рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити брови густими

  1. Мода на густі брови з фото
  2. Як зробити брови густіше?
  3. Топ засобів для макіяжу густих брів
  4. Правила густих брів для дівчини
  5. Стійкий макіяж красивих густих брів
  6. Як відростити широкі густі брови?
  7. Що робити, щоб брови стали густіше?
  8. Косметичні засоби для росту густих брів
  9. Густі брови в домашніх умовах
  10. Компреси для брів на основі масел
  11. Густі брови в домашніх умовах: натуральні маски для росту брів
  12. Відео-поради: як зробити брови густіше в домашніх умовах?

Широкі і густі натуральні брови: секрети догляду, поради для зростання і рекомендації з макіяжу

Густі брови стали шалено популярним трендом в будь-якому модному візажі за досить короткий термін. Сьогодні дівчата з густими від природи бровами можуть тільки пишатися такою нагородою, а решта представниці прекрасної статі намагаються відростити вищипані раніше волоски.

Останнім часом саме станом та макіяжу брів приділяється значна увага візажистів. Якщо раніше візаж припускав підкреслення форми очей, то сьогодні перевага віддається натуральності та природності образу. Тому увагу візажистів переноситься на зону брів, яка не тільки відразу кидається в очі оточуючим, але і може змінити і скоригувати вашу зовнішність.

Відомі стилісти стверджують, що саме брови в цьому сезоні є візитною карткою макіяжу кожної дівчини. Навіть якщо ви вважаєте за краще не наносити косметику днем, то ваші брови повинні виглядати доглянуто, адже саме вони допомагають нам виразити всі наші емоції і почуття. А ось недоглянута зона брів може зіпсувати навіть найкрасивіший і акуратний макіяж очей.

Мода на густі брови з фото

Мода на густі брови з фото

Тренди на форму брів змінювалися протягом століть: да Вінчі зобразив Джоконду зовсім без брів, а автопортрети художниці Фріди можна розпізнати по густим і зрощеним волосках на переніссі. Кілька років брови було модно вискубувати по досить тонкої рівної лінії. Сьогодні ж на піку популярності виявилася супер-модель і актриса Кара Делевінь, густота і доглянутість брів якої зробила її відомою в усьому світі.

У Стародавньому Єгипті жінки голили брови і промальовували тонкі лінії чорною фарбою. Така ж мода спостерігалася в Японії і Китаї, де дівчата малювали рисочки і півмісяці вище лінії росту волосся. А ось в Стародавній Греції, Азії, Ассирії та Месопотамії чоловіки віддавали перевагу одружуватися тільки на дівчатах зі зрослими бровами, так що іншим доводилося їх підмальовувати на переніссі.

У зірок чорно-білого кіно 50-х років брови були витягнуті в ниточку, а в 90-е еталоном модних освітлених брів була Кейт Мосс. Сьогодні натуральність перемогла, а зірки подіумів і шоу-бізнесу показують нам красиві широкі брови з екранів. Як стверджують візажисти, вигин широких брів залежить від вашої індивідуальної форми очей і обличчя, а колір від відтінку волосся, тому актуальні світлі відтінки для блондинок (Аманда Сейфрід) і темні для брюнеток (Міла Куніс).

Як стверджують візажисти, вигин широких брів залежить від вашої індивідуальної форми очей і обличчя, а колір від відтінку волосся, тому актуальні світлі відтінки для блондинок (Аманда Сейфрід) і темні для брюнеток (Міла Куніс)

Як зробити брови густіше?

У 90-е все прагнули до ідеального стану волосся і зачіски як у Дженніфер Еністон. У 2000 еталоном жіночої краси стала Анджеліна Джолі і дівчата прагнули збільшити обсяг губ як у актриси. Сьогодні все мріють про густих бровах моделей Наталії Водянової або Кара Делевінь.

Топ засобів для макіяжу густих брів

Відомі візажисти склали негласний рейтинг найпопулярніших і якісних косметичних засобів, які дозволяють створити ідеальні брови:

Набір по догляду від Кларинс
Набір по догляду від Кларинс. Зручний футляр із дзеркальцем вміщує в себе три кольори тіней, що фіксує віск, блідо-перламутрові тіні, зручні щипці, щітку і аплікатор.

Набір для коригування від Том Форд Набір для коригування від Том Форд. Олівець і щіточка зі скошеним кінчиком дозволить наносити штрихи різної товщини, а гостра точилка на іншому кінці буде завжди під рукою, якщо олівець стане недостатньо гострим. Палітра розрахована на чотири основних натуральних відтінку.

Туш від Боббі Браун
Туш від Боббі Браун. Туш має приємну кремово-гелевою основою і легко наноситься за допомогою короткої кисті. Натуральних відтінків в палітрі чотири для підбору до кольору волосся.

Олівець від Бенефіт
Олівець від Бенефіт. Світлий м'який олівець кольору шампанського можна використовувати в якості хайлайтера або для повік.

Кисть від Лаура Мерсьє
Кисть від Лаура Мерсьє. Кисть зі скошеним синтетичним ворсом акуратно завдає будь-яких заходів і допоможе м'яко розтушувати їх.

