рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах, зняти татуаж будинку

  1. Як можна прибрати татуаж брів? Кілька способів:

Зміст статті

татуаж брів або як його ще називають перманентний макіяж - досить затребувана процедура. Багато без нього вже не уявляють свого життя. І на це є вагомі причини.

Не всіх природа обдарувала темними густими бровами гарної форми. І мало хто хоче миритися з цим недоліком. І тоді сучасна косметологія запропонувала татуаж брів. Переваг у нього багато:

  • не потрібно витрачати ранковий час (якого, як відомо, завжди мало) на підкреслення брів спеціальним олівцем або пудрою;
  • татуаж брів тримається дуже довго: від декількох місяців і до року;
  • виглядає перманентний макіяж гідно і природно.

Але не всі виявляються готові до мінусів даної процедури. Якщо з високою вартістю, протипоказаннями ще можна змиритися, але ось з невдалою формою, кольором - ніколи. І тоді виникає закономірне питання: «Як позбутися від татуажу брів?»

Професіонал у своїй справі рідко може допустити подібні ляпи. Але і ціна за його труди відповідна. Найчастіше ми, намагаючись заощадити, вирушаємо на процедуру до майстра, якого нам хтось порадив або, спокусившись низькою ціною. Як результат - невдоволення своїм зображенням в дзеркалі. Але буває і по-іншому. Жінки - істоти мінливі, і якщо сьогодні нас влаштовують тонкі ниточки брів, то завтра нам потрібні розкішні соболині брови. Та й мода диктує свої правила. Тепер перевага віддається максимально-природним брів. Тому багато жінок приходять до висновку, що їм необхідно зняти татуаж брів в домашніх умовах.

Тому багато жінок приходять до висновку, що їм необхідно зняти татуаж брів в домашніх умовах

Відомо, що перш, ніж приступити безпосередньо до самої процедури татуажу, треба добре обміркувати форму своїх майбутніх брів . Адже за помилки доведеться дорого платити. Наприклад, популярні брови будиночком підходять не всім жінкам. Деякі виглядають з ними безглуздо. Або на обличчі застигає вираз постійного німого питання. Навряд чи захочеться носити такі брови, як мінімум півроку. Або після процедури, почекавши належний час, щоб знявся набряк, зажила шкіра, виявляється, що татуаж не додає краси і молодості, а, навпаки, накидає кілька років. Ніяка жінка не зможе з цим змиритися. З'являється вагомий аргумент на користь того, що необхідно позбавитися від татуажу брів в домашніх умовах.

Спочатку треба все-таки розглянути питання: «А чи можна, взагалі, прибрати татуаж брів?»

Татуаж брів зняти можна. Але краще для початку проконсультуватися з майстром, у якого ви виконували роботу. Він підкаже всі нюанси цієї процедури і порадить альтернативу. Але судячи з відгуків, проблему: як прибрати татуаж брів своїми силами, вирішили багато жінок.

Як можна прибрати татуаж брів? Кілька способів:

  • Скористатися послугами досвідченого косметолога. Він за допомогою лазера видалить фарбу з брів. Тільки однієї процедури буде недостатньо. Зазвичай після п'яти процедур досягається повний ефект видалення. Справа в тому, що татуаж робиться, як і звичайна татуювання. Задіяні кілька шарів шкіри для стійкого ефекту. До речі, видалення татуажу брів лазером дуже недешева процедура. Зате найбезпечніша.
  • Якщо радикальний метод видалення татуажу брів лазером вам не підходить, спробуйте зняти фарбу за допомогою спеціальних відбілюючих засобів. Вони продаються теж в салонах краси. Звичайно, на повне видалення малюнка розраховувати навряд чи доведеться, але освітлити фарбу можна буде легко.
  • Можна ще попросити майстра зробити поверх невдалого татуажу ще один: такий же малюнок, але тілесним кольором. Але багато хто не рекомендують цей спосіб: з часом темна фарба все одно проступає.
  • Найпоширеніший метод - це видалення татуажу підручними засобами. Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах? Розглянемо цей метод докладно.

Як прибрати невдалий татуаж брів?

Салонні методи ми вже розглянули. Тепер звернімося до видалення татуажу брів в домашніх умовах.

Як змити татуаж брів підручними засобами:

  • За допомогою перекису водню. Досить ефективний засіб, якщо проявити потрібне завзятість. Кілька разів в день протягом як мінімум місяця (а краще 2 місяці), протирати брови 3% розчином перекису водню. Це дезінфікуючий засіб, тому не потрібно боятися запальних процесів. Але і швидкого результату чекати не варто. Іноді темний пігмент через якийсь час знову починає проявлятися, що зводить нанівець всі наші довгі зусилля по виведенню татуажу.
  • До розчину 3% перекису водню додати молоко. Молоко є натуральним відбілюючим засобом. Теж треба проявити завзятість в щоденному використанні рівних пропорцій перекису водню і молока. Протирати ватною паличкою 3-5 разів на день протягом півтора місяців. Жінки, проводячи цю процедуру, попереджають: в окремих випадках може виникнути запалення.
  • За допомогою рідкого азоту. Це дуже ефективний засіб в боротьбі з невдалим татуажем. Але вдома його використовувати небезпечно. Після проведеної процедури недосвідченим людиною на обличчі можуть залишитися потворні шрами, рубці і опіки.
  • Чистотіл. Купити в аптеці настоянку чистотілу. Застосовувати 2 рази в день близько двох місяців. Але теж слід бути гранично обережним: чистотіл може привести до опіків. Розчин акуратно наноситься на область брів на 5 хвилин, а потім змивається теплою водою.
  • Йод. Використовувати його треба так само як чистотіл. Тільки щоб повністю видалити татуаж, знадобиться близько місяця щоденних процедур. Йод (обов'язково 5%) може викликати сильну сухість шкіри, тому після процедури намастіть брови зволожуючим кремом. Накладати його треба тонким шаром, щоб виключити можливі ушкодження шкіри.
  • Добре позбавляє від татуажу брів розчин з 1 чайної ложки 5% йоду і трьох крапель настоянки чистотілу. Процедуру досить проводити всього 4 рази на тиждень протягом місяця. А тримати розчин не більше двох хвилин.
  • Успішно позбавляє від татуажу морська або кухонна велика сіль. Суміш готується так: 1 чайна ложка солі з'єднати з 1 чайною ложкою теплої води. Півгодини втирати в шкіру брів, а потім ще півгодини чекати коли суміш висохне. Змити теплою водою. Процедура досить болюча і не всім підходить. З чутливою шкірою її краще не робити.

Ну ось ми і відповіли на питання: як зняти татуаж брів. Сподіваємося, що дані поради допоможуть прийняти правильне рішення.

Відео про способи позбавлення від татуажу брів

Як можна прибрати татуаж брів?
І тоді виникає закономірне питання: «Як позбутися від татуажу брів?
Як можна прибрати татуаж брів?
Як прибрати татуаж брів в домашніх умовах?
Як прибрати невдалий татуаж брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com