рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вискубувати брови в домашніх умовах

  1. необхідні інструменти
  2. Вибір підходящої форми
  3. Конфігурація брів за рисами обличчя
  4. Інструкція по вищипування брів

Зміст статті

У кінокартині «Службовий роман» не дарма прозвучала фраза «Брови набувають колосальне значення в нинішні часи». Погодьтеся, це істина. Особливу популярність в 21 столітті набула професія бровіст, де новоспечені майстри вчаться витонченої техніці. Брови підкреслюють очі своєї володарки, роблять погляд виразним, завершують гармонійний образ. Розберемо важливі аспекти самостійної корекції брів.

необхідні інструменти

Пінцет. На ньому економити не рекомендується, оскільки цей інструмент буде служити вам вірою і правдою довгі роки. Якісні щипці не повинні ламати волоски, тому що вони відразу починають вростати в шкіру.

Для основної процедури підійде варіант з загостреними зубцями, для остаточного коректування віддавайте перевагу інструменту з плоским кінцем.

При виборі пінцета звертайте увагу на можливі зазори, які утворюються в результаті відомості крайок. Якщо такі є, не купуйте.

Дезінфікуючі засоби потрібно придбати в обов'язковому порядку, щоб уникнути запалень і подразнень. Порядок дезінфекції: інструмент, руки, зона щипання.

Дзеркало також необхідно. Причому воно має бути великим, щоб містилося особа цілком. Важливо дотримуватися симетрію при щипаної брів.

Освітлення не повинно бути штучним, намагайтеся вибрати час, щоб провести процедуру при денному світлі.

Крім інструментів, перед корекцією видаліть з лиця всю косметику. Також не плануйте макіяж відразу після процедури.

Вибір підходящої форми

Брови - суто індивідуальна частина особи, не потрібно рівнятися на знаменитих актрис. Підбирайте те, що підходить саме вам, тоді особа буде виглядати гармонійно і підкреслювати достоїнства, а не недоліки.

Виділяють такі типи особи:

  • Трикутне (сердцевидное)
  • кругле
  • овальне
  • квадратне
  • подовжене

Трикутне обличчя. Вам потрібно орієнтуватися на плавні і м'які лінії, роблячи закінчення і початок брів на одному рівні. В іншому випадку, дисбаланс верхньої і нижньої частини обличчя виділятиме сильніше.

Ідеальний варіант - кругла або закруглена конфігурація, яка відверне увагу від загостреного підборіддя. Не потрібно створювати прямі брови.

Кругле обличчя. Для вас відмінним варіантом послужить конфігурація з незаострённим зламом і коротким кінцем, але високим підйомом. Так особа буде здаватися довшим і вже. Круглолицим панночкам підійде висхідна форма, а також вигнута. Виключіть неприродно круглі, дугоподібні і гострі брови.

Овальне обличчя. Вам підійдуть абсолютно будь-які конфігурації, тому не бійтеся експериментів. З метою уникнути помилок, замажте бровки тональної основою, після чого намалюйте косметичним олівцем ту чи іншу форму, подивіться, зітріть і намалюйте наступну. Виберете для себе найбільш підходящу і зупиніться на ній.

За великим рахунком такі експерименти підходять власницям всіх типів особи, але практика показує, що жінки з овальною формою частіше вдаються до подібних експериментів.

Ставтеся з обережністю до брів з високим підйомом, який надає особі розсерджені і неприродне вираз.

Квадратне обличчя. Вибір форми для вас схожий за критеріями з круглолицими дівчатами. Чи не загострюйте вигин і робіть кінчик брови коротким. Також важливо зрушувати вигин до середини ока. За рахунок плавного зламу візуально згладяться незграбні риси обличчя. Не робіть брови плоскими і вузькими.

Подовжене обличчя. Вам, навпаки, рекомендовано вибирати прямі бровки, які візуально розширять особа і зроблять його пропорційним. Вигини вам протипоказані.

Конфігурація брів за рисами обличчя

Загальні риси. Власницям витонченого і маленького личка рекомендується робити тонкі брови, а дамам з великими рисами варто вибирати густі.

Професіонали радять робити товщину виходячи з віку. Молодим дівчатам підійде ширина і густота, в той час як жінкам 30+ варто вибрати вузькі і акуратні лінії.

Розмір чола. Дівчатам з низьким чолом потрібно зробити закруглені або прямі брови. З широким - вигнуті зі зламом на середині (чим вище злам, тим вже буде виглядати особа). Панночкам з високим чолом варто уникати плоских (прямих) конфігурацій, зупиніться на арочних або вигнутих брівках.

Розмір і посадка очей. Великоокі красуні ідеально виглядають з густими і широкими бровами. Власницям маленьких очей рекомендується зробити вибір на користь середньої товщини.

Якщо у вас очі посаджені близько, додайте відстань між бровками на переніссі і ця проблема відпаде.

Якщо ж очі знаходяться широко один від одного, скоротіть дистанцію, але не перестарайтеся.

Інструкція по вищипування брів

Коли ви визначилися з формою, можна приступати до повномасштабної операції. У кожної представниці прекрасної статі волоски ростуть по-своєму. Перед тим як переходити до процедури щипання, важливо визначити для себе початок вигину, його місце, кінець.

Власне від цих трьох точок ви будете відштовхуватися протягом усього процесу. Настільки нехитрий прийом зробить форму правильної і відповідної саме вам.

Для початку візьміть олівець або інший довгий предмет.

Точка №1: Початок. Щоб її визначити, прикладіть олівець до внутрішнього кута ока і крила носа одночасно. Предмет повинен дійти до початку росту волосків. Місце, де брову і олівець перетинаються, потрібно вважати початком вигину.

Точка №2: Місце вигину. Направте погляд прямо, потім поставте олівець так, щоб він перетинав зовнішній край зіниці і крило носа одноразово. Продвигайте його до лінії брови, виявляйте місце, де вони перетнуться, ця точка і буде найвищою.

Поширена помилка, яку здійснюють жінки, охочі визначити місце вигину: вони проводять олівець посередині, а не по краю зіниці. Даний спосіб був актуальний в далеких вісімдесятих, коли люди ходили в строкатих нарядах і організовували дискотеки в стилі рок-н-рол і кантрі.

Точка №3: Кінець. Знову прикладіть олівець до крила носа і направте через зовнішній кут ока. Відзначте точку перетину з бровою. Волоски, що знаходяться зверху, можна сміливо вискубувати.

У вас відзначено три пункти на кожній брови, від них і потрібно відштовхуватися. Перевірте точки на симетричність, приклавши олівець від однієї брови до іншої, вони повинні бути рівномірно горизонтальні. Форму ви вже вибрали заздалегідь, тепер потрібно її промальовувати, використовуючи олівець іншого кольору.

Уздовж зростання вищипуйте по одному волоску там, де вони розташовуються вище і нижче передбачуваної форми. По завершенні протріть місця щипання антибактеріальним засобом, а потім прикладіть лід.

Корекція брів вважається болючою процедурою. Для того щоб скоротити такі відчуття намажте місце щипання живильним кремом на самому початку процедури, лише потім приступайте до промальовуванні. Також біль прибере косметичний лід, який робиться з відвару звіробою і м'яти. Дотримуйтесь рекомендації і ви станете щасливою володаркою симетричної форми на заздрість усім подругам!

Відео: як правильно вискубувати брови

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com