Правила густих брів для дівчини

Існує кілька основних універсальних правил, які дозволять створити правильну форму для зони брів:

  1. Для того щоб виділити і підкреслити форму необхідно нанести світлі перламутрові тіні прямо під лінією брови.
  2. Будь-які тіні або олівець слід наносити не суцільними лініями, а штрихами для створення натурального ефекту і за допомогою спеціальної тонкої кисті. Починати забарвлення рекомендується від низу до верху і від перенісся у напрямку до зовнішньої сторони.
  3. Початок брови повинно йти по одній вертикальній лінії з кутами очей, вигин починається з третьої частини лінії, а крайня точка повинна бути на рівні або трохи вище початкової.
  4. Холодним брюнеткам краще використовувати темно-сірі відтінки, шатенкам - коричневі, рудим - червонуваті, а блондинкам - попелясті або пісочний. Колір може бути темніше на пару відтінків від натурального кольору волосся, але не світліше.
  5. Щоб не вискубати зайвого при корекції форми, рекомендується замалювати білим олівцем область для епіляції пінцетом, а надто довгі волоски можна підстригти.

Щоб не вискубати зайвого при корекції форми, рекомендується замалювати білим олівцем область для епіляції пінцетом, а надто довгі волоски можна підстригти

Стійкий макіяж красивих густих брів

Якщо у вас немає бажання витрачати свій час кожен раз на візаж брів, то на допомогу вам прийде спеціальне барвник засіб. Фарбу слід підбирати під ваш колір волосся і наносити дуже акуратно, так як нерівності форми можуть зберігатися від декількох днів до тижнів. Найчастіше такий засіб слід наносити тонким пензлем і змивати через півгодини після фарбування.

Перманентний макіяж зберігає форму на кілька місяців і не вимагає додаткового підфарбовування зони брів. Він складається з наступних етапів:

  1. Дезинфікування зони брів.
  2. Нанесення живильного крему навколо зони волосків.
  3. Нанесення контуру майбутньої форми.
  4. Індивідуальний підбір фарбувальних пігментів.
  5. Видалення зайвих волосків.
  6. Анестезування шкіри.
  7. Нанесення пігменту на шкіру.
  8. Обробка дезінфірующім засобом.

Татуаж або перманент брів може бути декількох типів:

  1. Волоскові або східний. За часом наноситься довше, але виглядає більш природно.
  2. Об'ємний. Крім легкого фарбування зони брів в рідкісних на волоски зонах промальовувалися додаткові волоски.
  3. Татуаж. Візуально збільшує форму і створює ефект постійно нафарбованих брів.

Візуально збільшує форму і створює ефект постійно нафарбованих брів

Однак такий макіяж повинен виконуватися професіоналом тільки в спеціалізованому салоні і якісними речовинами за допомогою сучасного обладнання, так як наслідки і помилки практично непоправні. Також існує ряд протипоказань до татуажу брів:

  • алергічні реакції;
  • захворювання ендокринної системи;
  • кон'юнктивіт та інші інфекційні захворювання очей;
  • менструація;
  • порушення згортання крові;
  • підвищений тиск;
  • псоріаз та інші захворювання епідермісу.

Як відростити широкі густі брови?

Власниць густих брів ідеальної форми не так вже й багато, тому не варто засмучуватися, якщо ваші брови далекі від бажаного ідеалу. Будь-яку форму можна скорегувати за допомогою декоративної косметики і пінцета, а для росту волосся в цій зоні необхідно виконувати деякі прості правила. Також для стимулювання волосяних цибулин брів можна використовувати як спеціальні косметичні засоби, так і народні.

Що робити, щоб брови стали густіше?

Яке б засіб для росту ви не використали, народної або декоративної косметики, існує кілька основних правил догляду за зоною брів, які не займуть багато часу. Правильний щоденний догляд за бровами повинен включати в себе наступні етапи:

  1. Розчісування. Таку процедуру слід проводити щоранку після вмивання. Для розчісування волосків ви можете використовувати як спеціальну щітку, так і стару кисть для туші або зубну щітку з м'яким ворсом. Розчісувати волоски рекомендується проти росту і по його лінії, що дозволить очистити брови від відмерлих лусочок епітелію і посилити кровообіг. Розчісування можна проводити з використанням спеціальних бальзамів або ароматичних масел.
  2. Харчування. Будь-якому організму або його зоні для нормального росту потрібно необхідне харчування, і брови не є винятком. Різні крему, бальзами, гелі, настоянки, маски і компреси з натуральними компонентами збагатять зону поживними речовинами, що посилить зростання волосків. Також під час миття голови ви можете наносити живильні засоби для волосся і на зону брів на кілька хвилин.
  3. Масаж. Масажні руху по лінії росту брів не тільки стимулюють ріст волосся, але допоможуть впоратися з втомою очей і головним болем. Пальцями від перенісся до скронь слід виконувати точкові натискання, вібруючі і пощипувати руху.

