рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відростити густі брови в домашніх умовах?

  1. Чи можна відростити густі брови за тиждень?
  2. 10 правил густого волосся в домашніх умовах
  3. Маски для брів

Останнім часом густі і недбало укладене пишні брови стали новою тенденцією моди Останнім часом густі і недбало укладене пишні брови стали новою тенденцією моди. Більшість моделей мають ці витонченими бровами після того, як тільки сходять в салон краси. Але насправді, відростити дійсно густі брови в домашніх умовах не так вже й складно. Треба трохи терпіння, вправності і достатньо знань, щоб правильно доглядати за цією частиною волосся. Чи можна відростити «пишні» брови за тиждень, як правильно їх виростити в домашніх умовах, що для цього треба знати і які маски використовувати - про це ми поговоримо в статті.

Чи можна відростити густі брови за тиждень?

Суть відрощування брів не в тому, щоб волоски були довгими, а в тому, щоб їх було якомога густіше і росли вони в правильному напрямку. На питання, чи можна відростити брови за тиждень, все професійні косметологи дадуть вам, що це неможливо!

Чому? Тому що волоски в зоні брів - це ті ж самі волосся, що і на голові. Вони не володіють якимось особливим будовою, щоб рости швидше. З досвіду багатьох дівчат час відрощування густих брів може варіюватися від 1,5 до 6 місяців. Причому, не завжди обидві брови ростуть з однаковою швидкістю і інтенсивністю.

На густоту волосся впливає генетика і правильний догляд за зоною брів. Для тих, хто зважився на густе і пишне брови, пропонуємо список простих правил догляду для швидкого вирощування в домашніх умовах, які допоможуть позбавити вас від відвідування салонів і проведення професійних процедур.

10 правил густого волосся в домашніх умовах

Щоб відростити «пишні» брови, необхідно запастися терпінням і озброїтися знаннями Щоб відростити «пишні» брови, необхідно запастися терпінням і озброїтися знаннями. Ось 10 корисних порад, а для всіх, хто хоче швидше відростити бровки - 10 строгих правил:

  1. Слідкуйте за чистотою волосся в бровной зоні: в кінці дня очищайте від будь-якої нанесеної на них косметики.
  2. Для зняття макіяжу з зони брів необхідно використовувати засоби, до складу яких входить масло.
  3. За 2 рази в день розчісуйте волосся брів щіточкою - це допомагає посилити кровообіг, поліпшити харчування волосяних фолікулів в необхідної нам зоні і відповідно - поліпшити їхнє здоров'я.
  4. Щодня проводити «бровние» масаж за рахунок пощипування, відтягування і так далі - той же ефект, що і в другому пункті, але в 10 разів сильніше.
  5. При митті голови наносите зволожуючі бальзами або ополіскувачі на брови, щоб шкіра в цій зоні зберігала свою пружність, а волоски отримували достатню кількість зволоження.
  6. Разом з поживними масками для волосся на голові не забувайте і про маски для брів: використовуйте натуральні продукти і ті ж засоби, що і на волосся. Будь-яка натуральна маска живить і ефективно доглядає за бровние волосками.
  7. Щоб активувати сонні волосяні фолікули в бровной зоні знайдіть для себе відповідний стимулятор росту брів. Найчастіше виробники лікарських засобів для волосся випускають продукти для вій і брів - наприклад, Alerana, Satura. Разом покупного стимулятора можна використовувати натуральний - настоянку червоного перцю або цибульний сік, але будьте дуже обережними, щоб суміш не потрапила в очі.
  8. Як для волосся на голові, так і для брів необхідна достатня кількість вітамінів. Якщо ви страждаєте від авітамінозу, брови швидко відросте, тому приймайте вітаміни і правильно харчуйтеся.
  9. Пілінг для брів теж дуже важливий - щоб очистити і відлущити їх використовуйте м'які скраби, призначені для особи.
  10. Нарешті, відмовтеся від висмикування волосків в бровной зоні на найближчі пару місяців, щоб волосяні фолікули не переймалися стрес і росли спокійно.

Головне у вирощуванні густих брів - це їх чистота, щоденний масаж і харчування вітамінами як зсередини, так і зовні.

Маски для брів

Що стосується масок, тут можна використовувати як класичні поживні суміші для волосся, так і спеціальні «бровние» маски: Що стосується масок, тут можна використовувати як класичні поживні суміші для волосся, так і спеціальні «бровние» маски:

  • додайте 1-2 краплі ефірного масла Bay в суміш касторової і мигдалевого масла, нанесіть на брови, потримайте маску 20-40 хвилин, потім змийте шампунем для волосся;
  • вичавіть 20мл. морквяного соку, змішайте з рідким вітаміном А (2-3 краплі), змочіть вийшла рідина двома ватними дисками і прикладіть їх до брів, чекайте близько 20 хвилин, змийте водою;
  • приготуйте відвар з листя м'яти або ромашки, змочіть в ньому два ватні диски і прикладіть їх на брови, тримайте компрес близько півгодини - цю маску можна не змивати;
  • змастіть бровние зону будь-яким рослинним маслом: касторовою, реп'яховою, мигдальним, оливковою, кукурудзяною - всі вони забезпечать брови харчуванням і поліпшать стан волосинок.

Перераховані тут маски будуть сприяти здоровому і швидкому зростанню брів, але не забувайте, що вони не допоможуть відростити їх моментально. Для максимального ефекту слід дотримуватися перерахованих вище 10 правилам, і хоча б раз на тиждень наносити живильну маску на брови.

Коментарі

Чи можна відростити густі брови за тиждень?
Чи можна відростити густі брови за тиждень?
Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com