рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати колір, форму і макіяж брів блондинкам

  1. Крок 1: вибір форми
  2. Крок 2: вибір способу
  3. татуаж брів
  4. Відео: татуаж брів блондинкам
  5. Відео: побудова форми і фарбування брів хною
  6. Відео: ідеальний олівець для брів
  7. Укладання брів
  8. Крок 3: вибір кольору
  9. Як підібрати відповідний відтінок брів - таблиця
  10. Відео: якого кольору повинні бути брови у блондинок
  11. Відгуки

Вибір кольору брів для блондинок вимагає досить серйозного ставлення. З одного боку, пофарбовані в темний колір, вони не дуже добре підходять жінкам і дівчатам зі світлим волоссям. Але з іншого, яскраві відтінки підкреслюють виразність погляду і особи в цілому. Роблячи вибір, необхідно спиратися на форму обличчя, колір волосся і очей.

Крок 1: вибір форми

Є універсальний спосіб надати бровам потрібну форму. Необхідно знайти на бровах три опорних точки - вони визначаються індивідуально, пропорційно формі особи:

  1. Взяти олівець, один кінець докласти до крила носа, інший до внутрішнього кута ока. Візуально прокреслити лінію і відзначити точку там, де вона перетинається з надбрівної дугою. Так визначається внутрішня межа брови.
  2. Друга лінія пройде від крила носа через зіницю до точки вигину брови. Орієнтуючись по напрямку олівця, потрібно відзначити другу точку.
  3. Третя точка буде знаходитися там, де закінчується лінія, яку проводиться від крила носа до зовнішнього куточка ока.
  4. Відзначивши всі точки, їх потрібно з'єднати і вийде лінія брів, найбільш підходяща даного типу особи. Вибір кольору брів для блондинок вимагає досить серйозного ставлення

    Універсальний метод визначення форми брів - по трьом точкам

Крок 2: вибір способу

Перманентний макіяж зберігається до 5 років, фарба для брів до 2 тижнів, а підведення олівцем потрібно виконувати щодня - у кожного способу є свої переваги і недоліки.

татуаж брів

Блондинкам на вибір зазвичай пропонується три варіанти татуажу, це визначається станом натуральних волосків:

  • волоскові татуаж - найскладніший по техніці виконання, оскільки проводиться промальовування кожного волоска. Всі штрихи відрізняються по довжині, що створює повну ілюзію густоти брів. Такий спосіб дозволяє змінити форму і колір брів, він тримається до 1 року і піддається коригуванню;
  • шотірованіе - ідеально підходить для жінок з більш світлим відтінком волосся. При цьому способі штрихи частково зберігають форму, що надає брови чіткі контури, а частково розтушовують, щоб забарвити волоски. При такому варіанті татуажу результат зберігається до 2 років;
  • напилення - барвник наноситься для отримання більш яскравого кольору, це створює ефект забарвлення олівцем або тінями.

Відео: татуаж брів блондинкам

Фарбування спеціальними фарбами або хною

Брови блондинок можуть мати жовтуватий відтінок, щоб його перебити, використовують фарбу для брів. Відтінок волосків при бажанні можна легко змінити. Для холодних цветотипов краще вибирати графітові або коричневі відтінки. Якщо волосся з рудим відливом, підійде фарба каштанового або коричневого відтінку.

Перед нанесенням складу на брови потрібно попередньо обробити ділянки шкіри зверху і знизу вазеліном, щоб по необережності НЕ забарвити її. Фарбувати волоски можна звичайною тонким пензлем, почати з кінчиків і пройтися по всій довжині брів кілька разів, щоб забарвити не тільки волоски, але і шкіру між ними. Витримувати склад рекомендується 5-10 хвилин, в залежності від бажаної інтенсивності відтінку. Вибрати колір для світлого волосся можна у виробників, які зарекомендували себе на ринку:

  • Kapous Professional (Італія);
  • Constant Delight (Італія);
  • ESTEL Professiona »(Росія);
  • Fito Cosmetic (Росія);
  • Ollin Vision (Росія).

Це важливо! Фарбування можна робити в домашніх умовах, попередньо слід провести тест на алергію. Для цього потрібно нанести на згин ліктя трохи фарби і почекати. Якщо реакції немає, можна починати фарбування.

