рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підібрати колір брів для блондинок?

  1. Орієнтуємося на тон волосся
  2. блондинкам
  3. брюнеткам
  4. рудим
  5. русявим
  6. нестандартний
  7. Придивляємося до шкіри і очей
  8. Поради та рекомендації від косметологів

Колір брів при бажанні можна міняти кілька разів на день і в залежності від випадку.

Для максимально природного макіяжу можна взяти відтінок світліше, а на урочистий вихід, коли і очі будуть нафарбовані яскравіше, - темніше.

Якщо дівчина засмагла на море, то не варто орієнтуватися на той же колір, що вона носить взимку ...

Так що необхідно чітко знати, як підбирати найбільш підходящий відтінок під свій типаж, щоб макіяж в будь-якій ситуації виглядав бездоганно.

Про те, як користуватися гелем для брів, ви можете дізнатися з нашої статті .

Орієнтуємося на тон волосся

Орієнтуємося на тон волосся

Як підібрати колір для брів під колір волосся? Найчастіше при виборі кольору брів орієнтуються на колір волосся. Тому при експериментах з зачіскою нерідко доводиться йти і в магазин косметики, щоб змінити палітру макіяжу.

Ще 10 років тому багато світловолосі дівчата шукали коричневий олівець або тіні на тон темніше волосся, а брюнетки - на тон світліше.

Сучасний же ринок дозволяє орієнтуватися не тільки на 2-3 кольору, але також змішувати відтінки і підбирати той тон, який підходить за загальним цветотіпу, а не тільки до волосся.

до змісту ↑

блондинкам

Який колір брів підходить блондинкам? Якщо дівчина від природи має світле волосся і не фарбується, то їй слід підбирати фарбу або косметику для брів темніше на 1-2 тони, ніж її коріння.

Але блондинки також бувають «теплі» і «холодні». Перша група повинна віддавати перевагу золотисто-бежевим відтінкам, друга - попелясто-сірим.

Якщо ж дівчина від природи має темне волосся, але вирішила перефарбуватися, то цю ж процедуру доведеться виконати і з бровами, т. К. Косметика не зможе перекрити природний колір темних брів на користь світлого. Колір в даному випадку повинен бути на 1 тон темніше волосся.

до змісту ↑

брюнеткам

Дівчатам з темним волоссям слід теж дивитися на своє коріння - брови повинні бути на 1 тон темніше. При цьому не можна забувати про подтон - зимовий тип звертається до холодних відтінків, осінній - до теплих.

Якщо у дівчини світла шкіра і холодного каштанового відтінку волосся, але медово-коричневі брови будуть виглядати на ній дивно.

Особливу групу складають панянки, від природи мають синювато-чорне волосся. Їм залишається дотримуватися такого ж кольору і для брів - більш світлі кольори не дозволять акцентувати увагу на очах.

до змісту ↑

рудим

Рудим дівчатам слід придивитися до коричневих і теракотовим квітам. Деякі мають дуже світлі брови і волосся, і таким варто спробувати найсвітліший коричневий відтінок, який вони знайдуть.

А якщо у дівчини волосся відливають темної міддю, то підійде глибокий медово-коричневий. Але правило залишається тим самим: світленькі підбирають брови трохи темніше, темненька - світліше.

Але правило залишається тим самим: світленькі підбирають брови трохи темніше, темненька - світліше

до змісту ↑

русявим

Русявим дівчатам буває складніше за все підібрати максимально відповідний їм колір брів.

Так як панянки бувають і світлі, майже блондинки, і темні, ближче до каштановому, єдиної схеми тут немає.

Але правила, що стосуються холодних і теплих кольорів, все ще діють. Наприклад: володарка середньо-русою копиці з веснянками на щоках може придивитися до світло-коричневого олівця теплого відтінку, а якщо у панянки світла шкіра без веснянок і блакитні очі - їй може піти і насичений попелястий колір.

до змісту ↑

нестандартний

Якщо дівчина фарбується в один із кольорів веселки, то тут варто придивитися до форми брів. Якщо вони тонкі, то підійде чорний або темно-попелястий колір.

А якщо широкі - то світло і чи середньо-попелястий. Зазвичай яскраві барвники для волосся мають холодний подтон, тому і брови повинні бути відповідними.

Зазвичай яскраві барвники для волосся мають холодний подтон, тому і брови повинні бути відповідними

до змісту ↑

Придивляємося до шкіри і очей

Чи потрібно орієнтуватися на тон шкіри і колір очей? Так, орієнтування на одні лише волосся вже давно застаріло. В ідеалі колір брів повинен гармоніювати із загальним цветотипом дівчата, а він базується не тільки на волоссі, але ще на кольорі шкіри і очей.

