рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як пофарбувати брови в домашніх умовах?

  1. Як вибрати фарбу для брів?
  2. Інвентар для фарбування
  3. Фарбуємо брови в домашніх умовах. Етапи.
  4. Як доглядати за бровами після фарбування
  5. Кілька порад наостанок, як фарбувати брови в домашніх умовах

Багато хто помилково вважає, що брови не потребують догляду Багато хто помилково вважає, що брови не потребують догляду. Але це не так. До них потрібно бути дуже уважними, адже якщо правильно підвести брови, очі стануть набагато виразніше. Тому дівчата часто підфарбовують брови олівцем або спеціальною фарбою. Правда, це має одноденний ефект і щоранку потрібно наносити косметику заново. У салоні роблять довгострокову забарвлення, яка тримається набагато довше. Але чи можна пофарбувати брови в домашніх умовах, і якщо можна, то як?

Звичайно можна. І це набагато простіше, ніж здається. Але і тут є свої нюанси. Давайте розбиратися. І так, як пофарбувати брови в домашніх умовах.

Як вибрати фарбу для брів?

Не може бути й мови про будь-якої фарбування брів без самої фарби. Для цього йдіть в найближчий парфумерний магазин і вибирайте потрібний флакончик.

По-перше, пам'ятайте: ніякої фарби для волосся. Вона занадто сильна, може пошкодити шкіру і коріння волосинок. До того ж, брови знаходяться в небезпечній близькості від очей. Занадто «ядерна» фарба може вплинути і на зір. Та й навіщо вам засіб для волосся, якщо є і окремо для брів?

По-друге, фарби для брів бувають декількох видів: гелі, порошки і так далі. Якщо ви новачок, то краще купуйте гель: його легше наносити.

По-третє, задумайтеся, чи немає у вас алергії на якісь хімічні речовини, ретельно вивчіть складу засобу, щоб не нашкодити своєму обличчю.

Колір фарби - це по-четверте. Підбирати його потрібно під відтінок волосся. Якщо волосся світле, беріть фарбу на пару тонів темніше (золотисто-коричневу). Якщо ви брюнетка - трохи світліше (трохи світліше чорного). До рудим волоссям відмінно підійдуть теракотові відтінки. У будь-якому випадку, ви можете поекспериментувати і різними кольорами.

Інвентар для фарбування

Однією тільки фарби недостатньо. Тепер потрібно придбати необхідні інструменти. Зазвичай все є в коробочці з фарбою, але якщо ні, то ось список:

  1. пензлик
  2. Невелика баночка (ємність для фарби - не з металу!), Лопатка або ложечка для перемішування
  3. Рукавички, рушник, накидка на плечі
  4. Крем і / або вазелін
  5. Ватяні диски, серветки
  6. Ватяна паличка або спеціальна паличка для фарби

Так само в коробочці з фарбою повинна бути інструкція. Перед початком фарбування вивчіть її. Загальний принцип один і той же, але у різних компаній-виробників можуть бути свої важливі нюанси (час фарбування, наприклад, або пропорції для розчину).

Якщо все готово, можна приступати.

Фарбуємо брови в домашніх умовах. Етапи.

Для початку помийте обличчя і дайте йому висохнути. Приберіть волосся, щоб вони не заважали. Про всяк випадок накиньте на плечі накидку. Одягніть рукавички.

Тепер потрібно змішати фарбу. В інструкції зазначено, чи потрібно це робити (можливо, фарба вже в потрібній концентрації). Може бути, інструкція вимагає, щоб ви дотримувалися певні пропорції або використовували інші речовини. Слідкуйте за вказівками написаним там. Зазвичай фарбу потрібно змішати з перекисом водню або іншим окислювачем. Отримана суміш повинна бути густою, схожою на мед. Ви можете попросити поради у візажиста, якщо раптом не впевнені, що робите все правильно.

Отже, коли суміш готова, причешіть брови. Шкіру навколо змастіть жирним кремом. Підійде і звичайний вазелін. Візьміть пензлик і зачерпніть нею трохи фарби. Товстим шаром нанесіть її на брови. Намагайтеся, щоб суміш не потрапила на шкіру. Якщо це сталося, поспішіть прибрати її ватною паличкою або диском.

Наносите фарбу повільно, поступово, профарбовуючи кожен волосок (пам'ятаєте, якщо раптом пропустіть один, він потім буде виділятися на загальному тлі, немов сивий).

Після цього вам потрібно почекати від 5 до 20 хвилин (зазвичай це вказано в інструкції). Коли час вийде, обережно видаліть фарбу ватяними дисками або серветками. Потім вмивайтеся теплою водою. Пам'ятайте, що зараз ваша шкіра дуже слабка. Їй потрібен час, щоб відновитися, тому намагайтеся не вмивати обличчя засобами, які можуть містити сильні хімічні речовини.

Як доглядати за бровами після фарбування

Будь-яка, навіть сама ніжна фарба, висушує шкіру і коріння волосся. Тому, щоб брови були шовковистим і густими, необхідно за ними доглядати.

Відразу після фарбування нанесіть трохи жирного крему або касторової олії. Вони допоможуть брів відновитися. Також добре діє суміш з масел: касторової, камфорного і соняшникової (по 5 крапель). Таке підживлення забезпечить брови деякими корисними елементами.

Ще один хороший засіб - це суміш сушений інжир, зварений в молоці. Його потрібно накласти на брови на годину.

Крім того, добре допомагає звичайний масаж: це розслабляє шкіру, покращує рух крові. Просто масажуйте подушечками пальців шкіру брів у напрямку руху волосинок. І не забувайте розчісувати їх.

Кілька порад наостанок, як фарбувати брови в домашніх умовах

Якщо ви не впевнені, що зможете впоратися самостійно, покличте знайомого, який вже займався цим сам. А найкращим варіантом буде спочатку відвідати салон і поспостерігати за професіоналом.

Вибираючи фарбу, забудьте про економію. Найдешевший варіант може виявитися не дуже якісним. Та й найдорожчий може не підійти. Краще вивчайте склад і просите допомоги у професіонала.

За добу або більше (але не менше) перед фарбуванням подкорректируйте форму брів. Якщо у вас не було часу зробити це до, не потрібно виривати волоски відразу після. Дайте шкірі трохи відновитися. Корегуйте брови або за добу до фарбування, або через день після.

Якщо вам не сподобався вийшов колір, його можна трохи змити. Для цього використовуйте суміш з нашатирного спирту і лимона. Але знову ж таки не раніше, ніж через день після фарбування.

Так, вдома фарбувати брови швидше і дешевше. Але якщо раптом вийде не так, як ви хотіли, все одно доведеться йти до майстра. Так що якщо можна знайти трохи часу, краще відразу піти в салон. По крайней мере, можна буде бути впевненою, що результат не розчарує.

Чи не фарбуйте брови частіше, ніж раз на місяць. Шкірі потрібно трохи часу на відновлення.

Як пофарбувати самостійно в домашніх умовах брови - відео

Пропонуємо вам докладний відео фарбування брів в домашніх умовах. Зрозуміло, красиво, якісно.

Будьте обережні. Вдалою фарбування брів.

Схожі записи

Як вибрати фарбу для брів?
Але чи можна пофарбувати брови в домашніх умовах, і якщо можна, то як?
Як вибрати фарбу для брів?
Та й навіщо вам засіб для волосся, якщо є і окремо для брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com