рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити брови густими і широкими в домашніх умовах

Створити ідеальну модну форму брів можна трохи попрацювавши над собою. Досить трохи вміння і терпіння

Широкі густі брови - на піку популярності. Така прикраса особи дається від природи не всім, тому багато хто вдається до різних хитрощів, щоб домогтися модного ефекту. Для стимулювання волосяних цибулин брів можна використовувати як спеціальні косметичні засоби, так і народні. Що потрібно робити, щоб зробити брови густими і широкими - читайте далі.

Корекція брів в домашніх умовах: як відростити брови

Щоб волоски росли краще, їх треба частіше розчісувати. Для цього ви можете використовувати як спеціальну щітку, так і стару кисть для туші або зубну щітку з м'яким ворсом. Розчісувати волоски рекомендується проти росту і по його лінії, що дозволить очистити брови від відмерлих лусочок епітелію і посилити кровообіг.

Розчісуйте, застосовуючи бальзами та спеціальні маски. Також під час миття голови ви можете наносити бальзами і маски для волосся і на зону брів на кілька хвилин. Масажуйте брови по лінії росту брів. У магазинах і аптеках ви зможете знайти спеціальні сироватки і активатори росту волосся зони брів, які можна наносити на протязі дня.

У магазинах і аптеках ви зможете знайти спеціальні сироватки і активатори росту волосся зони брів, які можна наносити на протязі дня

Читай також:

Психологічні причини зайвої ваги: шукаємо проблему в голові

Корекція брів в домашніх умовах: домашні маски для густих брів

Змусити брови інтенсивніше рости можна за допомогою народних рецептів. Маски для росту брів потрібно робити раз на тиждень і тримати їх на бровах близько 30 хвилин. Доведеться трохи попрацювати, але результат того вартий.

Рецепт № 1:

Квітки календули або нагідок змішати з горілкою 1 до 10-ти і наполягати добу. Настій розлучається в рівних частинах з водою і наноситься на ватяні диски.

Рецепт № 2:

Змішайте касторове масло і коньяк в рівних частинах і підігрійте суміш на водяній бані до 40 градусів. Змочіть ватні тампони в складі і нанесіть на зону брів.

Рецепт № 3:

Сушений інжир проваріть в половині склянки молока і гарненько розімніть його. Покладіть кашку в марлю і тримайте на бровах пів години.

Корекція брів в домашніх умовах: правила макіяжу для густих брів

Для того щоб виділити і підкреслити форму необхідно нанести світлі перламутрові тіні прямо під лінією брови. Будь-які тіні або олівець слід наносити не суцільними лініями, а штрихами і за допомогою спеціальної тонкої кисті. Починати фарбування потрібно знизу-вгору і від перенісся у напрямку до зовнішньої сторони. Колір може бути темніше на пару відтінків від натурального кольору волосся, але не світліше. Щоб не вискубати зайвого при корекції форми, рекомендується замалювати білим олівцем область для епіляції пінцетом, а надто довгі волоски можна підстригти. Щоб зробити брови виразніше скористайтеся салонні процедури: можна фарбувати брови фарбою або хною. Татуаж брів вже відходить у минуле. Якщо брови ніяк не ростуть - можна їх наростити. Хороший майстер зробить нарощування так, що ніхто не відрізнить їх від натуральних. Не забувайте вчасно робити корекцію.

Хочете густі брови - дайте їм можливість відрости. Якийсь час не вищипуйте зайві волоски, тільки якщо вони зовсім не вибиваються із загальної картини. Густих вам і широких брів, як у самих знаменитих модниць Голлівуду.

Читай також:

Джіджі Хадід показала, як правильно робити вечірній макіяж

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com