рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як знайти ідеальну форму брів

Вже давно визажистам вдалося довести, що брови грають важливу роль в макіяжі. Просто недозволено залишати їх без уваги, якщо ви хочете, щоб ваше обличчя виглядало гармонійно і привабливо. Крім того, вони беруть активну участь в міміці особи і часом видають наші справжні емоції. правильна форма брів здатна візуально поліпшити контури і лінії особи, зробити його цікавішим, "розкрити" погляд і зробити ще ряд чудес. Головне - знайти свою ідеальну форму.

2,75 5 4

Мода на брови мінлива і примхлива. У різний час були популярні то брови-ниточки, то широкі брови, то повна їх відсутність і намальовані вигнуті лінії замість брів. На щастя в наш час стало популярним лише злегка скорегувати природну форму брів виходячи з овалу обличчя, його ліній і індивідуальних особливостей. Розглянемо, які форми брів бувають.

Горизонтальні брови - початок брови і її кінчик лежать на одній прямій. Такі брови оптично розширюють особа і підійдуть для подовженого і вузького у верхній частині обличчя.

Брови висхідній форми здатні візуально подовжити обличчя.

Падаючі брови зустрічаються дуже рідко, так як надають особі сумний вираз. Саме тому подібна природна форма брів дуже часто піддається корекції.

Плавні брови не викликають особливих оптичних змін на обличчі і по праву вважаються ідеальними.

Круглі дугоподібні брови характерні для жінок східного типу.

Злам у лінії брови омолоджує особа і надає йому грайливий вираз. Ця форма також користується найбільшою популярністю при корекції брів. Вона ідеальна для власниць круглої форми обличчя.

Брови «будиночком» додають обличчю здивований вираз. З цією формою також краще бути обережною і вибирати її тільки з професійним візажистом.

Тепер розглянемо, яким овалу обличчя підійде та або інша форма брів.

Круглолицим красуням підійде зламана форма брів, з високим підйомом і коротким кінчиком. Головне правило - не робити злам брови занадто гострим, так як він лише підкреслить округлість особи. Ні в якому разі не робіть круглі брови, вони зроблять особа ширше і об'ємніше.

Власницям класичної і красивою овальної форми обличчя підійдуть прямі і горизонтальні, злегка закруглені брови і віддалені від перенісся. Чого слід уникати, так це форми брів з високою дугою, вона зробить обличчя довгастим і занадто вузьким.

Читати також Перманентний макіяж брів

Якщо у вас трикутна (сердцевидная) форма обличчя, віддайте перевагу ледь піднесеним і акуратно зігнутим бровам. Довжину їх бажано залишити середньої, це пом'якшить контури особи, зробить овал більш плавним. Уникайте прямих брів, вони лише додадуть особі жорсткості.

Високо підняті вгору, довгі, вигнуті дугою брови підійдуть усім, у кого квадратна форма обличчя. Але для таких осіб протипоказані тонкі брови.

Форму особи і відповідну лінію брів вам допоможе визначити візажист , Але можете зробити це самостійно за допомогою такої простої підказки:

Найкрасивішою, правильною і максимально наближеною до ідеальної вважається брову, яка найширше біля основи, злегка піднята в середині і плавно звужується ближче до кінчика. Щоб створити таку форму, візьміть тонку паличку або звичайний олівець і дотримуйтеся такої схеми:

Шукаємо стартову точку (точка А на схемі). Для цього треба провести імпровізовану лінію вертикально вгору від крила носа, через внутрішній куточок ока до брови. Точка, куди вкаже паличка, і буде початковою.
Визначаємо точку закінчення брови - "хвостик" (точка С на схемі). Додайте кінчик палички або олівця таким чином, щоб він стосувався крила носа, а верхній, проходячи через зовнішній кут ока, вказував на точку закінчення брови.
Знаходимо вигин брови (точка В на схемі). Це, мабуть, найважливіший етап, так як вигин додасть брови плавність і красу, остаточно сформує її. Щоб визначити найвищу точку брови, докладаємо паличку до крила носа і проводимо імпровізовану лінію вгору через райдужну оболонку ока прямо до брови. Та точка, де олівець перетнеться з бровою, і буде найвищою точкою вигину лінії брови.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com