рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як пофарбувати брови в домашніх умовах (42 фото), як самої правильно змінити колір вій, інструкція, фото, відео

  1. Фарбування перманентними барвниками
  2. Все, що ви не знали про відтінки фарби
  3. Технологія домашнього фарбування
  4. І пам'ятайте ...
  5. Натуральне фарбування - бути чи не бути
  6. переваги хни
  7. Хна - поради по фарбуванню
  8. висновок

Ви відносите себе до людей, які звикли цінувати і цінувати свій час, не подобаються вправляти в оформленні брів і при будь-яких обставинах хочете бути впевнені в своїй привабливості? Якщо ви відповіли «Так» хоча б на один з пунктів, ця стаття для вас, і ми поспішаємо розповісти про те, як пофарбувати брови в домашніх умовах. Ви відносите себе до людей, які звикли цінувати і цінувати свій час, не подобаються вправляти в оформленні брів і при будь-яких обставинах хочете бути впевнені в своїй привабливості

Не знаєте, як правильно пофарбувати брови будинку? Наші поради підготовлені спеціально для вас!

Полуперманентние фарбування брів - це не тільки можливість надати брівкам необхідний відтінок і провести незначну корекцію форми, для тих, у кого вже з'явилися перші сиві волосинки - це єдиний спосіб приховати наступ віку.

Фарбування перманентними барвниками

Фарбування брів будинку може проводитися класичним перманентним барвником або натуральною хною. Обидва способи досить популярні і мають щільні ряди шанувальників. Тож почнемо…

Все, що ви не знали про відтінки фарби

Не так давно фарби для брів були представлені в 2-3 відтінках, сьогодні ж палітра розширилася настільки, що дозволяє проводити процедуру без попереднього змішування тонів

Що ви хочете отримати після фарбування брів? Це, скоріше, риторичне питання, але в цілому все зводиться до гармонійного образу. У випадку з бровами особливу важливість набуває колір і форма.

Мінлива мода розширила колірну палітру барвників, сьогодні в фарбах для брів і вій ви знайдете відтінки індиго, марсала і навіть смарагдовий.

Наведемо невеликий колірний аналіз на прикладі одного з найбільш популярних барвників Refectocil.

Невелика фото-інструкція, яка допоможе своїми руками підібрати відповідний відтінок професійної фарби для брів Refectocil

Як і в палітрах фарб для волосся, таблиця представляє собою горизонтальні і вертикальні ряди. Горизонтальні осередки - природний відтінок брів, вертикальний - номера барвників, відповідно, на перетині затишно розташовується передбачуваний кінцевий результат.

Незважаючи на те, що мода не так строга до поєднання відтінку волосся і брів і дозволяє досить вдало поєднувати платиновий блонд з чорними бровами, для повсякденного способу ми рекомендуємо не відходити від правила, рекомендованого візажистами «Брови повинні бути на кілька тонів темніше відтінку волосся, а вії темніше брів ».

Колір волосся Колір брів Колір вій Блондинки Ідеальне рішення - світло-коричнева фарба (Refectocil №3.1). Вії - темно-коричнева або чорна. Шатенки Натуральний коричневий колір (Refectocil №3). Чорна №1, синьо-чорна №2. Брюнетки Сивий Відтінок графіт №1.1. Фарба чорного кольору. Каштановий «Каштановий» №4. Фарба чорного кольору. Вогненно-рудий Каштановий №4 і червоно-коричнева №4.1. Темно коричневий. Синій, зелений, фіолетовий і бордо використовуються виключно для фарбування вій.

Зверніть увагу! Більшість фарб мають комплексну дію, підходять для фарбування брів і вій. Однак пам'ятайте, що фарби з позначкою «для волосся» не мають нічого спільного з вашими бровами, мають агресивним складом і можуть стати причиною набряку і алергічної реакції.

Технологія домашнього фарбування

Перед тим як пофарбувати брови фарбою в домашніх умовах, підготуйте необхідні інструменти і матеріали

Отже, якщо ви готові, озброїлися підходящої фарбою, приступимо.

Крім барвника, вам будуть потрібні:

  • невелика місткість (скляна або пластмасова);
  • лопаточка для перемішування фарбувального складу;
  • вазелін або жирний крем для обличчя;
  • ватні диски;
  • пензлик для оформлення брів зі скошеним кінчиком або ватяні палички.

