рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вищипнути брови в домашніх умовах

  1. Як підібрати форму
  2. будиночком
  3. прямі
  4. Круглі
  5. широкі
  6. корекція
  7. ниткою
  8. воском
  9. пінцетом
  10. Як вищипнути брови чоловікові
  11. У скільки років можна вискубувати
  12. Як відкоригувати форму
  13. Як нафарбувати олівцем
  14. Відео уроки
  15. Фото брів до і після вищипування

Оля Лихачова

Краса - як дорогоцінний камінь: чим вона простіше, тим дорожче :)

На обличчі людини брови завжди привертають увагу. Беруть участь у вираженні емоцій, по їх формі судять про характер людини. Як вищипнути брови в домашніх умовах, щоб вони мали охайний вигляд і відповідну форму? Зробити це нескладно, для цього необхідно вивчити деякі поради. Прочитайте статтю до кінця, і ви дізнаєтеся, як зробити красиву форму правильно.

Статті по темі

Як підібрати форму

Рідко хто з жінок звертається за послугою оформлення брів в косметичний салон. Вони вищипують волоски самостійно, за своєю технологією. Не всім відомо, як правильно вищипнути брови в домашніх умовах. Необхідно освоїти нескладні способи цієї майстерності, тоді ви будете знати, як відкоригувати, щоб форма гармоніювала з рисами обличчя.

будиночком

Ідеальна форма - брови з вигином. Вона підходить всім дівчатам, незалежно від обрисів особи. Одна умова - злам повинен бути м'яким, плавно переходити від найвищої точки до хвостику. Такі брови легко сприймаються оком, вони універсальні, тому що з ними дівчина може дозволити собі будь-який макіяж, що робить можливим експериментувати з образами.

Як правильно зробити форму вигином? У пошуку ідеального варіанту визначте положення найвищої точки зі зламом, для цього необхідно докласти олівець, пензлик або щіточку для брів до крила носа під нахилом так, щоб паличка проходила до брови через край райдужки зіниці ближче до вуха, там і буде кут зламу. Таким способом ви створите собі ідеальні брови.

прямі

Брови без вигину підходять жінкам з овальним, витягнутим обличчям. Ця форма дозволить візуально пом'якшити обриси підборіддя. Як вищипнути брови в домашніх умовах? Якщо ви володарка прямої форми, то необхідно дотримуватися золотої середини в їх густоті. Надто об'ємні роблять погляд важким, похмурим. Занадто тонкі прямі лінії створюють враження бесхарактерности і невиразності.

Круглі

Округлі бровки були популярними в далеких 70-х роках. Дами того часу вважали за краще їх носити, вищипані в тонку ниточку. Ця форма надає образу ляльковий, здивований вигляд. Виглядають дуже мило на юному або дитячому обличчі, але якщо вам за 25, то ця форма додає жінці років і іноді виглядає безглуздо за рахунок того, що дуга розташовується дуже високо над верхньою повікою.

Кругла форма підходить дівчатам з квадратним або трикутним обличчям, тому що дуга пом'якшує важкі або надто гострі риси. Завдяки цій формі легко домогтися витонченого, романтичного образу. Власницям круглої форми приписують непрості риси характеру. Склався такий стереотип, що ці жінки хитрі, спритні і нещирі.

широкі

Починаючи з 80-х років широкі брови залишаються в тренді досі. Ця форма надає природність образу, а це завжди в моді. Як правильно вищипнути брови в домашніх умовах, щоб вони залишалися широкими? Видаляйте тільки зайві волоски, які виходять за межі загальної форми. Широкі дуги дозволяють експериментувати з образом, дають можливість створити будь-яку форму. Навіть якщо переборщити з вищипуванням, ви завжди зможете їх відростити до колишніх обсягів.

Широкі, густі брови легко лохматятся, втрачають форму і тоді виглядають неохайно. Щоб уникнути таких неприємностей, їх власницям необхідно постійно доглядати за цією частиною особи і дотримуватися деяких правил:

  • Спеціальним гребінцем або щіточкою від старої туші щоранку розчісуйте брови.
  • Користуйтеся спеціальним гелем, завдаючи щіточкою по зростанню волосків. Він надає їм блиск і закріплює форму, так волоски цілий день будуть пригладжений один до одного.
  • Увечері, після вмивання, наносите касторову олію, яка доглядає за волосками. При тривалому застосуванні ви побачите, що вони стають більш слухняними, краще тримають форму.

