рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити брови ідеальними

Ідеальні контури брів - мрія кожної дівчини, яка прагне до створення гармонійного, привабливого образу. До того ж, брови правильної форми візуально "відкривають очі", роблять на них акцент.

Відповідно до класичної формули ідеальних брів, найбільш широка смужка волосків повинна бути з боку носа, описуючи красиву дугу зі зламом і стаючи все тонше у напрямку до скронь. Ще одне правило - не залежно від форми, кожна брова повинна починатися строго над внутрішнім краєм ока.

Способи корекції брів

Безумовно, універсального способу корекції брів годі й шукати. Кожен випадок унікальний, оскільки важливо враховувати природну густоту і форму брів, товщину і довжину волосків, форму обличчя і тип шкіри. Ми розглянемо основні методи, які допоможуть швидко досягти бажаних результатів - без великих витрат підкреслити красу особи.

Корекція за допомогою ниток і пінцета

Вищипування волосків - це класичний, простий метод формування брів. Бавовняна нитка скручується, її натягують і переміщають уздовж поверхні шкіри, таким чином висмикуючи волоски. Однак корекція ниткою або пінцетом вимагає відомого майстерності: невірний рух може порушити форму, і доведеться чекати, поки волоски відростуть.

Стрижка брів

Для цієї мети слід використовувати не ножиці, а спеціальний триммер. Для ідеальної довжини брів бажано вибрати насадку з частими зубчиками: вона піднімає волоски і зрізає кінці, які виступають за межі щіточки.

Використання олівця

Для початку форму брів потрібно окреслити за допомогою спеціального олівця, їм же можна замаскувати прогалини при вищипуванні. Краще вибрати олівець природного кольору, в тон брів або трохи світліше.

Корекція неакуратних брів

Навіть якщо форма брів здається ідеальною або близькою до того, чимале засмучення можуть принести непокірні волоски, які ніяк не вкладаються так, як вам хочеться. Зробити брови гладкими можна за допомогою спеціальних косметичних засобів: воску або гелю. Якщо їх немає, підійде звичайний лак для волосся, розпилений на щіточку для брів.

Ідеальні брови за типом обличчя

При формуванні брів найголовніше - враховувати форму обличчя. Саме через її особливостей ви не зможете собі дозволити деякі експерименти з бровами.

Горизонтальні брови, прямі від початку і до хвостика, сьогодні дуже популярні. Однак підходять вони далеко не всім, а в основному жінкам з овальним типом обличчя.

Підняті "здивовані" брови прикрасять кругле личко, візуально подовживши його.

При виборі ширини брів діє наступний принцип сполучуваності: якщо риси обличчя яскраві, великі - брови широкі, дрібні - вузькі. Відповідно, брови вищипуються біля основи, якщо очі глибоко посаджені, домальовують - при широко розставлених очах.

Якщо ви вперше коригуєте брови, заручитися радами або допомогою подруги. Згодом вам вдасться виробити власний стиль.

Тільки в нашому Instagram ви дізнаєтеся всі секрети Винника!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com