рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вищипнути брови зігнутої форми прямі круглі будиночком

  1. Підбір форми брів
  2. Як надати бровам правильну форму
  3. Процедура вищипування брів

Багато дівчат задають собі питання, як вищипнути брови, щоб вони виглядали красиво? Насправді процедура вищипування брів не така вже й складна, вживши кілька простих правил, можна все зробити і самостійно.

Підбір форми брів

Перед тим як почати вискубувати брови, потрібно визначити, яка форма брів підійде для вашого типу особи. Існує три види брів:

  • Вигнуті брови ( «будиночком»). Косметологи радять вискубувати брови будиночком тим жінкам, які мають округле або злегка квадратне обличчя. Чим незграбність особа, тим більш плавним повинен бути злам брови - так кути вийде трохи згладити.
  • Багато дівчат задають собі питання, як вищипнути брови, щоб вони виглядали красиво

    як правильно вискубувати брови

    Прямі брови. Зазвичай таку форму брів не надають, вона спочатку, від природи, така і є. Прямі брови здатні візуально зробити обличчя вужчим. Що важливо, особливо для модельних дівчат, таким брів за допомогою хорошого візажу можна надати будь-яку форму. Тому дівчата з прямими бровами майже не замислюються над тим, як правильно вискубувати брови.

  • Круглі брови. Такі брови надають обличчю м'якість і жіночність, помітно округляючи його форму. Красиво виглядають у дівчат, що мають гостре підборіддя.

Як надати бровам правильну форму

Перед вищипуванням брів необхідно намітити їх межі, щоб вони вийшли гарної форми. Для цього потрібно взяти олівець і відзначити три точки: початок, кінець і найвищу точку брів.

Для визначення початку брови необхідно до крила носа вертикально докласти олівець через внутрішній кут ока і до перетину з бровою. Волоски, що знаходяться за олівцем в бік перенісся, потрібно видалити. Щоб визначити кінець брови, необхідно олівцем з'єднати крило носа із зовнішнім краєм ока. Те, що знаходиться під олівцем, рекомендується вискубати. У тих випадках, коли брову не доходить до зазначеної точки, її потрібно домалювати спеціальним олівцем . Також важливо стежити, щоб точка початку брови не була нижче точки кінця.

Найвищу точку брови можна визначити таким способом. Потрібно з'єднати олівцем крило носа з серединою зіниці, коли погляд спрямований вперед. Там, де олівець перетинається з бровою, і є найвища точки брови, тобто тут повинен бути її злам.

Процедура вищипування брів

Щоб вищипнути брови будиночком або будь-який інший форми, необхідно запастися пінцетом, олівцем, кремом для повік і лосьйоном. Останнім часом дуже популярні стали спеціальні шаблони, за допомогою яких брови вищипнути не складе труднощів. Його потрібно прикласти до брів, обвести, після чого видалити зайві волоски.

Якщо ви все ще не знаєте, як вискубувати брови, запам'ятайте наступну послідовність. Спочатку підготуйте шкіру навколо брів - для цього зволожите її кремом для повік. Через 10 хвилин зніміть надлишки крему ватним тампоном. Потім протріть шкіру спиртовмісних лосьйоном.

Використовуючи маленьку гребінець або вимиту щітку з використаної туші, розчешіть брови. Потім нанесіть точки правильної форми брови і намалюйте олівцем контур. Після цього можна приступати безпосередньо до вищипування зайвих волосків. Робиться це дуже просто - за допомогою пінцета візьміть волосок у самого кореня і різко витягніть його по лінії росту. Для полегшення процесу можна злегка притримувати шкіру біля брови, при цьому не можна висмикувати відразу кілька волосин.

Після того як ви додасте брів бажану форму, шкіру потрібно ще раз протерти лосьйоном. Деякий час після цього вона буде запаленої і червоною, тому не рекомендується проводити цю процедуру перед важливими заходами. Варто також зауважити, що через кілька днів знадобиться проведення корекції брів.

Корекція брів. Відео

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com