Пальцями від перенісся до скронь слід виконувати точкові натискання, вібруючі і пощипувати руху

Косметичні засоби для росту густих брів

Серед існуючого на сьогоднішній день різноманіття засобів можна виділити спеціальні сироватки і активатори росту волосся зони брів. У магазинах і аптеках ви зможете знайти масу такої косметики в різних цінових категоріях, головне, щоб компоненти були найбільш натуральними і не викликали алергічних реакцій. На основі численних відгуків про подібного роду продуктах можна виділити кілька популярних і доступних засобів для стимуляції росту брів:

  1. Активатор росту від Репід Леш. До складу продукту входять білки, вітаміни і зволожуючі активні компоненти, які забезпечують швидке зростання і відновлення втрачених волосин. Засіб може використовуватися як для зони брів, так і для стимулювання росту вій.
  2. Сироватка від Репід Броув. Продукт допомагає не тільки відновити зростання втрачених і віддалених волосків, а й зміцнює саму структуру і надає їм яскравості. Також засіб дозволяє пом'якшити та зволожити шкіру брів для повного проникнення активних компонентів.

Густі брови в домашніх умовах

Найбільш бюджетними і не менш ефективними засобами для прискорення росту брів є різні народні засоби на основі натуральних компонентів. Так, наприклад, під час масажу зони брів рекомендується використовувати натуральні рослинні і ароматичні масла, які багаті вітамінами, які сприяють зростанню. При використанні таких коштів рекомендується враховувати індивідуальні особливості та можливі алергічні реакції на деякі компоненти, а також стежити за тим, щоб засіб не потрапило на слизову оболонку ока.

Компреси для брів на основі масел

Всі кошти для компресів слід готувати в невеликому обсязі і зберігати в закритому скляному або пластикової ємності в холодильнику, а безпосередньо перед використанням дістати на 15 хвилин для природного нагрівання до кімнатної температури.

Рецепт № 1:

20 мл лляної, касторової і оливкового масел змішайте в рівних пропорціях в окремій ємності. Намочіть сумішшю ватяні диски і прикладіть їх до зони брів на 20 хвилин. Компрес можна змивати теплою водою без застосування мильних засобів. Суміш перед кожним використанням необхідно ретельно перемішувати.

Рецепт № 2:

15 мл персикового, реп'яхової, касторової і мигдалевого масел змішати в ємності. Ватяні диски змочити сумішшю, покласти на брови, зверху накрити пергаментним папером або серветкою і зафіксувати бинтом навколо голови. Компрес тримати близько півгодини, а потім витерти залишки масла тоніком або лосьйоном.

Рецепт № 3:

Масло жожоба містить натуральні протеїни і амінокислоти, що посилює ріст волосся. Саме це масло має густу, схожу на віск, консистенцію і легко наноситися на зону брів, не залишаючи жирних слідів. Перед застосуванням його можна злегка нагріти і додати кілька крапель улюбленого ефірного масла (наприклад, лаванди, апельсина, розмарину або іланг-ілангу). Компрес залишити на півгодини і змити теплою водою.

Густі брови в домашніх умовах: натуральні маски для росту брів

Народна медицина багата на компоненти і різні суміші, які використовуються для масок, що стимулюють ріст волосся. Різноманітні настої і відвари трав використовуються в таких масках окремо або в сумішах і застосовуються тричі на тиждень для активізації зростання брів.

Рецепт № 1:

Сухі квіти календули або нагідок слід змішати з горілкою в пропорціях 1 до 10 і наполягати більше доби. Перед застосуванням настій розлучається в рівних частинах з водою і наноситься на ватяні диски. Тримати такий склад рекомендується не менше години.

Рецепт № 2:

Змішайте касторове масло і коньяк в рівних частинах і підігрійте суміш на водяній бані до 40 градусів. Змочіть ватні тампони в складі і нанесіть на зону брів на півгодини.

Рецепт № 3:

2 ст. л. сушеного інжиру проваріть в 0,5 склянки молока і розімніть його до утворення кашоподібної маси. Таку суміш слід покласти в марлю і тримати на бровах не менше півгодини.

Рецепт № 4:

Східні красуні завжди славилися своїми гарними густими бровами, а багато хто користується і до цього дня Усьма (Вайда або Руголь) для додання їм здорового вигляду. Сік цієї рослини має зеленуватий відтінок, який швидко темніє і злегка забарвлює волосся в темний коричневий колір. Таку маску слід наносити на 15 хвилин, а потім змивати теплою водою.

Рецепт № 5:

1 ч. Л. вазеліну, касторової і оливкового масел, 30 крапель вітамінів А і Е змішайте і наносите на брови перед сном масажними рухами. Залишки можна промокнути серветкою і не змивати до ранкових процедур вмивання.

Відео-поради: як зробити брови густіше в домашніх умовах?

Докладні рекомендації візажиста допоможуть вам відростити густі натуральні брови, підтримувати їх правильну форму і надати необхідний колір за допомогою популярних косметичних засобів:

Що робити, щоб брови стали густіше?
Як зробити брови густіше?
Як відростити широкі густі брови?
Що робити, щоб брови стали густіше?
Відео-поради: як зробити брови густіше в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com