Максимально швидко і акуратно фарбування брів і вій у домашніх умовах здійснюється за допомогою косметичних синтетичних кистей зі скошеним кінчиком

Як пофарбувати брови будинку самостійно (класична інструкція):

  1. Обов'язковою умовою безпеки є проведення тесту на наявність алергічної реакції. «Досвідченим» ділянкою вибирайте чутливу шкіру, наприклад, за вухом. Якщо по закінченні доби ви не відчули печіння, свербіння і не помітили почервоніння, можемо сміливо переходити до наступного етапу.
  2. Перед тим як самої пофарбувати брови в домашніх умовах, надайте їм необхідну форму. Це правило актуально, якщо ви маєте досить темні від природи волоски. Для блондинок рекомендуємо процес корекції форми проводити після фарбування.
  3. Для змішування беруть 2 см фарби і 8-10 крапель окислювача (3%).
  4. Однорідну фарбують масу наносять на брови м'якими вдавлюючими рухами. Невеликі огріхи нанесення рекомендується видаляти відразу за допомогою ватних дисків або паличок, оскільки вже через 2-3 хвилини барвник залишить свій відбиток на шкірі.
  5. Через 10-15 хвилин залишки фарби видаляють ватним диском.

Якщо вам складно пофарбувати брови і вії в домашніх умовах з дотриманням симетрії, скористайтеся трафаретами, призначеними для оформлення брів

І пам'ятайте ...

  1. Фарбування брів в домашніх умовах може проводитися виключно свіжоприготовленим складом.
  2. Перед кожною процедурою перевіряйте термін придатності. Поява нетипового аромату або консистенції - вірний знак того, що барвник зіпсувався.

Порада! Повторювати процедуру рекомендують не частіше 1 разу на 3-4 тижні. Яким би щадним ні був склад, пам'ятайте, що він хімічний, а значить, при частому використанні призводить до витончення волосків і їх випадання.

Натуральне фарбування - бути чи не бути

Не знаєте, чим можна пофарбувати брови в домашніх умовах? Зупиніть свій вибір на натуральній хні і складах на її основі.

Фарбування брів хною у нас вважається новинкою і екзотикою, а ось жінки Сходу використовують тільки цей спосіб. Серед усього розмаїття перевагу варто віддати індійської хни, яка має досить дрібний помел, приємний аромат і багату кольорову палітру, ах - так, ще максимально довгий результат.

переваги хни

Першим і основним перевагою хни є її натуральність, в складі немає аміаку і окислювача, тільки порошок лавсонії.

На відміну від фарб хна має здатність потовщувати волоски, в результаті ви отримуєте не тільки необхідний відтінок, але і густоту брів, що, до слова, сьогодні є популярним трендом.

Серед усього розмаїття натуральних барвників, рекомендуємо зробити вибір на користь індійської хни (ціна - від 380 руб.)

Хна - поради по фарбуванню

  1. У зручну скляну або керамічну ємність всипте чайну ложку хни (без гірки), додайте гарячу воду (не вище 85 ° С) і ретельно перемішайте. За бажанням склад можна доповнити декількома краплями косметичного базового масла. В результаті у вас повинна вийти однорідна маса сметаноподібної консистенції.
  2. Наносити хну на брови починають з кінчика, поступово просуваючись до основи брови. Цей нехитрий прийом дозволяє отримати більш природний результат.

Перед тим як пофарбувати брови басмою в домашніх умовах, додайте в неї невелика кількість класичної індійської хни і кілька крапель косметичного масла

  1. Час фарбування визначається індивідуально, в середньому для отримання відтінку середньої інтенсивності буде потрібно не менше півгодини.
  2. Через зазначений час видаліть хну сухим ватним диском з підстави брови. На хвостик нанесіть ще невелику кількість теплої суміші і залиште на 10 хвилин. Причина таких складних маніпуляцій все та ж - ми боремося за природний ефект.
  3. Після процедури фарбування протягом доби брови не рекомендується мочити, також заборонено використання механічних пілінгів, масок і гоммажей.

висновок

Робити вибір на користь перманентного фарбування варто тим, хто цінує свій час і за будь-яких обставин хоче зберігати впевненість у своїй привабливості. Якщо ви відносите себе до цієї групи, сміливо озбройтесь фарбою і пензликом!

Трохи більше про те, як правильно пофарбувати брови в домашніх умовах, ви побачите у відео в цій статті. Що ж, з нетерпінням чекаємо ваших коментарів і питань нашим експертам.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Не знаєте, як правильно пофарбувати брови будинку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com