рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно фарбувати брови тінями?

  1. Як вибрати тіні для брів?
  2. Як фарбувати брови тінями?
  3. Додаткові поради, як фарбувати брови:

Мода стрімко змінюється і розвивається. Зараз на піку своєї слави і популярності природність і натуральність. Це ж стосується і брів дівчат. У макіяжі вони грають важливу роль, дозволяють правильно розставити акценти. Тому кожній дівчині необхідно приділяти увагу брів: їх формі і відтінку. Але як правильно фарбувати брови тінями? На що звертати увагу при виборі косметичного засобу? Які є секрети й тонкощі, які повинна знати кожна дівчина?

Як вибрати тіні для брів?

Як вибрати тіні для брів

Перш ніж приступати до фарбування брів , З'ясуйте, які для цього використовуються тіні. Вибір широкий, однак ті варіанти, що підходять для очей, не завжди красиво виглядають на бровах. Тому пам'ятайте такі нюанси:

Тіні повинні бути на кілька тонів темніше природного кольору брів.
Використовуйте тільки матові тіні.
Враховуйте при виборі кольору тон шкіри.
Підбирайте тверді тіні, які під час нанесення не будуть кришитися.

Коли тіні підібрані, зверніть увагу і на використовувані інструменти. Пензлик підходить жорстка і трохи скошена по формі. Користуйтеся щіточкою для брів. Підходить і від старої туші, яку змивають з щітки. Будьте пильний і уважні, коли використовуєте олівець. Слідкуйте, щоб під час нанесення косметичних засобів ви не торкнулися родимки.

При фарбуванні брів пам'ятаєте про головне правило - це природність і натуральність. Тільки в такому випадку макіяж буде прикрашати вас і приховувати видимі недоліки.

Як фарбувати брови тінями?

Брови - це та унікальна частина особи, яка робить жінку більш привабливою і красивою. Хотіли б ви виправити форму своїх брів? Вам не подобається їх колір? Тоді йдіть наступної інструкції:

Підготовка.

Без підготовчого етапу у вас не вийде досягти належного ефекту. Тому скористайтеся спеціальними щипцями для брів. Видаліть зайві волоски, проте стежте, щоб природна форма не порушувалася. Щоб вам було зручно надавати бровам форму використовуйте чисту щітку від старої туші. Волоски, які псують форму і виділяються на загальному тлі, слід зістригти. Робіть це гранично точно й акуратно, так як будь-який різкий рух може зіпсувати форму брови .

Навіть якщо ви плануєте фарбувати брови тінями, використовуйте на підготовчому етапі олівець. Проведіть чітку лінію, яка б виділила форму. Олівець підбирайте в один тон з тінями, щоб він не впадав в очі. Починайте з легких рухів, потім можете сильніше натиснути. Пам'ятайте правило: нижня частина брови повинна бути більш підкреслена і виділена, верхня при цьому залишається природною і натуральною. Колір олівця підбирати слід також серйозно, як і тіні. Подумайте, який відтінок підійшов би особисто вам, спробуйте різні варіанти, щоб визначити найкращий відтінок особисто для себе.

Подумайте, який відтінок підійшов би особисто вам, спробуйте різні варіанти, щоб визначити найкращий відтінок особисто для себе

Робимо заміри і надаємо форму.

На цьому етапі буде потрібно проведення розрахунків. Прикладіть кисть до основи очі так, щоб вона стосувалася і брови. Лінія при цьому повинна під легким кутом в бік носа. Тепер поставте крапку в цій зоні. Всі волоски, які вийшли за її межі, рекомендується видалити.

Якщо вам боляче вискубувати волоски, і навколо тут же з'являється почервоніння, скористайтеся кремом з кортизоном або алое, які мають заспокійливий ефект.

Тепер ваше завдання визначити кінець брови. Для цього прикладіть олівець так, щоб він стосувався зовнішнього куточка носа і зовнішнього кута ока. Зверніть увагу, чи стосується він брови? Поставте там точку, і все волоски, які вийшли за її межі обов'язково видаліть.

Тепер потрібно зробити останні виміри, щоб визначити природний вигин брови. Прикладіть олівець до зовнішнього кута носа так, щоб він проходив по райдужній оболонці ока і стосувався брови. У цій точці і є ваш природний вигин. Там може рости кілька волосин, однак для подальшої правильної фарбування цей завмер вважається дуже важливим.

Занадто високий вигин брів робить жінку візуально старше.

Фарбування.

Визначте колір тіней, які ви будете використовувати регулярно. Експериментуйте будинку, коли ви нікуди не поспішаєте. Так ви зможете підібрати колір і форму індивідуально під тип шкіри і форму обличчя.

Тіні і тон особи обов'язково повинні підходити один одному. Блондинки і светлоліцие красуні підбирають для фарбування брів коричневі тіні. А смагляві дівчата - чорні або з коричневі з червонуватим відтінком. Коли колір визначено, приступайте до безпосередньої фарбування. Використовуйте спеціальну кисть зі скошеним кутом. Наносите тіні на брови акуратними і плавними рухами по росту волосся. Враховуйте природну форму і встановлені раніше точки. Спочатку йдіть нагору до точки згину, потім вниз до крайньої частини брови.

Спочатку йдіть нагору до точки згину, потім вниз до крайньої частини брови

Постійно вмочати пензлик в тіні немає необхідності, так що одного, максимум двох разів буде достатньо. Пам'ятайте, що додати кольору можна в будь-який момент, однак прибрати насичений відтінок набагато складніше.

Перевірка ліній і результату.

Коли брови нафарбовані, знову прикладіть пензлик для макіяжу до носа, оці і краю брови, щоб перевірити точність ліній і вигину. Уважно подивіться в дзеркало, оцініть загальний зовнішній вигляд, усуньте з'явилися недоліки.

Фіксація результату.

Якщо ви використовуєте тіні для брів, то обов'язково в результаті наносите на брови спеціальний віск. Він зробить макіяж стійким і насиченим. Бажано, щоб підібраний віск або гель були без кольору і видимого відтінку.

Додаткові поради, як фарбувати брови:

Додаткові поради, як фарбувати брови:

Зверніть увагу, наскільки глибоко у вас посаджені очі. Щоб приховати недолік, пофарбуйте яскравими тінями брови біля внутрішнього куточка ока.
Бажаєте зробити яскравий акцент на бровах і надати їм більшої виразності? Попередньо обведіть контур світлими тінями або білим олівцем. При цьому особливо важливо розтушовувати світлі відтінки, щоб не було яскравого контрасту і переходу.
Використовуйте загострену пензлик для брів, так як з нею зручніше працювати!

Знаючи ці поради і особливості правильного нанесення тіней на брови, ви зможете з легкістю зробити гарний макіяж без використання послуг професійного візажиста. Якщо з першого разу щось не вийшло, не опускайте руки, тренуйтеся і експериментуйте. У цьому полягає запорука успіху!

Як вибрати тіні для брів?
Як фарбувати брови тінями?
На що звертати увагу при виборі косметичного засобу?
Які є секрети й тонкощі, які повинна знати кожна дівчина?
Як вибрати тіні для брів?
Як фарбувати брови тінями?
Хотіли б ви виправити форму своїх брів?
Вам не подобається їх колір?
Зверніть увагу, чи стосується він брови?
Бажаєте зробити яскравий акцент на бровах і надати їм більшої виразності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com