корекція

Визначившись з формою, вам потрібно дізнатися, як правильно вищипнути брови в домашніх умовах. Незалежно від того, яким способом ви скористаєтеся, необхідно дотримуватися загальних правил:

  • Обробити шкіру спиртовмісних засобом.
  • Інструмент, яким будете працювати, обробити спиртом або перекисом водню.
  • Намалювати по волосках косметичним олівцем обрану форму.
  • Акуратно видалити волоски, які виходять за межі намальованого контуру.

ниткою

Уважно подивіться в дзеркало на своє обличчя при хорошому освітленні, і ви побачите тонкі волоски, що ростуть на переніссі, над століттям. Вони ростуть у великій кількості, на вищипування їх пінцетом піде багато часу. Щоб зробити таку корекцію, скористайтеся звичайною капроновою ниткою. Цей спосіб підходить для швидкого видалення волосся або гармата з великої площі. Проводити таку корекцію добре після душа, коли шкіра розпарені, пори розкриті, тоді ви не відчуєте болю. Для такої корекції необхідно слідувати таким пунктам:

  • Приготуйте капронову нитку відрізком 25-30 см, зав'язану в петлю за допомогою міцного вузлика.
  • Продезінфікуйте оброблювану поверхню шкіри, руки і нитку за допомогою спиртовмісної кошти.
  • Наведіть по лінії росту волосся спеціальним гелем, щоб було видно чіткий контур, що виходять за його межі волоски потрібно видалити.
  • Візьміть в руки нитку так, щоб петля була натягнута на пальці обох рук.
  • Накрутите нитку на пальці обох рук по кілька оборотів, так, щоб вона скрутилась посередині в джгут.
  • Доторкніться ниткою до шкіри, розсуваючи її пальцями. Візьміть волоски, потім виривати.
  • Вищипуючи волоски з правого боку, працюйте однойменної рукою. Правило поширюється і на ліву брову.

воском

Ще один спосіб видалення зайвих волосків в області бровок - епіляція воском. Така процедура поширена в салонах краси, коли її робить професійний майстер. Буде просто провести її і в домашніх умовах. Для цього необхідно провести ряд підготовчих робіт і слідувати декільком правилам:

  • Очистити шкіру гелем, дочекатися його висихання. Для хорошого прилипання воску на оброблюваної поверхні не повинно залишатися слідів макіяжу або шкірного жиру.
  • Нагріти віск до температури 50-60 ° С, щоб віск придбав консистенцію сметани.
  • Дерев'яною лопаткою нанести віск на волоски тонким шаром, захопивши невелику область.
  • Дочекатися висихання воску (кілька секунд), потім міцно притиснути цю смужку до шкіри для міцного схоплювання.
  • Пальцями підхопити кінчик застиглого воску і різко відірвати від шкіри проти росту волосся.
  • Після завершення процесу корекції необхідно обробити шкіру лосьйоном, за допомогою якого забираються вищипані волоски, знімається запалення.

пінцетом

Вищипування пінцетом - це класична корекція в домашніх умовах, яка широко застосовується і в косметичних салонах. Для проведення процедури необхідний якісний інструмент. Хороший пінцет не продається в переходах, і його не купиш за п'ять рублів. Ця річ, яка купується один раз на багато років, на ньому не потрібно економити. Критерії хорошого пінцета:

  • Повинен бути добре точила, щоб захоплював волосок міцно, що не обламував його.
  • У пінцета повинні бути широкі полотна (ручки), для того, щоб його зручно було тримати під час роботи.

Ця техніка вищипування відбувається без болю. Є кілька правил, які необхідно враховувати при корекції:

  • Процедура починається з дезінфекції пінцета і рук за допомогою спирту або перекису водню.
  • Шкіра обличчя протирається ватяним диском, змоченим в лосьйон для особи з вмістом спирту.
  • Вискубувати правильно у напрямку росту волосся. Якщо робити це в зворотну сторону, то утворюється мікроранку, яка сприяє утворенню врослого волосся.
  • Для безболісного видалення волосків шкіру в оброблюваної області необхідно злегка натягувати.
  • Захоплювати волосок потрібно у самого кореня, при цьому необов'язково сильно тягнути, тому що він легко видаляється.

