рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати форму брів?

  1. Як підібрати форму брів за типом обличчя
  2. Особливість моделювання брів
  3. Форма брів для круглого особи
  4. Форма брів для овального, злегка витягнутого обличчя
  5. Форма брів для квадратного особи
  6. Форма брів для трикутного особи
  7. Поради щодо підбору форми брів для дівчаток, дівчат і жінок
  8. Основними правилами моделювання форми брів є:
  9. 2. Видалення волосся
  10. 3. Ідеальна товщина
  11. 4. Природність
  12. 5. Бровки будиночком

Щоб підібрати ідеальну форму брів йдуть в хід всі знання і можливості майстра-бровіста

Щоб підібрати ідеальну форму брів йдуть в хід всі знання і можливості майстра-бровіста. Можна надати форму просто керуючись правилом: волоски вискубувати тільки знизу. А можна більш професійно підходити до цього питання, враховуючи вік жінки, її тип особи, характер і навіть професію. Тут немає дрібниць.

Як підібрати форму брів за типом обличчя

Хтось може сказати - навіщо так ускладнювати? Невже не можна придумати універсальну ідеальну форму, відповідну кожній жінці? - Ні, не можна. У кожної з нас своя краса. Кожна з нас індивідуальність. Для чого підбирати форму брів, виходячи з типу особи? Це одна з форм корекції зовнішності, яка служить щоб приховати недоліки зовнішності і підкреслити достоїнства. Якщо всім приміряти прямі брови, одним дівчатам це додасть характерності, а у інших зовсім сховає очі. Тому багаторічний досвід і спостереження візажистів все-таки сформулювали універсальні правила підбору форм брів під тип особи.

Особливість моделювання брів

Цікавою особливістю моделювання брів, є візуальна гра на контрасті форм, тобто маючи незграбні геометричні форми особи, необхідно будувати плавні вигини і перетікають лінії брів і навпаки.

Форма брів для круглого особи

Форма брів для круглого особи

Кругле обличчя візуально витягнеться якщо форму брів обрати зі зламом, злегка незграбну. Брови - це сильна лінія на обличчі, злам посередині або ближче до зовнішнього кута ока, буде притягувати до себе увагу, відволікаючи від зайвих окруклостей. Дівчатам з круглим личком варто уникати дугоподібних тонких брів.

Форма брів для овального, злегка витягнутого обличчя

Овальний тип особи вважається універсальною класичною формою, до якої можна застосувати багато варіацій. І вигнуті, і прямі брови застосовні в цьому випадку. Кращим радою для правильного класичного типу особи буде - звертати увагу на природну форму надбрівних дуг і розріз очей.
Знову таки, плавні округлості вимагають невеликої геометричности - брови з невеликим зламом. У тому випадку, якщо овальне обличчя витягнуте - підійдуть абсолютно прямі брови.

А ось товщиною брови можна пограти в залежності від того, наскільки ви візуально хочете відкрити очей: прямі брови дуже товстими краще не залишати, так як це додає суворості, але і не варто їх робити ниточками, це буде виглядати комічно, вибирайте золоту середину.

Форма брів для квадратного особи

Форма брів для квадратного особи

Переходимо до форм особи з більш суворим лініях. Наближене до квадрату особа зроблять більш привабливим і ніжним плавні дугоподібні лінії. Необхідно відзначити, що брову дугою по своїй товщині не повинна бути однаковою, а краще, щоб вона плавно тоншає до скроні.

Форма брів для трикутного особи

Форма брів для трикутного особи

Чітко окреслені лінії трикутного особи зроблять більш жіночними округлені брови, але не загострені, а злегка зігнуті до зовнішнього краю. Вкрай не рекомендується залишати брови прямими, так як візуально вони будуть виглядати однієї зі сторін трикутника, тим самим підкреслюючи гострі кути особи.

Поради щодо підбору форми брів для дівчаток, дівчат і жінок

Отже, чим молодша дівчина, тим товщі і неприборкані брови вона може собі дозволити. Зазвичай у дітей брови ніжні і світліші. До перехідного віку вони набувають більш чіткі межі і насичений колір. Широкі брови на ніжному молодому обличчі виглядають органічно, тим більше, що це є модною тенденцією останніх років. Модні брови 2016 - які вони?
Жінки ж постарше повинні віддавати перевагу брів більш тонкої і середньої товщини - це візуально відкриває очі і робить погляд більш живим і молодим. Головне, щоб брови не залишалися без уваги - красиві розчесані брови роблять особу доглянутим.

Основними правилами моделювання форми брів є:

1. Відстань між бровами

Ідеальним відстанню між бровами вважається орієнтовно проміжок в два пальці. А початком брови можна вважати лінію проведену вертикально вгору від середини крила носа (ніздрі). Варто відзначити ще один зоровий ефект, чим ширше розташовані брови, тим більше здаються очі, але все в розумних межах.

2. Видалення волосся

Видалення волосся, будь-то ниткою, пінцетом або воском варто робити тільки знизу. Зверху можна вискубувати тільки окремо стоять волоски.

3. Ідеальна товщина

Що стосується товщини брів, то цей параметр краси диктує мода. На теперішній день тонкі, як ниточки, брови не актуальні. Вони поступилися місцем помірною товщині, наближеною до природної форми. Також тенденції диктують, щоб вид був акуратним, ніби тільки що спеціально зроблена укладка для брів: вони укладені і причесані, а іноді навіть підстрижені (стрижуть тільки зверху вибиваються волоски).

4. Природність

Не варто прагнути до дуже тонким брів, оголюючи надбрівні дуги. Це виглядає неприродно. Якщо товсті брови вищипнути наполовину, ми докорінно змінюємо образ, іноді не в кращу сторону. Чим ближче до середини брови волосся, тим вони більш жорсткі. Щодня будуть з'являтися чорні точки від пробиваються волосків - це виглядає не акуратно. Тому не варто сперечатися з природою, наймодніша та відповідна форма - трохи підправлений ваша натуральна форма.

5. Бровки будиночком

Головне, в прагненні зробити правильний вигин, не зробити здивовано підняті брови. Для цього вершину зламу у своєму розпорядженні далі середини брови. А кінець, при цьому повинен бути або на одній лінією з початком або вище його. Сумні брови як у П'єро, виходять коли кінчик опускається нижче підстави брови.

Найнадійніший результат при моделюванні і корекції брів , виборі правильного кольору і форми, вам може гарантувати лише досвідчений майстер. Після того, як вам зроблять ідеальні брови в салоні, вам залишиться лише періодично коригувати їх і вискубувати зайві волоски. Ми раді запропонувати Вам Наші послуги.

Невже не можна придумати універсальну ідеальну форму, відповідну кожній жінці?
Для чого підбирати форму брів, виходячи з типу особи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com