рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вискубувати брови

Ідеальна лінія брів - одне з незаперечних прикрас зовнішності будь-якої жінки Ідеальна лінія брів - одне з незаперечних прикрас зовнішності будь-якої жінки. Тому варто докласти трохи зусиль для того, щоб навчитися правильно вискубувати брови і надавати їм найбільш привабливий вигляд.

Але давайте по порядку, як же правильно вискубувати брови. Для початку, уважно вивчи своє відображення в дзеркалі і визнач, яка форма брів оптимально підходить для твого обличчя, тому що вискубувати брови потрібно починати тільки тоді, коли ти знаєш, яку форму хочеш отримати. Квадратне обличчя прикрасять подовжені брови, круглого обличчя піде піднесена лінія брів, трохи округлена на кінцях, для овального особи рекомендуються брови у формі дуги, а відкоригувати видовжене обличчя допоможуть прямі брови.

Тепер, коли ти вибрала форму, потрібно визначити три основні точки, на які ти будеш орієнтуватися при вищипуванні брів. Це точка початку брови, її найвища частина і точка кінця брови. Дивіться малюнок до статті.

1. Для визначення першої точки приклади до обличчя олівець таким чином, щоб він поєднав крило носа і внутрішній кут ока, а в тому місці, де олівець перетне брову, відзнач точку початку брови. Сміливо можеш вискубувати все волоски, які розташовані між цією точкою і переніссям.

2. Тепер з'єднай олівцем крило носа і зовнішній кут ока, а на місці перетину олівця з бровою відзнач точку кінця брови. Всі волоски, які розташовані між олівцем і скронею також підлягають вищипування. Якщо ж твої брови занадто короткі і область зростання волосків не досягає зазначеної точки, то тобі доведеться промальовувати залишок тінями або олівцем. І стеж за тим, щоб кінець брови не виявився нижче її початку, інакше у вас буде сумне обличчя.

3. Для визначення найвищої точки брови необхідно подивитися прямо в дзеркало і прокласти олівцем лінію від крила носа через зіницю до брови. Відзнач цю точку і пам'ятай, що саме в цьому місці висота брови повинна бути максимальною.

Потім можна приступати до вищипування брів і доданню брів потрібної форми. Для цього можна використовувати спеціальні трафарети, які прикладають до брів, обводять олівцем, а потім вищипують все волоски брови, які опинилися поза намальованого трафарету. Однак при бажанні можна добитися прекрасного результату і без використання таких шаблонів.

І, власне, технологія вищипування брів. Перш ніж приступити до вищипування, нанеси на шкіру навколо брів трохи крему для очей і залиш хвилин на десять. Потім видали залишки крему ватним диском і протри спиртовим лосьйоном. Розчеши брови спеціальною щіточкою або ретельно вимитого пензликом від туші. Потім - це важливо - якщо немає трафарету, окреслять контур брів, використовуючи олівець контрастного кольору. Не забудь про встановлені нами раніше точки! Тепер починай вискубувати волоски, захоплюючи їх ближче до кореня і висмикуючи по напряму зростання волосків. Щоб не травмувати шкіру навколо брови, можна злегка фіксувати її другою рукою. Однак не намагайтеся схопити відразу кілька волосин, щоб прискорити процес - це загрожує травмуванням шкіри. Закінчивши видалення зайвого волосся, продезінфікуйте шкіру навколо брів спиртовмісних лосьйоном.

Тепер ти знаєш, як правильно вискубувати брови і надавати їм гарну форму.

для Жіночий журнал Arabio.RU
Регіна Райтова © Всі права захищені

Сподобалася стаття? Розкажи про неї друзям, просто клацнувши на кнопочку своєї соціальної мережі або блога ...

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com