рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як поєднати ботокс і татуаж брів?

Що робити, якщо тобі зробили невдалий татуаж? Чи варто колоти ботокс, якщо плануєш записатися на перманентний макіяж брів? На ці та інші питання нам відповіла майстер перманентного макіяжу і візажист Еліна Хункаева , Засновник мережі студій Elle Permanent .

Еліна Хункаева, засновник мережі студій Elle Permanent

Перш за все, варто врахувати, що процедура перманентного макіяжу складається з двох етапів: основний і додатковий сеанси (він проводиться в разі необхідності, через один-два місяці). Після татуажу має пройти мінімум місяць-півтора, щоб встиг стабілізуватися пігмент і шкіра зажила. Якщо робити процедуру раніше, це може привести до рубцювання.

Найчастіше отриманий результат зберігається до двох-трьох років (правда, тут все індивідуально і залежить від особливостей організму і способу життя). При бажанні освіжити колір або додати яскравості завжди можна - скажімо, через рік повторити процедуру.

Як виправити погану роботу?

Наявність старого неякісного татуажу значно ускладнює роботу професіоналу. І, на жаль, бувають такі випадки, коли виправити ситуацію вже неможливо. Якщо татуаж дуже яскравий або форма не підходить клієнту, то в нашій студії ми пропонуємо спочатку видалити це «непорозуміння» і вже потім приступати до виправлення неякісної роботи.

Як поєднати ботокс і перманентний макіяж брів?

Краще перманентний макіяж робити до процедури ботокса. Але якщо ти вже зробила ін'єкції, то бажано дочекатися, коли препарат повністю встане, і тоді вже проводити перманентний татуаж.

Коли робити перманентний макіяж брів можна?

Перед відпусткою процедуру перманентного татуажу робити не варто. Після процедури повинно пройти мінімум дві-три тижні. І все-таки сонце буде негативно впливати на пігмент, роблячи його набагато світліше.

Чи потрібен перманентний макіяж чоловікам?

Чоловіки в рідкісних випадках роблять такі процедури. Іноді вони можуть вдатися до допомоги перманентного макіяжу, якщо, скажімо, у них є проблеми з облисінням (в цьому випадку роблять тріхопегментацію, тобто імітацію росту волосся).

сайт: elle-permanent.ru

Instagram: elina_khunkaeva

Що робити, якщо тобі зробили невдалий татуаж?
Чи варто колоти ботокс, якщо плануєш записатися на перманентний макіяж брів?
Як виправити погану роботу?
Як поєднати ботокс і перманентний макіяж брів?
Коли робити перманентний макіяж брів можна?
Чи потрібен перманентний макіяж чоловікам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com