигляді сердечка передбачає застосування брів із закругленою верхньою їхньою точкою, такий вигин пом'якшить верхню частину овалу

Самій собі, та ще й в перший раз виконувати таку процедуру складно, але в магазинах для цього випадку можна придбати трафарети, які потрібно прикласти до надбрівних дуг і обвести олівцем. Вони допоможуть приміряти на себе різну форму дуг і підібрати підходящу без численних хворобливих вищипування волосків.

Поради, які допоможуть Вам створити ідеальну форму брів самостійно:

Три головних точки для успішної корекції

Випадково підібрати форму надбрівних дуг дуже складно, практично завжди такі задуми терплять фіаско і потім доводиться ходити деякий час з дивним виразом обличчя, поки не відросте нове волосся і не можна буде виконати нову корекцію. Схема для успішного проведення процедури включає в себе визначення потрібної довжини і висоти нових надбрівних дуг.

Модні стандарти в наші дні чітко обумовлюють, як повинні виглядати ідеальні брови, де їх краще починати, а в якому місці закінчувати. Існують три значущі точки, які допоможуть правильно оформити злам дуги:

  1. Щоб знайти першу точку потрібно прикласти до носа лінійку або невелику паличку і уважно розглянути, в якому місці вона перетинається з бровою, яка визначилася точку потрібно замалювати олівцем. Це початок надбрівної дуги, все волоски, які будуть виходити за неї, потрібно вищипнути.
  2. Другий визначається точка закінчення вигину. Палички або лінійку прикласти до нижньої частини носа. Точка повинна вийти на перетині лінії, що йде від носа до зовнішнього куточка ока і волосками на бровах. Її тут же потрібно відзначити олівцем. У цьому місці потрібно вищипнути все непотрібні волоски, брову в цьому місці закінчується.
  3. Третя точка знаходитися між двома розглянутими, за допомогою неї задається форма вигину. Щоб визначити її, потрібно дивитися у дзеркало і тримати голову рівно, а очі прямо. Лінія, для визначення точки, повинна перетинати зіницю і низ носа. У тому місці, де лінія перетинається з бровою, і знаходиться шукана точка, її також потрібно відзначити.

У тому місці, де лінія перетинається з бровою, і знаходиться шукана точка, її також потрібно відзначити

Підготовчі роботи

Перед тим як робити корекцію необхідно не тільки покроково вивчити всю процедуру, але і підготувати для неї необхідні інструменти:

  • Продезінфікувати пінцет або ножиці. Їх замочують у хлоргексидину або етиловому спирті.
  • Заточити косметичний олівець, але щоб у нього вийшов закруглений кінчик.

Слід привести в порядок обличчя:

  • Зняти з нього весь макіяж.

Зняти з нього весь макіяж

  • Протерти тоніком або лосьйоном для дезінфекції.
  • Розчесати бровки спеціальною щіточкою або пензликом від старої туші, попередньо вимивши її.
  • Намалювати передбачувану форму брів олівцем.

Намалювати передбачувану форму брів олівцем

Корекція брів

Покрокова інструкція по наданню потрібної форми:

  1. Видалити волоски, які виросли на переніссі. При цьому потрібно знати, яка відстань має бути між бровами. Треба якомога точніше витримати рівний проміжок між началами дуг.
  2. Усунути зайві волоски з нижньої частини брів, а якщо верхня їх частина сильно заросла, то можна обробити пінцетом і її.
  3. При вищипуванні волосків всі переходи повинні бути плавними
  4. Щоб правильно підрівняти бровки пінцетом потрібно натягувати шкіру повік по лінії зростання волосків, і при цьому вискубувати їх в тому ж напрямку. Такий прийом полегшить біль при проведенні цієї процедури.
  5. Після усунення зайвих волосків може вийти так, що деякі залишилися в вигині будуть вибиватися із загальної маси, тоді їх можна підкоригувати косметичними ножицями, щоб вони були однієї довжини з іншими.
  6. Завершальним етапом процедури буде усунення всіх вищипані волосків з обличчя і обробка шкіри навколо століття антисептичним кремом, краще, якщо в його складі буде присутній заспокійливий екстракт ромашки.

Завершальним етапом процедури буде усунення всіх вищипані волосків з обличчя і обробка шкіри навколо століття антисептичним кремом, краще, якщо в його складі буде присутній заспокійливий екстракт ромашки

Читайте також: як правильно робити корекцію брів - 3 ради з фото

Після такого поетапного виконання корекції брів можна на деякий час забути про них і насолоджуватися отриманим ефектом. Згодом знадобитися знову усувати зайві волоски, але кожна наступна процедура буде проходити менш болісно і швидше. Ті, хто хотів дізнатися всі подробиці, як зробити ідеальні брови і отримати гарний їх вигин, можуть отримати вичерпну відповідь в цій статті.

Дивіться також: Як правильно і красиво надати форму своїм бровам (відео)

Читайте також:

На що орієнтуватися при виборі форми брів?
На що орієнтуватися при виборі форми брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com