Як вищипнути брови чоловікові

Більшість чоловіків байдужі до стану своєї зовнішності. Їм все одно, чи є на обличчі зайві волоски, як вони зачесане і якої форми. Доглянутість зовнішнього вигляду в основному хвилює їх жінок, які так і норовлять підкоригувати що-небудь на обличчі у своїх чоловіків. Це в корені невірно, тому що чоловік з вищипані бровами виглядає жінкоподібним і своїм виглядом привертає погляди оточуючих. Видаляти волоски хлопцям потрібно тільки в області міжбровних простору, більше ніде!

У скільки років можна вискубувати

Починаючи з дванадцяти років дівчинки активно цікавляться своєю зовнішністю. Це проявляється в тому, що вони подовгу можуть розглядати своє відображення в дзеркалі, при цьому знаходять недоліки навіть там, де їх немає. Не намагайтеся заховати від дочки пінцет - вона все одно його знайде і скористається ним. У цьому немає нічого страшного - дівчинка повинна знати, що таке корекція брів в домашніх умовах. Лякає одне, що вона зробить це неправильно, ще більше зіпсує свою зовнішність, ніж викличе насмішки однолітків.

Щоб уникнути таких випадків розкажіть дитині про те, що можна зробити з бровами. Пам'ятайте, що для юного особи важливо не переборщити з вищипуванням, видаляти потрібно тільки зайві волоски. Батькові не завадить зробити такі дії:

  • З'ясуйте разом з дівчинкою, що не подобається їй в її зовнішності.
  • Проаналізуйте разом недоліки цієї частини обличчя.
  • Розкажіть про важливість дезинфікування пінцета, рук і шкіри обличчя перед початком процедури.
  • Покажіть на собі, як зробити гарні брови.
  • Наочним прикладом покажіть, як оформити брови правильно.

Як відкоригувати форму

Нерідко трапляється так, що проводячи корекцію, ви захоплюєтеся процесом і видаляєте не тільки зайві, але і волоски, які потрібні. Як виправити форму? Щовечора змащуйте цю область касторовою олією, воно живить цибулини і волосся починає активно рости. У денний час наносите макіяж не тільки на очі, але і на брови, скориставшись косметичним олівцем.

Як нафарбувати олівцем

Як оформити брови олівцем? За допомогою цього засобу ви зможете створити яскравий образ, в цьому допоможе художнє оформлення брів. Для цього необхідно промальовувати прогалини на шкірі заштриховуєш рухами, щоб слід олівця мав вигляд волосків. За кольором косметичний коректор повинен не надто відрізнятися від натурального відтінку.

Дізнайтеся, як змінити колір очей у домашніх умовах , чи це можливо.

Відео уроки

Цей ролик покаже, як красиво вищипнути брови. Всім жінкам буде корисний відеоурок, який знаходиться нижче. У ньому косметолог наочно показує, як надати форму. Ви дізнаєтеся, яких правил потрібно дотримуватися при вищипуванні зайвих волосків. Додивившись видеоурок до кінця, дівчата будуть знати, як зробити брови за допомогою різних технік.

Фото брів до і після вищипування

Ви помітите приголомшливий результат корекції брів пінцетом, якщо подивитеся на фотографії до і після вищипування. Дивним чином змінюється зовнішність людини за допомогою такого простого способу, жоден макіяж нездатний так змінити образ. На фото після корекції ви побачите, наскільки поліпшується стан бровок, вони стають доглянутими, а погляд впевненим і відкритим.

Знайшли в тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо! Розповісти друзям:Як вищипнути брови в домашніх умовах, щоб вони мали охайний вигляд і відповідну форму?
Як правильно зробити форму вигином?
Як вищипнути брови в домашніх умовах?
Як правильно вищипнути брови в домашніх умовах, щоб вони залишалися широкими?
Як виправити форму?
Знайшли в тексті помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com