Відео: побудова форми і фарбування брів хною

Як малювати брови косметичним олівцем

Він зручний в застосуванні, дозволяє виділити брови під макіяж і зачіску. Широка гамма дозволяє вибрати відтінок, який ідеально підійде до кольору очей і волосся. Зазвичай світловолосі дівчата з теплим тоном шкіри користуються відтінком «кориця» і світло-коричневим олівцем, з холодним тоном - димчасто-сірим кольором або відтінком «графіт».

Олівець для брів повинен бути з твердим грифелем, якість визначається тим, наскільки довго він не зітреться. Макіяж виконується короткими штрихами від підстави брови до точки згину, лінії вийдуть чіткими, контур добре профарбованих. На хвостиках олівець приводять у горизонтальне положення і штрихують дуже легкими рухами, щоб лінія вийшла злегка розмитою. Нафарбовані волоски розчісують спеціальною щіточкою і покривають гелем. Якісні моделі олівців для брів випускають кілька фірм:

  • Crayon Sourcils (Clarins, Франція);
  • Blond BW1 (Posh, Німеччина);
  • Manly Pro відтінок 01 (Німеччина);
  • Лореаль Brow Artist тон 301 (Франція).

Відео: ідеальний олівець для брів

Тіні або пудра для брів

Як тіні, так і пудра допоможуть створити потрібний відтінок брів і додати їм обсяг. Брови підфарбовують від основи до кінчиків, потім розтушовують. Для нанесення пудри або тіней підійде кисть з трохи скошеними волосками. Блондинкам-на-віч сірі або коричневі тіні, це залежить від природного відтінку брів.

Укладання брів

Віск або гель для брів підкреслить форму брів і допоможе укласти волоски, досить розчесати їх у напрямку росту і трохи вгору. Цей спосіб підходить тим, у кого досить густі і яскраві брови.

Крок 3: вибір кольору

На кожен день підійдуть брови, пофарбовані під цветотип або краще на пару тонів світліше або темніше природного кольору волосся. Відтінок краще підбирати, дивлячись на коріння відросло локонів і використовуючи тіні або олівець. За кілька днів експериментів можна змінити кілька варіантів форми і кольору брів і досвідченим шляхом зрозуміти, який з них оптимальний. Вдало «намальовані» брови роблять особу відкритим, а погляд - виразнішим.

Пам'ятайте, чорний колір блондинкам протипоказаний.

Як підібрати відповідний відтінок брів - таблиця

Колір волосся Колір брів Попільний Сірий Русявий Теракотовий / каштановий Натуральний блонд Світло-сірий / пшеничний / світло-коричневий Пшеничний Світло-коричневий / шоколадний Пофарбовані волосся омбре / Шатушь Коричневий / шоколадний / темно-сірий

Відео: якого кольору повинні бути брови у блондинок

Поєднання кольору брів і очей

Звичайно, вирішальними факторами при виборі відтінку для брів є колір волосся і тип шкіри, але не слід забувати і про очі. Блондинкам з пшеничними волоссям і теплим тоном шкіри підійдуть світло-коричневі і шоколадні відтінки. Дівчатам холодних цветотипов з попелястим локонами варто вибрати сірі, світло-коричневі або графітові відтінки.

До блакитних очей підійдуть брови золотистого або медового відтінку, особливо якщо шкіра рожева або персикова.

До світлого волосся і шкірі теплого відтінку підійдуть сіро-коричневі відтінки брів

Зелений колір очей, як і блакитний, виглядає свіжим, його потрібно тільки злегка підкреслити, надавши брів акуратну форму і рівномірний тон. Для таких дівчат підходить пастельна гамма.

До зеленого кольору очей йдуть брови пастельних відтінків, сірого або коричневого

Кароокі дівчата частіше фарбують волосся в більш світлі відтінки, ніж мають від природи. Брови краще робити під тон натурального волосся - коричневий або шоколадний - виглядати це буде оригінально при грамотно зробленому макіяжі. Те ж саме стосується чорнооких блондинок - жінок дуже рідкісної зовнішності, які точно не залишаться непоміченими.

Під карі очі колір брів краще вибирати коричневий або шоколадний, трохи темніше, ніж натуральний колір волосся

Блондинці з сірими очима краще взяти сіро-коричневий тон олівця або фарби, якщо виділити брови просто сірим, вони «загубляться» на обличчі.

Для блондинки з сірими очима підійде коричневий відтінок олівця або тіней

Відгуки

Блондинкам макіяж брів треба робити вкрай обережно, щоб вони не здавалися неприродними. Оформити волоски можна за допомогою воскового олівця, якщо брови хороші від природи, або вдатися до методів фарбування, коли свої форма і колір з якихось причин не влаштовують.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com