З цієї причини влітку має сенс придивитися до більш темним відтінкам брів, ніж панянка вважає за краще носити зазвичай, адже засмага «з'їдає» частину фарби, і брови звичайного кольору можуть просто загубитися на засмаглі обличчя.

Інша ситуація може стосуватись випадку, коли дівчина кардинально змінює колір волосся. Наприклад, з кароокою брюнетки зі світлою шкірою фарбується в блондинку.

Світле волосся, світлі брови і карі очі будуть виглядати не дуже гармонійно, тому брови в такому випадку можна зробити трохи темніше, ніж зазвичай радять власницям світлих очей.

Світле волосся, світлі брови і карі очі будуть виглядати не дуже гармонійно, тому брови в такому випадку можна зробити трохи темніше, ніж зазвичай радять власницям світлих очей

до змісту ↑

Важлива рада від редакції

Якщо хочете поліпшити стан своєї шкіри, особливу увагу варто приділити кремам, якими ви користуєтеся. Жахлива цифра - в 97% кремів відомих марок знаходяться речовини, отруйні наш організм. Основні компоненти, через які всі біди на етикетках позначаються як methylparaben, propylparaben, ethylparaben, Е214-Е219. Парабени негативно впливають на шкіру, а також можуть викликати гормональний дисбаланс. Але найстрашніше, що ця гидота потрапляє в печінку, серце, легені, накопичується в органах і може викликати онкологічні захворювання. Ми радимо відмовитися від використання коштів, в яких знаходяться дані речовини. Нещодавно експерти нашої редакції провели аналіз натуральних кремів, де перше місце зайняли кошти від фірми Mulsan Сosmetic - лідера у виробництві повністю натуральної косметики. Вся продукція виготовляється під суворим контролем якості і систем сертифікації. Рекомендуємо відвідати офіційний інтернет магазин mulsan.ru . Якщо сумніваєтеся в натуральності вашої косметики, перевірте термін придатності, він не повинен перевищувати одного року зберігання.

Поради та рекомендації від косметологів

Перш ніж фарбувати брови фарбою, варто якийсь час покористуватися різними олівцями або тінями. Має сенс підібрати той же відтінок, в який планується фарбувати брови, і 2-3 дня «приміряти» його з різними макіяжами особи.

В ідеалі, визначившись з колірною гамою, можна взяти щось трохи світліше і темніше - так буде зрозуміло, як нова процедура відіб'ється на обличчі в найближчі дні після фарбування, а як буде через 2-3 тижні.

Якщо дівчина ніколи не фарбувала брови самостійно, в перший раз варто звернутися до досвідченого майстра. Ця процедура не варто дорого, зате ймовірність, що колір не буде відповідати очікуванням, знизиться.

Потім можна запитати у майстра, в яких пропорціях замішують фарба і який це був відтінок, щоб повторити самостійно.

Якщо брови планується не фарбувати фарбою, а використовувати кожен день щось із засобів для макіяжу, то покупку не слід здійснювати спонтанно.

Засіб треба нанести на брови в магазині і вийти на природне світло - навіть при білих лампах всередині приміщення відтінок часто спотворюється, і покупка не буде відповідати очікуванням.

При відсутності вибору брови краще нафарбувати трохи світліше, ніж треба, ніж перестаратися і зробити їх темніше.

Темні брови візуально роблять жінку візуально трохи старше, а світлі - молодят. Ця схема працює не завжди, а найчастіше тільки на русявий панянках.

Ця схема працює не завжди, а найчастіше тільки на русявий панянках

Словом, до вибору кольору для брів варто підійти без поспіху. Орієнтуючись на колір свого волосся, очей і шкіри варто визначитися з відповідними відтінками, а потім вирушати до майстра на фарбування або в магазин за новими покупками.

В цьому випадку слід послухати своїх подруг, а також має сенс трохи поекспериментувати в одному з графічних редакторів. Крім того, не можна забувати, що при зміні одного з факторів (кольорових лінзах, засмагу, фарбування волосся), найчастіше потрібна змінити і колір брів.

Як правильно надати бровам ідеальну форму? Читайте про це в нашій статті .

Яким кольором фарбувати брови? Про те, як підібрати колір фарби для фарбування брів, ви можете дізнатися з відео:

Поділитися з друзями:

Як правильно надати бровам ідеальну форму?
Яким кольором фарбувати брови?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com